Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

Щом не си успял да го задържиш и не си сигурен .. това е лошо.Още по-лошо е, че е трябвало да и дойде на 15 и 4 дена след датата още не и е дошло.Преди това да е имало някакви такива изпълнения?Скъсани презервативи, секс без презерватив?
А що се отнася за Постинор Дуо .. пие се едното и там колко време след него другото, но щом тя е пила само едно .. незнам дали ще е имало ефект.Другото, което е - от тези хапчета или ти закъснява малко, или много или ти прескача месец дори, а може и да то дойде по-рано /при мен лично когато ми се наложи да ги пия ми дойде доста по-рано от датата, на която трябваше/.
Изчакайте още 2-3-4 дни и да си направи тест, а най-сигурно ще е да отиде на генеколог.Там ще и кажат със сигурност дали е или не е бременна.Не е много приятно да се ходи на генеколог, но това ще е най-доброто решение.
Успех и дано не е бременна!
Между другото на колко години сте и ти и тя?
Много си зле мацка без да се обиждаш. първо момичето не е било в овулация, поне не и при този гаф, което значи, че точно на 19-ти не е забременяла. Второ-Постинор не съм пила, ма знам, че вече се пият 2-те на веднъж. Трето дори и гинеколог не може да й каже сега дали е бременна. то до 1 седмица след акта няма бременст, защото на сперматозоидите им трябва време да достигнат яйцеклетката, на нея й трябва време да слезе до матката, а пък самото вгнездяване става след 5-тия ден. за това реално 1 седмица след акта няма бременост. по темата-след 3 дни тест, след още 3 пак и така докато й дойде. Няма да имате бебе според мен, ако не е било по време на овулацията й. И все пак 1 хапче не е достатъчно, а кутийка презервативи са доста под 5 лева. Защо не си купиш за бъдеще?

Нямам за какво да се обиждам.Само да ти кажа, т'ва че овулацията е отминала и следващата е още далеч изобщо не е гаранция, че няма да имаш изненада БЕБЕ.Винаги има риск!И най-голям е по време на овулацията.Някъде да съм твърдяла, че на 19-ти е била в овулация?Ама вие какви сте такива .. не четете ами скачате да плюете хората, че не разбирали ...