.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Doroteiateia
    Guest

КРАЙ НА ОКОСМЯВАНЕТО

Лазерната епилация отдавна е отстъпила място на по-нова технология IPL и още по-новата PTF. Работя с тези апарати и мога да ви кажа,че резултатите и ефекта е невероятен. И ако с предишните апарати има болка и трябват 5-6-7- процедури, то с новите са необходими само от 2-до 3 процедури. Премахват се косми, лунички, капиляри, петна и т.н., а за акне е просто великолепно. С тези апарати работа в Плевен, но фирмата им вносител е софийска- Ес лайн, мога да ви дам телефон 0878383355.А който се интересува повече - да ми пише на имейла doroteiateia@abv.bg

Guest
    Щом настояваш........

Guest
    =D>

Guest
    zvu4i super,no iskam da razbera ot kolko do kolko varirat cenite?

Guest
    И на мен ми е любопитно долу горе какви са цените???

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Не съм запозната с продукта ... но предполагам по описанието, че ще бъде горе долу колкото и лазерната епилация

Guest
    Аз съм от Плевен.Можеш ли да разяснеш в кои салони по-точно се предлага тази услуга и каква е цената на една процедура горе-долу

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    а само в плевен и софия ли? и също така ако може и някаква информация за цените
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Mi da .. kuf e toq email ... da kaje user-a kakwi sa cenite,nqkakwi podrobnosti ...

Ниго
    Guest
    Това е вид лазерна епилация. Принципа е на светлинни импулси. Пакет цяло тяло е 990 Евро на сеанс, като са нужни няколко (това е за мъже).
    Цените са супер доволни.
    Естествено може да има разлика и да предлага по-евтино. Но един свестен уред е поне 15.000 евро. При това сравнително малък. Професионалните са По-скъпо е от лазерна епилация. Или поне на доста подобни цени.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Това е вид лазерна епилация. Принципа е на светлинни импулси. Пакет цяло тяло е 990 Евро на сеанс, като са нужни няколко (това е за мъже).
    Цените са супер доволни.
    Естествено може да има разлика и да предлага по-евтино. Но един свестен уред е поне 15.000 евро. При това сравнително малък. Професионалните са По-скъпо е от лазерна епилация. Или поне на доста подобни цени.
    Ъъъъъ.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ъъъъъ.
    Ахам питал съм. още не съм събрал пари да ида де. Пък и то баси ... бе не мисля, че е това, което искам... НО така си е. Цените мамата си тракат. питайте гоогле-то бре

Фен
    Град
    Sofia
    ne luji be svinq

Супер фен
    Хм..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    skapi4ko e no ako gi imam tiq pari bih gi dala

Повече от фен
    Град
    south_park
    това някаква реклама ли е?
    за зарибявка на тийновете? тея неща се плащат
    you should kill yourself >=D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове