Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от jony
Цитирай Първоначално написано от jony
не всеки път ме боли. понякога е доста добре, но когато се случи така е по-лошо от първия път. А с времето, когато ме боли болката става по-силна,а не намалява. а и аз гледам максимум през 5-6 дни да го правим, но миналата седмица бях на червено, а преди това 2-3 дни ямаше как да стане и се събраха 10-тина дни. Абе в петък така и така мисля да посетя лекаря и ще го питам. Въпреки, че пак ще ми каже същото. И не се настройвам-напротив аз обичам да правя секс и не се притеснявам от моментът на вкарването, но не знам боли си и толкова.
Е добре де, това определено не е нормално. Щом лекарят продължава да твърди обратното, иди при друг
Посещавам 2-ма гинеколози в Свищов и в софия и двамата независимо 1 от друг ми казват-тясна си. добре, че приятелят ми е разбран и като му кажа спри си спира. Поне вече спря да ме боли,де. След няколко дни ще видим как ще е-не спирам да опитвам аз!
Добре де, лубриканти, ала бала..мисля че имаше някакви помощни средства в такива случай... питай в някой магазин...
ползвам,бе човек. Ама не става пак като хората. Уф, не знам няма да го мисля толкова и ще се оправя.
Много ясно! Хакуна Матата!