Здравейте на всички.. не съм регистриран тук но обичам да чета вашия форум защото има страшно много неща които човек може да научи по доста теми. За това ви казвам ЕВАЛА че поддържате този невероятен сайт пълен със страшно много информация както и има многохора които дават компетенти отговори

А сега.. ако е възможно да ви попитам и аз няколко нещица.. че просто
Става дума че аз и моята приятелка сме заедно от 2 години и малко. Обичаме си се , кефим си се един на друг.. накратно всичко е 6++ , НО има едно малко изключение.. Преди няколко месеца се оказа че сме хванали гъбични инфекции (което ми е малко стръмно тъй като винаги е с презерватив но..).
Ходихме при доктор и се оправихме.(поне моментно) Но уви преди 1-2 месеца.. отново се получи пак ни дадоха лекарства и cudesии.Пак всичко е наред.. но оттогава.. на нея не и се прави секс (или поне не с мен).Тя ми каза че след първия път в които имахме въпросното заболяване.. аз не мога да я възбуждам Според нея.. просто я е страх да не се получи отново нещо такова..Според мен просто аз нещо обърквам но не мога да разбера къде
Първата година откакто ходихме.. правехме секс по 3 пъти на ден..(ако има възможност разбира се) а сега.. понякога не се събира и 1 път на месец
Въпроса ми е.. ако някои може да помогне,,, знаете ли какво трябва да направим (или към кого да се обърнем ) за да можем да върнем старото сексуално желание..
Благодаря предварително на всички които ще отговорят и се надявам да намерим някакъв отговор.. защото немога да си се представя без нея
(извинявам се за леко хаотичното обяснение.. но просто emoziите са ми малко в повечко когато го пиша.. ако има нещо което трябва да дообясня моля кажете и ще се опитам да изясня нещата)