- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da mu otkaja
zdraveitq!
imam priqtel s koito vodim polov jivot ot blizo mesec no ne iskam da mu pravq svirka i me e strah toi da ne me pomoli i nz kak da mu kaja 4e ne iskam molq vi kajete
prosto kaji 4e ne si gotova za tova.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Нищо чудно да поиска, но ако наистина те обича, като му откажеш, ще те разбере... може би трябва да поговорите за това, да знаете какво иска и какво не иска другия. Така ще е най-добре![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
Еми казваш му, че още не си готова за това, пък той ако е човек на място ще те разбере..какво толкова.![]()
Говори с него и му обясни.
Защо не искаш, найш к'во е яко?![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Казваш НЕ и точка по въпроса.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Казваш му и толкова не може да те накара насила щом не искаш.Първоначално написано от Анонимко
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Защо не искаш?Как няма да искаШ? Тфа е нещо супер яко и за нас и за м-чето...пробвай поне ако поиска...
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Бъди категоричнаПървоначално написано от Adwokat
Неподходящ размер на снимка в подпис!
той още дори не те е попитал а ти вече питаш! бати истериците. като те попита ти казваш не, не мога сега и точка. толкова ли е трудно...ъкълийка!Първоначално написано от Анонимко
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
НЕ! точка ! ясно ли е?
Ами ако го обичаш наистина му направи.Ако е за бройка го накрай да те нае*е още 5-6 пъти и му сечи пътя.
Пък и ако му направиш врика няма да умреш(може да се задавиш,ама случайте са 1 на 100).
Tai 4e 6te ti poiska da mu napravi6 svirka -6te poiskano ti mu otkaji takti4no
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
mili4ka ne se kosi prosto kaji 4e ne iskash i toi ako durji na teb 6te ti vleze v polojenieto![]()
Първоначално написано от jony
Хм .. от къде знаеш, че е якУ?! И ти ли правиш сВирки? :Р :)
Еми, просто му отказваш!Твое си е решението дали ще правиш или не.
Първоначално написано от jony
ам яко е от страна на по силния пол...а на нежния дали й е толкова приятно!?
откъде знаеш че е яко?Първоначално написано от jony
да не си опитвал??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бтв гот си е![]()
![]()
по темата: ем кажи му че не искаш и готово![]()
Че не сте ли говорили преди това по тоя въпрос![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
Еми като толкова искаш да знаеш-да опитвал съм. Като ходех на художествена гимнастика, бях много гъвкав и си го стигахПървоначално написано от FleurDelacor
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Samo che tq ne e powecheto hora i towa che na teb sefteto ti e zapochnalo sus swirka ne oznachawa che e taka pri drugite.Първоначално написано от Verminaard
Po temata-shtom ne iskash mu kaji.Ili kratko i qsno "Ne." ili mu kaji che za wsichko si ima wreme i kogato se pochuwstwash gotowa i naistina go iskash shte go naprawishShtom toi iska swirka ne se chuwstwai zaduljena da go prawish
![]()
Страх те е да не те скъса така ли?ми кажи си му,ако те обича ше те разбере и готово.