- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zashto se poluchava taka ?
zashto kogato po4na da se celuvam s priqtelkata mi vinagi mi stava huq ?![]()
4ove4e trqbva da nameri6 na4in da se sdyrja6 az go pravq mnogo dobre to ne 4e e lo6o da ti stava ama primerno ako si s hora nqkyde nali nqma da e priqtno da zeme da ti stane nali kato se celuva6 s fd-kata si misli za ne6to drugo za ne6ta ot koito primerno nemoje da ti stane, ako po4ne da se sybujda vse pak toi sam misli ama trqbva da se nau4i6 da go komandva6 da zapazva6 samoobladanie nqkoi pyt se nalaga![]()
щото иска да ебe, щоПървоначално написано от ivan mollov
него само цунки по муцунки не го устройва
![]()
Защото се възбуждаш.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
миии брато като я целуваш просто си помисли какво е яла преди 2 седмици и дали не е останало нещо от тогава и за теб![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ivan mollov
И кво лошо има в това , че ти става хуя? или за теб е проблем ?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
iskam da e plushtq ama ne dava oshte mamai mrasna kaza che mi e mnogo malak kura oshte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тогава и кажи че ще е ебеш в газа че да не е боли толкоз (нали бил малак) и да видиш как ще се навие![]()
![]()
Къде си бе правопис?Първоначално написано от pecata
![]()
хахахахаха![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
...'щот е със собствено мнениеПървоначално написано от ivan mollov
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Hubaw otogoworПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
emi problema e che ne dava da e ebat v gaza... pak i kfo da e eba v gaza neshto da zeme da se nasere se 4uda s kfo se izmiq posle to sha mirishe na por ....![]()
'щеше да е лошо да не ти става...
по принцип ако сте в на4алото на връзката си мн ясно.. ти си превъзбуден , но след 2 год.. даже няма да ти пука и няма да ти прави впе4етление... то4но обратното ще ти се ще да го вдигнеш само от целувка![]()
emi vazbujda te.tva spored men e mn hubavo ama vse pak trqbva malko da go kontrolira6.
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
prosto si predstavqm kak mi go smu4i![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха а бе пич даваи и го ве мамито и мръсно да е*а)
move да си представя че целива момче :P или си представяш че я целуваш на друго место малко по скришно дано се сетиш кое :P :P :PПървоначално написано от Adwokat
az sam na 13 godini i nikoga ne sam pravil seks kae e
![]()
Moq priqtel winagi e kazwal,che se nadurwq kogato se celuwa s chuwstwo![]()
4uda se drugiqt pat dali da ne go zavarja che da ne se nadiga ili da go odreja a ? ili pak predi da se vida s neq si udara 3 4ikii vie kak mislite ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отрежи си главата.Първоначално написано от ivan mollov