- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против обрязването
Аз съм против.! Вярно че съм момиче, но не смятам че е нормално, щом я има тая кожичка, значи и ма защо да е там, нали?![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
По-добре бързо си изтрий или редактирай мнението, преди да са те скъсали от ебавки. ТЯ не е обрязане, а просто е цитирала мнението на "обрязания"...Първоначално написано от aniezina
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Хах,да но сигурно имаш 2ка по логика...ако човек ползва презерватив независимо от това дали е обрязан или не няма да хване болест но ако не използва ще я хване-обрязан или не...така че ае бегаите да спити търци ебани и не ме занимаваите с глупостите си.И плюс това има болести защото хората не са използвали презервативи а не защото не са били обрязани тъпак такъв.Акъла ти е колкото на кокошкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Потребител1
Първо този обичай - така да го наречем, датира от хилядолетия. Истината е, че е свързан с хигиената на мъжа. Но тази операция се прави скоро след раждането. Счита се, че е започнало в Мала Азия още по времето на Персите. Сързано е със сухия климат и възможността под кжичката на главичката на пениса да се развият бактерии, които да доведат до сексуални смущения и дори до смърт в някои случаи.
Обрязването не е свързано само с една държава, националност или религия. Дори и в някои христянски общности съществува тази традиция. Дори се счит,а че обрязаните мъже имат "по-бурна" еякулация и съответно са по-плодовити.
А дали съм за или против - бих казал, че ми е все едно дори и да са ме обрязали като малък. Единствено смятам, че това би трябвало да стане в първите 6 месеца и не е работа за по-възрастни момчета и мъже.
Леле ужас... тва е мн гадно... на мене ми е се тая, както каза едно момиче в гориния пост, щом я има тая кожичка начи не тряа да се пипа..![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
И не само тя,и много други хора са на това мнение както и азПървоначално написано от JIuDeToO
![]()
ah kakvo ne pravi zavista s horata....kat ne iska6 ne se obrqzvai kfo e tfa Za ili Protiv ? za ili protiv pikaeneto po durvetata? bahti malumnicite ima tuka we i toq Schitzer iam 4ustvoto 4e iska da se obreje ama go e strah i izkartva tfa kato ne6to lo6o![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Че ква ми е фаидата да се режа,и ти маи си толкова малоумен/малоумна че даже не схвана че тука противоречет двете страни...а колкото дали ми стиска,да стиска ми но аз не съм мързелив и нямам нужда от тия сакатлъци за "турски беьове".Ае ся бегаи да спиш.А кои говори за завиждане...да не би твоита орязана пишка да е по-красива...пич тъпееш с глупостите си
![]()
po dobre ot izgnil hobot![]()