Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от BobMarleySon

Щом не си успял да го задържиш и не си сигурен .. това е лошо.Още по-лошо е, че е трябвало да и дойде на 15 и 4 дена след датата още не и е дошло.Преди това да е имало някакви такива изпълнения?Скъсани презервативи, секс без презерватив?
А що се отнася за Постинор Дуо .. пие се едното и там колко време след него другото, но щом тя е пила само едно .. незнам дали ще е имало ефект.Другото, което е - от тези хапчета или ти закъснява малко, или много или ти прескача месец дори, а може и да то дойде по-рано /при мен лично когато ми се наложи да ги пия ми дойде доста по-рано от датата, на която трябваше/.
Изчакайте още 2-3-4 дни и да си направи тест, а най-сигурно ще е да отиде на генеколог.Там ще и кажат със сигурност дали е или не е бременна.Не е много приятно да се ходи на генеколог, но това ще е най-доброто решение.
Успех и дано не е бременна!
Между другото на колко години сте и ти и тя?
Не, преди това не е имало подобни изпълнения. Тест ще направим задължително, но за гинеколог се съмнявам, че ще я навия, но ще видя какво ще направя по въпроса.

Не разбрах нещо. "Още по-лошо е, че е трябвало да и дойде на 15 и 4 дена след датата още не и е дошло." Това пък защо? Не е ли това хубаво? Не означава ли, че е била точно пред цикъл, тоест не е била в овулация?

Овулация точно преди цикъла ?! Моля ?! Овулацията е около 2 седмици след като и е дошло и около 2 седмици преди да й дойде пак.И принципно не е хубаво да и закъснява, но ако е около 14-15-16-17 годишна може да е още с нередовен цикъл и тогава наистина ще се наложи да иде на генеколог хем да и изпишат нещо да й се нормализира.

Именно. На нея по принцип й бил редовен. Но ти не ме разбра. Имах предвид:

Казваш, че не е хубаво, че сме го направили, когато й е закъснявал? Защо? Аз смятам, че това означава, че 100% не е била в овулация, тоест, няма място за притеснение.

Надявам се...

Ами това, че не е била в овулация не е гаранция.Каквото и да си говорим тук просто неможем да помогнем.Само теста и генеколога могат да ти дадът гаранция.
Обаче забелязвате ли какъф голям цитат става много ме радва !!!!!
Направо нямам думи превъзходен е някой друг навит да го продължи