- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАК ДА СТАНЕ?
hahahahhah svinio tupa az vi znam vas pedal4etata 4e ste ot svinskata 6kola na ko4in park...abe kvo si gubq vremeto i az sus takiva dolni predstaviteli na socialnata ierarhiq?Първоначално написано от jony
ae dano si re6ite svruh vajniq pederaski problem i da se naebete edno hubavo 4e ne se znae koga nqkoi kato men 6te vi hvane na ulicata i 6te vi pomete ot boi
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!
abe 1vo razberi dali i toi e gei obraten i posle nai dobre be3e..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
velizarkata i sakatliev i tqh li iska6 da im go turi6? kaji si sega....Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
hehehehehehehehe
Ами да, не се знае...
Не бъди толкова жесток,ти как ходиш да ебеш момите??
Аз ли случайно съм виновен, че съм такъв,или организма ми?Помисли малко,и без обидни квалификаций,че съм спец там..
Просто искам съвет,после ако трябва за благодарност ще ви целувам краката, само да стане...
Според мен, ти освен кенефи, друго не можеш да метешПървоначално написано от puhisamolevski
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ми.. Джони, не се занимавай с такава паплач,незнам кой кого ще помете..не си мислеете че всички БИ,или ХОМО са някакви мърши, явно не ме познаваш физически..
Остваи го да се заблуждава. Пък нека ме срещне...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ее,вие не рАЗБРАХТЕ!Ако искам да ръгам,ще ръгам женско...не се правете на две стотинки..
Т`ва си е любов и страст, помагайте че мазолите на ръцете ми станаха доста![]()
хехе аз какво искам ти мн добре си знаеш, ама ще видиш на ТЕБ какво ще ти се случиПървоначално написано от jony
))
бтв като даваш толкова вещи съвети, да не е от собствен опит че се притеснявам вече![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва да го примамя някак си..ама аз тук като гледам има само една умна глава...другите са х*йови глави с извинение...
Трябва да стане номера![]()
Еми, не знам. Мисля, че трябва да си си изградила мнение за мен.Първоначално написано от FleurDelacor
Ти какво ще кажеш?
da, ama s teb.Първоначално написано от jony
Kav ti e organizma be? Ni6to ti nqma, ne se pravi na razli4en. Za jalost nie jiveem v edno tvurde anarhi4no ob6testvo, i podobni izrodi kato teb se priemat. Podoben termin kato homosexualist ne su6testvuva, tova e samo edna izmislica na modernostta. Prevzemat mi se, i posle gi gledam na bilbord pred parlamenta...hodi v USA tam e rai za takiva kato tebe 6toto takiva kato mene gi arestuvat kato kajat ne6to na vupreki.... (bil sam tam mnogo vreme)
Виж са пич. Ти си тесногръд- това е ясно.Първоначално написано от puhisamolevski
И аз не съм съгласен да има такива като Азис, например.
Но да си би, не е нещо толкова страшно.
Аз не съм, но не презирам тези хора, защото те са такива каквито са.
Никой не си избира какъв да се роди. И ти не си искал да си кретен, ама айде де...
Ами първо до тая за Джонито където писала..дори и да е пробвал,какво лошо има?
Аз не казвам че ми е различен оргнизма,а хормоните са се разпределили по такъв начин...на границата и в момента клоня повече към хомо,отколкото към би...
Ами много ясно,никой не иска нищо свързано с природата,,дори и ти,където неможеш да си прикриеш олегофренията..
Относно Азис и аз мразя, че трябва по такъв начин да се показва хомоссексуалноста,това е вид реклама,но моето е съвсем друго!
хехе колкото за сексуалните ти наклонности смятам че си в добра посока \Първоначално написано от jony
/ а иначе второстепенно мнение е че ти все (си мислиш) че правиш нещата "повече"
![]()
![]()
![]()
Аз тук просто си исках хубав и оригинални идеи,съвети как да направя,че да ми пусне,а някакви олегофрени ми се правят на интересни, кифладжий мазни!
Pi4 nau4no dokazano e 4e ni6to mu nqma, prosto se e rodil gaden perveznik. Az ne gi mrazq za6toto sa "razli4ni", a za6toto znam 4e sa prosto normalni hora s oburkano pod suznanie koito mogat da mislqt samo za ebane i iskat da sa razli4ni. Te zaedno s semiti, cigani i tem podobni trqbva nezabavno da budat iztriti ot zemqta, za6toto samo zlo moje da pri4inqt. Ne sum kreten, ne sum skin, ama prosto imam malko po-osobeno mnenie za podobna sgan. BTW tva 4e si ot CSKA nemam ni6to protiv, smisul takuv vsi4ki sme si ot razli4ni otbori i imame razli4ni mneniq. Ama ne moje da mi opodkrepq6 nekaf pergi6 deto iska da mi se pravi na "BI" i da mi se ebe s mom4etaПървоначално написано от jony
Форума е направен за хора, които имат нужда от помощ.Първоначално написано от puhisamolevski
Той иска такава. Аз му помагам доколото мога.
И аз нямам нищо против Левски, просто ме издразни и затуй се заядох![]()
Айде жив и здрав.
btw и аз мразя циганите, ама "педалите" (познавам няколко) са пичове да знаеш![]()
Е,аз не се правя..от личен опит знам,че съм си БИ,правил съм го с момичета но ине ис момчета, за това имам интерес и то към него само..![]()
Originalen suvet - ka4i se na 12ti etaj s rozai pismo v koeto pi6e vsi4kite ti 4ustva kum nego v ruka. Sko4i, i gledai da oceli6 asfalta, a ne nqkoe durvo. Taka 6te e nai-dobre spored men....Първоначално написано от Анонимко
![]()
tctc..............vseki s problemite si![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
покани го у вас да играете на няк'ва компютърна игра... предложи му кола... и вътре му сипи виагра или няк'во подобно... (гледай да няма никой др у вас)... и той ще-не ще... няма да признава мъжко-женско...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не се подигравай,защото наистина живея на 12-я етаж![]()