- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички гледат в теб
Здравейте,пиша ви за един наболял проблем,който вече минава всякакви граници.Моля да ме посъветвате!
Ситуацията е следната:на 19 г. и имам приятелка на 17 ,с която безкрайно многоооо се обичаме.От малък град съм,смея да кажа че се обличам добре и поддържам доста добра хигиена.Но ето къде идва проблема:всеки път,било то с приятелката(мн.се разхождаме с нея,дори почти цялото свободно време с нея) или сам всички хора гледат в нас/мен.Не си въобразяват,просто е отвратително!И след това всичко клюкари колко добра двойка сме и т.н.(е по някога и някоя др.интрига се завърта).Вече надминават всякакви граници,все едно си животно в клетка и всички са зяпнали.Дори вече започват проблемите с гаджето и в голяма степен,проблемът се заражда от там.Вие как бихте постъпили?
Ами няма начин да ги спреш хората имат очи гледат.Освен да си сложите двамата по един плик на главата и няма да ви гледат
страшна идея,няма що!Първоначално написано от Анонимко
На вас може да ви сте стори смешно,но за да ви пиша за личните си проблеми,далече не е натака
![]()
И какво като гледат ?
Вие пък си гледайте пътя.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не е така!Дразни адски много,не е от вчераПървоначално написано от bungle
хващаш и пребиваш първия, който ти паднеПървоначално написано от speaker
е тва трябва да ги респектира
т.е по-него няма странни образувания и други форми на живот или иначе казано изглежда нормално, къпе се, бръсне се.... няма някой гаден цирей на носа, който да предизвиква вниманиеПървоначално написано от ATAKABG
или греша ?![]()
хах,ми поддържайки прилична хигиена за момче,обличайки се добре,поддържайки тяло и имайки човек самочувствие(за мен в това няма нищо лошо),същото се отнася и за приетелката,която отново казвам ужасно много обичаммм.Явно другите злобеят и завиждат,то е ясно,но няма лек и се страхувам нещата да не рефлектират в нашата връзкаПървоначално написано от ATAKABG
мне точноПървоначално написано от Seizure of Power
,но в този ред на мисли,нямам нищо общо с аватара ти
![]()
![]()
как да ти кажа,тук повечето момчета на тази възраст се мислят за мега гъзета-пунали са дълги мазни коси с гиадеми,слагат тясни дънки и някви кецове.Така че,някой правят изключениеПървоначално написано от ATAKABG
ти да не си от някой миньорски град ?
![]()
не!Първоначално написано от Seizure of Power
Друг е въпросът за представата им за "фешън"
П.С.Да се върнем на темата!
Първоначално написано от bungle
![]()
ми като те гледат втренчено, гледай ги втренчено и ти
или псувай, или деа знам и аз... на 19 години си все пак....
![]()
аххаахахаххахахаххахахаха хаххахахха![]()
гледай ги злобно кат' ей тва ->веднага ше спрат
![]()
Уф.. ами кофти е да, тъпо е .. на мен ми се случва често и също ме дразни. Не е кой знае какво, но някак си не мога да свикна. Няма какво да направиш. Няма да рефлектира върху връзката ви споко, най-много да събудиш ревност у приятелката си.
Emi trqbva da se nau4ite da ne im obru6tate vnimanie,za6toto ti kazva6 4e e ot odavna i nqma da sprat da vi zqpat!!!A ne trqbva da se karate zaradi 4ujdoto mnenie za6toto vie trqbva da si vqrvate pomejdusi a ne da vqrvata kakvo horata govorqt!!!![]()
[!].::.сТрАнНа и рАзЛичНа.::.лУдА а Не рОмАнТичНа.::.тОвА сЪм аЗ и нЕ мЕ Е*е За ВаС.::.[!
много грешиш..ако си сложиш и плик на главата ще те зяпат ооще повече и ще си викат този пък защо има плик..чакай да ида да го питам..Първоначално написано от Анонимко
относно зяпането и аз имам същия проблем.не може ли хората да си гледат пътя или да ме погледнат за секунда и да си гледат на някъде другаде...аз не ги гледам, а те защо ме гледат?Когато споделя с някого, всеки ми казва, че си въобразявам или преувеличавам, но не е така.Много е досадно да те зяпат..понякога се замислям и започвам да си мисля, че има нещо сбъркано в мен..![]()
не е същото!Първоначално написано от Whisskas
Едно е веднъж да са те гледали като атракция,друго е всеки ден
![]()
Slaga6 si teniska na darkthrone i korpspaint ,zima6 edna golqma baltia ot nekade i a makne6 po ulicata kato nekvo zombi,cepi6 glavata na parvia deto sre6ne6 i tva e
Е проблема на малкия град- кво ще кажат другите.
Майната им на другите!
Интересува се от това което мислят хората сигурно ?Първоначално написано от bungle