.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

Мега фен Аватара на koalka

Мерилин Менсън идва в България на 4 юли!!!

Мерилин Менсън и Type O Negative ще направят съвместен концерт в София. Изненадващата новина идва от София Мюзик Ентърпрайсиз, която е организатор на събитието.

Американската шок-метъл звезда Мерилин Менсън и неговата банда, както и "бруклинските крале на мрака" Type O Negative ще изнесат великолепното си шоу заедно на 4 юли на столичния стадион "Академик".

Концертът е в рамките на фестивала "Арена Музика".

Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба на 26 април на промоционална цена от 20 лв. за първите 1 000 броя в билетния център на НДК и в мрежата на TicketPro.

След изчерпване на количеството на специалните билети, цената им ще варира от 30 до 50 лв

Супер много се радвам!

Повече от фен Аватара на CandyKiller
    ЛЕЛЕЕЕЕе не мога да поварвам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! баси якото !

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

И аз в първия момент, обаче отивам!

аз съм на няква екскурзия ма ше се откажа , та това са Мерилин Менсън !!!!!!!!!!!!!!!

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

Еми, а аз ще видя от къде ще намеря пари, защото и аз трябва да ходя на една екскурзия, и не знам майка ми дали ще ми даде пари.

Guest
    Не го слушам обаче радващото е,че тази година се очертава като най-силната по-отношение на идващите в България рок групи Ето,вече сме в ЕС и всички се натискат да пеят у нашиО стадиони

е тряят ти от 20-50 лева не е чак такъв проблем според мен

Ем, да.Само майка ми да ме пусне, защото каквато е.Ама ще ходя с хора на по 30 години и би трябвало.Иначе за парите, уредих нещата.Хаха, гаджето ще ми е спонсор, ама проблема остава с майка ми.Стискай палци да стане!

Стискам

Guest
    Не беше ли тогава концерта на Айрън Мейдън? Така и не го запомних кога е този концерт Кефя се че ще дойдат тези хорица, ама мен не ме пускат. Бях решила тази година да отида на възможно най-много концерти, но няма да мога. Едвам ме пуснаха на Пласибо.

Аз нямам проблеми с пускането стига да съм с някой по голям приятел.. (20+ години) а аз имам

Guest
    Е аз имам с кой да отида проблема е, че майка ми и баща ми нещо са се побъркали. Миналата година ме пуснаха на това.. как се казваше? Дето е 3-4 дни за 150 кинта. Ама нз. Нещо им има. Може би се притесняват защото сега имам приятел и да не направим нещо . Та то все едно не мога да го направя и в друг ден, все пак ходим 6 месеца. Пък и все пак съм на 16 с приятел на 17. Пфф още ме мислят за малка!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    хмм, хора .. в официалния сайт на Менсън няма дата за София ?

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Споко,СМЕ не пускат току така фалшива информация.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    хмм, хора .. в официалния сайт на Менсън няма дата за София ?
    да но виж че има 6 дена м/у румъния и турция... може да ни вместят а и пише че ще бъдат добавяни дати.

Ем` нека дойде в София, ама пак е гадно. Повечето изпълнители, които минават покрай Каварна не ми харесват. Ебал съм я тая година... ни Моторхед, ни Блек Сабат с Дио ми харесват... За 2 години покрай Каварна са минали точно 3-ма изпълнителя, които ми харесват и 1 група, която ме разочарова тотално, а през тази година се очертава нито един да не ми харесва.

А покрай София минават всички изпълнители дето ми харесват. Писна ми.

Ами дано да си прекарате приятно...

тайп оу негатив и менсън!!! о, божееее!!!
    още не мога да повярвам!!! лелеелее, 2007 рулз.
    факт!!!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Деба, вече се чудя има ли накъде повече да се разоря?!
    Ама ще направя възможното да се посети и това събитие.

Saatana vittu perkele hate crew!

Да, наистина-както чета тука вие ходите на всеки концерт.

^ просто започнаха да идват доста добри групи... но има още какво да се желае. :/ не че ни е малко... само през последната година гледахме КУЛТОВИ банди
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    М не ме вълнува Не го харесвам и няма да ходя

Цитирай Първоначално написано от пор
    ^ просто започнаха да идват доста добри групи... но има още какво да се желае. :/ не че ни е малко... само през последната година гледахме КУЛТОВИ банди
    Даааа... искам и аз да живея в София, заради концертите.

бтв концерта ми е баш на рожденият ми ден и се надявам да имам някакъв успех в опитите си да отида до там. Ако пък не успея... туй ще е гаден рожден ден.

Еми, защо не наминеш към София?Все пак той няма да дойде повече, те едвам са го навили да го направи т`ва турне...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми, защо не наминеш към София?Все пак той няма да дойде повече, те едвам са го навили да го направи т`ва турне...
    Ами по същата причина, по която не съм можел и на предишните си концерти... смятат ме за малък, имам зравословни проблеми, с кой ще отидата (сам ли?) и най-важното нямам познати, при които да спя. Ако имахме достатъчно близки в София може би нямаше да е така.

Все пак тогава е рожденият ми ден, а и ще ми са свършили изпитите и затова се надявам да ги навия да ме пуснат, въпреки че пак не ми е много ясно къде ще спа...

Няма ли да можеш да вземеш някой приятел?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си