- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NQKOI JIVEE LI S GADJETO SI?
mi po mn mn mn pati ako moje vqrno samo tova bih pravila!
Така си мислиш !Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ами аз живея с приятеля си, вече от 10 месеца. В началото и аз си мислех, че ако не по цял ден да правим секс, то поне ще е доста по-често отколкото, когато не живеехме заедно. След няколко месеца разбрах, че изобщо не е така както очаквах. Има неща, за които не се сещах преди- готвене, чистене, пране; друго- и двамата работим (няма как иначе), аз и уча, и много често като се прибера вечер не ми е до никакъв секс...
Така че, мили деца, недейте така да мечтаете да живеете с половинките си, защо действителността е много по-трудна отколкото си мислите
Не живея с приятеля си, но винаги когато реша мога да съм по няколко дни с него.Живяли сме месец само двамата и си мислехме, че ще правим секс постоянно или че ще се дъФчим за всичко, но се оказа точно обратното.. не правехме секс по-често от обикновенно и не се бяхме скарали нито 1 път за този месец.Мммм бих живяла с него ;) Може би след още мъничко време и това ще стане..
от 4 години живеем с приятелката ми, супер е ... ще се женим
пп - тя е на 21, аз на 23
Песничката "събуди ме в 2 през нощта" позната ли ви е?![]()
ми може .. да ако живеем знаедно първата година.. якоо... секс по цял ден.., но след това определено ще ни поомръзне и ще трябва да разнообразяваме с дрехи-костюм4ета,вибратори и т.н....
аз мисля 4е ще изгоня френда ако продължа да искам толкова секс...
Хах ми по 1 път на ден и то не всеки ден вече свършиха тия периоди дето в всеки удобен момент се чуках ме.Сега е по рядко.Нямаме мн свободно време той е уморен от работа или нещо друго.Но много често оставам при него за няколко дена и цяла нощ си наваксваме най обичам това![]()