- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимни прически при мъжете !
Кажете какви харесвате (момичета)
И какви иамте (момчета)
Аз само топките си ги махам и малко отсрани на краката отвътре (ма там почти нямам косми)
Аз предпочитам, при жените или чертичка или сърчице
Тва второто го видях в един филм-страшшнооо!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Мен ме кефи или напълно голичко при жените или много нежна линиикаПървоначално написано от jony
![]()
![]()
![]()
на жените най хубаво е да нямат косми..поне на мен така ми харесва
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е да ама айде да се върнем на темата -> МЪЖКИТЕ ПРИЧЕСКИПървоначално написано от Adwokat
![]()
Първоначално написано от Косъмчо
А по темата имам приятел който си е направил плитки там отгоре не по ташаците..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
=D> =D> =D>Първоначално написано от jony
Първоначално написано от Verminaard
Еми от приятелката му.. тя е най добре приятелка на моята сливка и така..![]()
Еми мързеше ме да се обеснявам толкос много..Първоначално написано от Verminaard
![]()
То бива флууд, бива ама вие двамата нямате мярка...
![]()
Без нерви , че ще ти излязат бръчкиПървоначално написано от jony
![]()
Жал ми е за васПървоначално написано от Adwokat
![]()
Що да ти е жал бе???????????Първоначално написано от jony
БРЪСНАТО И ПРИ МЕНЕ И ПРИ ЖЕНИЧКАТА КОЯТО Е С МЕНЕ АКО НЕ ДА СЕ БРЪСНЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз предпочитам на момченцата сърчице![]()
Аз или махам всичко, или си оставям едно равнобедрено триъгълниче с хипутенузата на горе![]()
Приятелката ми каза, че символизирало бермудския 3-ъгълник....хаха
It's not the age that matters - it's the life in your years...
С мойте косми изобразявам "Загадачната усмивка на Мона Лиза". Мен ме дразнят космите около члена ми, затова ги махам. Не завиждам на тези с косми. За момичетата да не са много, а прическите каквито ще да са.
Я сам Бай Иван от село Бодрово.Ха Здрасти!Да ви кажа я сам кат някав бивол межу кръката.А па на мойта жена шундрелата е кат букова гора.
Та Мани тия прически уе.Я кат вида некоя гола шундрелка и бегам усвет....
Kva e taq chertichka??? Kude e yocno ...kajete mi che iskam da si napraqПървоначално написано от jony
![]()
обичам и аз да съм гладка, и той да е гладък...![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Добре очебийно е модерно и задължително да се бръсна по интимните места и под мишниците обаче имам един проблем а той е че имам много много косми по краката и в една две теми гледах мнения ,че е за предпочитане да се бръснем и там обаче работата е в това че ако аз се обръсна космите ще станат бодливи и ще заприличам на кактус пък и е малко гейско някак си за това моля и двете страни и f и m да напишат според тях какво мислят по въпроса с косми по краката или без ?
П.С. -Момче съм ако някой още не е разбрал
![]()
Първоначално написано от Adwokat
гладичко аз спазвам максимата "Гладко ли е като бебешко думе е добре", но ако някой погледне една две теми по нагоре ще разбере че днес тази максима нещо не важеше (не за мен разбира се)
Още малко ще се чудите каква прическа да си направите на космите в носа.