.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

чуствам се като натрапник навсякъде...

някво супер гадно ми където и да сам се чуствам като някъв аутсайдер се1 не се вписвам като някъв досадник... а едва ли е така щом ме канят напред назад... та кажете кво да права щот сам объркан яко

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Щом те канят, значи не си излишен, не се сдухвай за глупости

Цитирай Първоначално написано от Just_One_Girl
    Щом те канят, значи не си излишен, не се сдухвай за глупости
    Така е, това, че се чувстваш като аудсайдер не означава, че си ненужен или безразличен на околните...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

И аз,но за разлика от теб мен никаде не ме канят и не мога да си намеря компания и се от4аивам....

Ne zabravqite 4e blagorodnite hora sa vinagi sami i taka mogat da se naslajdavat na 4istotata na sobstveniq si vazduh
    nqma takova

Tova gornoto ne e re6enie na problema mu i ne e to4no taka 6ti kaja samo edno 6tom te kanqt zna4i ne si izli6en.Kolkoto do tebe Bang bang i az predi trudno si namirax kompanii no ot godina na sam sum bila v 9 i sega nasqkude me kanqt.Ako se 4udi6 kak stava prosto e- usmixvai pove4e,gledai polojitelno na ne6tata,vuv vsqka kompaniq se vliza s optimizum

Guest
    Bang bang i az biah taka. Prosto badi sebe si i drugite shte go haresat. Ne se opitvai da se pravish na takav kavto ne si.

Има лек за проблемите ви - спрете да си мислите за тях и правете това, което ви се прави, без да се спирате, може да е супер различно за останалите, по този начин се е появил Айнщайн, появил се е и Сергей Бубка, появили се всички останали писатели, доктори, всички тези новатори, които не са могли да си намерят мястото. Може би има в повече от нещо, което е във вас и сега иска да се покаже на бял свят.
    Правете това, което ви се прави и ще намерите отговорите на въпросите си!
    ->~<-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си