.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Зорка Зоркова
    Guest

Проблем при лизане на ануса.

От няколко месеца с приятеля ми започнахме да внасяме повече пикантност във връзката ни и започнахме да си лижем анусите. Много е приятно и възбуждащо (моля не казвайте, че е гнусно, защото при чисти хора не е). На него много му харесва, както и на мен, обаче от известно време насам той започна да пърди докато го лижа и да се смее. Не ми е приятно да ми пърди в лицето и да му дишам газовете, а като му кажа да престане той казва "ОК" и следващия път отново го прави. Пробвах да спра да му лижа ануса, но той също спря, а на мен ми е много приятно и отново започнах. Моля ви кажете ми какво да правя, защото опитах какво ли не и нищо не помага. Даже му сложих лют пипер на ануса, че да го пари и да си вземе поука, той пищя, пищя и следващия път пак... МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!!

А бе момиче защо не си вкараш в нуса 2 тампона да не усещаш?? или пък като пръдни следващия път му вкараи един вибратор в гъза хахах

Или темата е базик или вие сте няква луда двойка.. която по време на секс пърдите като насрани..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    хохохо хахахаха хихихих
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    еее предстваи си тва-
    тя му лижа анала,той пърди обаче е с растройство и и лепва една дрисня на физиономията

или пък от силния напън му излиза от гъза една люспа и и са лепва на устата БЛЯК ахахаха чак ми стана гнусно при мисълта
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

хахаха

Guest
    хААХАХхАхааХхАХА аз преди да пръдна казвам : Сега чуйте шепота на вятъра ! накарай го да не предопреди да мовеш да зи изкараш езичето от дупенцето му

Кикота
    Guest
    Анетите са нещо много приятно и за двата пола.
    А ти си педал. Излижи гъза на всичките си приятели щом те влече пендел мръсен.
    А Адвоката и Джудас, ако се срещнат и се изакат в устите си сигурно ще им е много забавно, както докато си мечтаят
    \/

Guest
    хАхААаАХАХхАХА явно ти стана мн. тегаво айде простеноти е да си дебил !

edinstvenoto koeto moga da kaja e hahahahahah
    I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.

Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    еее предстваи си тва-
    тя му лижа анала,той пърди обаче е с растройство и и лепва една дрисня на физиономията

или пък от силния напън му излиза от гъза една люспа и и са лепва на устата БЛЯК ахахаха чак ми стана гнусно при мисълта

Хахахахахаха бахти фена смях "сигурно е яко да ти пускат газове в лицето"
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на koalka
    т.11 от Правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си