- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля ви важно е !!!
зависи от много неща...
1.дали ти си по тясна
2.дали приятелят ти е по надарен
3.дали е достатъ4но опитен и внимателен
4.позата в която го правите...(мястото)
сиг има и още но сега не се сещам!
Посещавам 2-ма гинеколози в Свищов и в софия и двамата независимо 1 от друг ми казват-тясна си. добре, че приятелят ми е разбран и като му кажа спри си спира. Поне вече спря да ме боли,де. След няколко дни ще видим как ще е-не спирам да опитвам аз!Първоначално написано от jony
Добре де, лубриканти, ала бала..мисля че имаше някакви помощни средства в такива случай... питай в някой магазин...Първоначално написано от krem4et0
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Направи си труда да прочетеш цялата тема и може би ще ме разбереш. Но ако го направиш сигурно ще си подобриш личния рекорд по обем на прочетеното. ПО-добре недей да не си увредиш някой орган..Първоначално написано от Анонимко
ползвам,бе човек. Ама не става пак като хората. Уф, не знам няма да го мисля толкова и ще се оправя.Първоначално написано от jony
Еми има някаква болка,но тя е съпроводен и от удоволствие,така че болката е поносима
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Много ясно! Хакуна Матата!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Кремче,ще спре да те боли,когато те разширят.Накарай приятеля си да те ч*ка 5 дни в седмицата в продължение на 1 месеци тогава кажи дали има резултат.
ПОЗДРАВИ.
И как да стане като аз го виждам 3-4 дни седмично. Да си чувал,че големите хора сме заети,че учим и работим,а?Първоначално написано от Dancho_93
daaaaa![]()
![]()
![]()
![]()