Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
как може да стане бебе като няма яйцеклетка,бе мацка? за да има бебе трябва да има яйцеклетка, способна да бъде оплодена, а това е само 12-24 часа в месеца. несигурността от метода идва от това,че овулацията се измества под влияние на различни фактори, не от това,че може да се забременее без да има овулация.

Хаха не не направо разбираш с логика.Как тогава хиляди жени забременяват когато не са в овулация?!Аде без глупости моля ... Не ми се спори тъй като явно според теб могат да те изненадат с бебе само там 1 седмица докато си в овулация .. ти сигурно и секс без презервативи правиш, 'щото няма опасност?
Ае ... аман от такива ..
миличка-попрочети биологията пак, ако си я забравила. коя жена е забраменяла без да има готова за целта яйцеклетка. Просто овулацията й се е изместила. все пак яйчниците са 2 и не винаги можеш да предметнеш точно. Овулацията е 12-24 часа,а не 1 седмица. секс правя и без презервативи,защото пия противозачатъчни. Аз овулация нямам-вие дето имета сеи берете грижата!!! мен мама и тати са ме правили почти 2 години и мама си е изчислявала овулации, опасни периоди и прочие. И пак не съм станала от раз!!!! бебе без да има яйцеклетка-не може да стане!!!!!

А аз съм станала от раз малко преди ма мойто мамче да му дойде тъй, че а не ми ги обяснявай а?