- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако стане така?
Kakvo bi stanalo ako dokato s gadjeto si praite seks i vie sprete i trygnate da se obli4ate bez toi da e svyr6il?![]()
ем незнам.., но ще е доста тъпо./.
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ебаси.
Аз си мислех , че съм зле.
Щ'та разкара, ко би станало...![]()
![]()
Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!
Зависи какъв е повода за това поведение...Първоначално написано от firfiІфка
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ако ми се слу4и тва я метам от нас !!!! нищо 4е сам на 1-вия етаж...![]()
Може да си има разбота момичето...Първоначално написано от DzVErA*
![]()
Първоначално написано от Adwokat
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
6e i nacepq 1 glava i pak 6e legne![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Та колко акъл трябва да имаш, за да направиш подобно нещо?В такъв случай напълно си си заслужила да скъса с теб.Не можеш го оставя сам да се докарва докрай след като сте започнали заедноПък и е доста грубо да си се облечеш и да си тръгнеш просто така.
Не за вражда, за обич съм създадена!
Ще и отмъстя![]()
...тоест ще се правя на ударен и някои път точно тогато тя свършва аз ще стана ще се облеча и ще си тръгна
![]()
![]()
![]()
![]()
а тя ако е от тия дето никога не са свършвали?Първоначално написано от Schnitzer
някои момичета (жени) за пръв път достигат до оргазъм на 30-35години
и ти к'о? ш'и я чакаш до тогаз' ?
тарикат
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Това ще е адски тъпо и гадно!![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Първоначално написано от n1ght_shadow
хаха Хубав отговор..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Баси селянката дето трябва е... ако трябва я взимам заложница, ше духа л, чекия ли, докат не се свърши няма ходи никъде... амаха
Ще се надявам да не еПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
или пък ще измисля нещо друго но супер гадно
![]()
Лично за мен е доста тъпо и не бих го направила, очаквам същото и от приятеля ми. Не знам как ще реагирам, сигурно ще ми стане много гадно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
EMI 6TE E TAPO OSVEN AKO NQMA6 OSNOVATELNA PRI4INA!
i da ima6 osnovatelna pri4ina pak 6te e typo ...sled akto ne moje6 nqma da go pravi6 ...tva 6te e nai ama nai-typoto ne6to
mi.......nz ama e super glupavo![]()
![]()
![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
може да си има работа ..![]()
no exit
Бе защо да е селянка или тъпа. Просто не й се прави, не й харесва, боли я или има друга причина. Пуф само за тъпите си пишки мислите. помислете и за момичето, с което правите секс. сума та и пъти се е случвало аз да искам да спрем и спираме без той да е свършил. не 1 път той ме е молил да спрем без да е свършил, защото дакажем се е уморил. Ами човешко е. Оргазмът е хубаво нещо, ама близостта между двамата е много по-хубаво. това, че не сте свършили не означава, че не е било хубаво. деца!
Кремче в това, което казваш си права, но за друго става въпрос.
Представи си, тъкмо преди оргазъм приятелят ти да стане, да се облече и да излезе без да каже хептен нищо.Ей за това говорим.![]()
Това вече би било ужасно гадно, нали?![]()
...
M nali ima usta ... da kaje .. kofty situaciq ama wse pak,w takuw sluchai mai trqbwa da se iztykne nqkakwa prichina za prekratqwaneto na akta.
she ti se izprazni na glavata dokato si trugvash ma