.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

колко money :) харчите за дрешки?

В темата "От къде си купувате дрехи?" а и не само там, а и в много теми за гримове и т.н. останах с впечатлението, че всички са прекалено претенциозни към абсолютно всичко (не че има нещо лошо). Обаче няма ли тука хора, който да не ползват винаги маркова козметика и да не държат всяка дреха да им е маркова. Няма ли обикновенни хора? Много ще ми е интересно ако кажете колко money харчите за дрешки? Колко струва най-скъпатови "парцалче"? Моята най-скъпа блузка е за 30лв и имам един чифт дънки Долче и Габана (който взех на половин цена )

P.S. sorry ако е имало такива теми!

duff
    Guest

dreshki:)

Ne darja tolkova mnogo na markata.Darja drehata koqto nosq da bade originalna.V smisal,da bade fashion kakto se kazva.Cvqt,kroika,model i vsi4ko ostanalo.A tova 4e ne e Armani,Vercase ,Hollister ili Abercrombie,nqma zna4enie.... A kolkoto za cenata na drehite,v garderoba imam kakto skapi taka i na pozemni ceni....no visk4o zavisi ot samata dreha ,ne ot markata..tova e moe mnenie

Guest
    Всеки според възможностите си! Аз лично нямам блузка за над 15 лв, нямам дънки за над 30 лв, а и нямам толкова мн блузки и дънки. Дрехи си купувам рядко... не ходя гола и боса- напротив, но смятам, че мн хора прекаляват в манията си да купуват дрехи, гримове и нз какво още непрекъснато! Но явно просто имат толкова мн пари, че незнаят за какво вече да ги харчат! Карам вече 3-4 год със стар модел телефон, но не това е най- важното! Както се казва-всеки знае 2 и 200!

Мега фен
    Не давам много пари за дрехи.

heh az si vzemam tova koeto mi haresva... nai skupata mi dreshka e eedno qkence za 220 lv koeto si kupih predi 5 6 dena.. to vsashtnost maika mi go vze a bluzka.. hm... edno potni4e za 35 a nai skupite dunki 120 .. e tova est ne zna4i 4e nqmam dunki za 20.. abe ne gi davam tiq pari az .. maika ne se oplakva a baba mi kato i ida na gostii i haresam li si bluzka za 15 lv ska4a do nebeto 4e e mn`skupa.. razbiram q de zatova tam si vzimam nqkvi po .. ne skupi neshta

Град
    Пловдив
    най-скъпите ми дънки са за ...ъъ... 50 лв най-скъпата ми блузка е за 20 и нещо ... а най-скъпата ми друха изобщо е якето ми за 150 лв. аз не нося много скъпи дрехи защото повечето скъпи дрехи не ми харесват. и аз не знам защо
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен
    Моето най-скъпо нещо е балната ми рокля - 150 лева. Обувки - 100 лева, но са кубинки.

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Най- скъпата ми дреха мисля, че е едно якенце за 200 и нещо беше..иначе не се изхвърлям чак толкова, важното е дрешката да ми хареса Е един път бях дала 45 лева за потниче и майка ми щеше да ме унищожи
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Мм...че какво им е лошото на марковите дрехи?Просто платовете са по-качествени и изработката е по-прецизна..което,естествено, не важи за всички марки
    Купувала съм си блуза за 15 лв ... черно и бяло е.При първото изпиране бялото беше вече сиво... За това говоря..
    Способна съм 6 месеца да не си купувам дреха,но като си избера нещо,да го нося с кеф,да се съчетава успешно с мои аксесоари и да е качествено.
    За цени не желая да говоря

Харча по много пари за дрехи... Месечни разноски общо 1500 лева.. както и да го погледнете с тях се издържам.. Стигат ми понякога
    182- бан на профил 2т.

Аз в гардероба си имам и скъпи и евтини дрехи обаче напоследък мн взех да се оплаквам че няма какво да си облека много съм станала претенциозна та подкрепям мнението на елиза щото кат си купиш 1 скъпа дреха и има да си я носиш мн време. Щото и аз съм патила от такива боклуци дето след първото пране и стават парцали ама така е иначе най скъпата ми дреха са 1 дънки на мис сиксти ама си ги зех на половин цена

PlAyBoyChEToooo
    Guest
    Ami az poprincip nosq vse markovi drehi i nqmam drehi deto da struvat pod 50 leva

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Като ми дават пари, защо да не си купувам маркови дрехи? Не виждам нищо лошо... честно казано не съм претенциозна за дрехите, но държа на маркови маратонки, защото си личи от км че са 1000 по-качествени от тия за по 30 лв. Имам дънки за по 30 и за по 70 и определено има разлика... Затова предпочитам да си купя нещо хубаво веднъж на месеца, отколкото да давам всяка седмица по 15 лв за някви парцалки

Преди няколко седмици си взех едно потниче- 40лв, страшно много ми хареса ... сребърно с разни надписи,,, изпрах го и на първото пратно нямаше и следа от потничето което си взех, беше сиво и раздърпано... ужаст!
    ЗА пръв път дадох толкова пари за потник и то да се окаже боклук...
    за дънки давам около 50 лв някъде, за обувки най много съм давала 70 лв...
    не бих си взела дреха само защото е ефтина и не ми се дават пари, по принцип не гледам цената, но ако е прекалено скъпа и не по възможностите ми не я взимам, намирам нещо по ефтино което да ми харесва

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Преди няколко седмици си взех едно потниче- 40лв, страшно много ми хареса ... сребърно с разни надписи,,, изпрах го и на първото пратно нямаше и следа от потничето което си взех, беше сиво и раздърпано... ужаст!

Погледна ли етикета преди да го пуснеш в пералнята?!? Ей така по същия начин майка ми много дрехи ми е прецаквала, защото примерно на тях пише да се пере на ръка или на 30 градуса, а тя ги пуска всичките на 40 и така се отпускат много. Прането в студена вода по принцип свива дрехите, а в топла - обратното. Аз примерно всички дънки си ги пера на 30 градуса, защото са ми и без това големи. Все пак погледни какво пише на етикета, защото грешката може да е в теб

много пари давам само за връхни дрехи - якета или нещо такова и обувки. за останалите... всички дънки, които имам, не надвишават 35 лева. блузи, ризи и пуловери си купувам от секънд шоповете за 20 лева най-най-много. преди, като се замисля, си купувах по-скъпи дрехи, сега направо ми се вижда ужасно да дам за риза 30 лева.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъх, не обичам да си давам парите за дрехи, предпочитам да изляза някъде и да имам средства да си позволя повечко от това-онова. Обикновено тениските ми са по 5-6-7 лева. Е, ако си харесам нещо наистина яко бих дала и 20тина лева. Най- скъпи дънки... за около 40 лева. Блуза/пуловер/тениска/потник... ами май е към 20 лв. Което, естествено, не означава, че изглеждат зле. Абе търся далавера .
    А най-скъпата част от облеклото ми са кубинките- към 200 лева.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    реално погледнато не харча мн за дрехи

за дънки и панталони повече от 70-80 лв не давам, но си вземам и за 30-40лв, за блузи 20-30 лв, за якенца и кецки по 50-60, просто тва са цените в града ми, иначе като ходя насам натам имам навика да се изръсвам малко повече за някои марков парцал

обаче за сметка на това за бельо давам повечко, манийка си ми е
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    100лв ще ме оправят за дънки и блузка :P

s risk da me obqvqt za nqkva materqlna ligla,6te kaja ,4e az si kupuvam samo markovi dre6ki!neznam,durja da mi e ka4estveno,a ne parcal ,koito 6te se skusa na 3 den!moje da ima i izkliu4enie..
    za ceni...ne iskam da govorq!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Попринцим не давам мн пари за дрехи,в реда на нормалното.Всичките ми дънки варират от 50 до 90лв.,за блузки и потничета от 20 до 40 лв.,за обувки от 60 до 130лв.Най-скъпите ми дънки са 100лв,а най-скъпите ми обувки са 130лв,а и роклята за свадбата на братовчед ми тя е 150 лв.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    някъде в пространството
    Аз не държа дрехите ми да са маркови но пък обичам по-скъпите дрехи нямам по-евтини от 20 лв пък и щом ми дават пари що да не ги харча

по принцип като си купувам каквото и да било гледам да е в порадъка до 50 лева...макар и по-ефтенки ме издържат достатъчно време докато си купя нови
    What goes around, comes around...

Град
    Dreamland Varna
    Не давам много пари за дрехи, демек само по-евтините
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен
    за мен няма значение ква е марката ... нито си купувам маркови дрехи .. зех си преди 2-3 години една дънково яке за 58лева ама то беше(и все още е) първото и единствено за целия ми живот Другото вече ... дънки по 30 лева, блузки по 10 ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си