- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако вашите се разведат/разделят, при кой ще останете?
Девойко, до тук май само 1 девойка ти е отговорила на въпроса, който си задала, а именно да се позтавим на твое място.
Ти пред дилемата: Пари или Разбиране.
И отговора ми е: Избери сама. Това си е твоят живот. Не би трябвало да питаш нас. Ние ли сме поставени пред тази дилема? Има решения, които сама трябва да направиш, колкото и трудни да са те.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Nashte se razvedoha predi 3 godini i daje ne se i zamislih pri koi da ostana,mn qsno iskah si pri maika![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Наще са се развили когато съм била на 3 и аз и сестра ми която е с 4 години по голяма не сме имали избор-останали сме с мама.Ако имах избор бих била с тате но той живее с жена си (която е мн добра и се даржи чудесно с мен и сестра ми) и тяхното бебе т.е. братчето ми което е на 1 год в двустаен апартамент освен това е полицаи на мизерна заплата и нямя вязможност да гледа още едно дете,издръжка няма ме.
Не мога да се уплача и от мама живея с нея и втория ми татко с които също се разбирам прекрасно,сестра ми и др ми брат които е на 8 в голама къща близо до града имим всичко което поискам мама никога не ми е забранявала нищо.Родителите ми и техните тъи наречени половинки се идеални.С тате се виждам винаги когато поискам ходя му на гости и т.н. мама и тате се разбират и дори са приятели
И все пак тати ....
Ако се разведат (дано да не става [-o< ) , със сигурност ще бъда с мама.
Аз не мога да дишам без нея![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
При майка ми мн ясно! тя е мн разбрана душица![]()
Разбира се,че с татко-с майка ми въобще не се разбирам!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
При майка ми определено, тя е тая която се справя с всичко, тя е силния характер. Баща ми е добър човек, обаче е ужасно безхарактерен и мекушав. Аз с такъв човек не мога да живея.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Нашите са разведени. Хубавото е, че не ми се наложи да избирам - при майка ми съм, но абсолютно нищо не ми липсва. Двамата ми родители са в добри отношения. Раздялата им си има хубавата страна - те са по-щастливи, а баща ми е толкова гузен пред мен, че ми купува каквото поискам. Е, липсва ми това да се прибера вечер и да седнем всички на масата. Хубавите ни спомени са много, понякога го изживявам доста, но съм силна и такова нещо не би ме пречупило)
Pri mama estestveno \/
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
И аз съм така.С баща ми по-често имаме спорове(въпреки че в последно време даже няма ник'ви).Тати дава повечко парички и ми е по-сигурно,когато съм с него,а и много обичам майтапите му.Направо му се кефа,когато е в настроение да си лафим.Обаче въпреки всичко последната година и половина-може би 2 с мама сме сближихме още повече и простоо не мога без нея.Страшно много я обичам,обожавам я.А бе направо не дишам като я няма.Даже по някой път в кръга на майтапа съвсем тактично ми намеква да не и звъня през 1 час,ама...Ц!Няма как простоПървоначално написано от Jeuelle
![]()
![]()
Така че аз бих избрала мама
I was lost and I'm still lost...
Те се разведоха,сега живея при брат ми! >.< Не че има голяма разлика дори и при тях да живея,те не се съдържаха много в къщи.Като бях на 15 половин година не знаех къде са![]()
П.П.Бяха си забравили няколко кредитни карти с много пари и познайте какво стана с тях >]
и двамата са много сладки, така 4е не знам! аз ина4е живея по4ти само с майка ми, щото тати ба4ка по курортите, а ние си седим у нас![]()
az bih izbrala maika mi,za6toto s neq pove4e si spodelqme,a s ba6ta mi mi e po-trudno da razgovarqm
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
pri ba6ta mi 10000000000000000000000%
При никои от двамата.Махам се от тях да се оправят без мен.
То е така при мен...останах при майка ми...![]()
![]()
Първоначално написано от Vikitooo
винаги по-добрият избор![]()
Ami na6ite ne sa razvedeni, no predi nqkolko godini 6tqha da se razvejdat...I neznam dali dvamata go bqha re6ili ili s sestra mi (koqto e po-golqmata) sa go obsajdali, no be6e re6eno da idem da jiveem pri baba i dqdo. A sega kato pootrasnah i az sam se zamislqla pi koi bih izbrala... s maika mnogo mnogo ne spodelqme i po-rqdko govorim kato priqtelki za jenski ne6ta, gadjeta i takiva...s neq ne se razbirame mnogo mnogo..a s tatko, oh s nego se razbirame gore-dolu daje e 4ovek na razgovorite i rqdko na vikaneto i boi6tata, no s tatko nikoga ne sam prekarvala dalgo vreme zaedno. No vapreki vsi4ko i dvamata si gi obi4am i zatova vaob6te ne znam koi bih predpo4ela...no kato gledam tvoq slu4ai bih izbrala maikata.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Наще са разведени е съм при баща ми мн ясно,той ми дава да правя сичко,знае че пия,пуша,хода по жени до късно и не ме спира не шот е лош родител и не му пука, ми шот сега той съжалява че не е млад
и иска да си изживея младостта кат хората
Да чукна на дърво са все още заедно и цари разбирателство ... но виж ако един ден се случи да се разделят ( което не ми се вярва ) бих си останал с баща ми ... Някак си по се разбирам с него и имаме доста общи теми на разговори, а и двамата сме от типа, мисли свободно, да не ти пука от никой, и помни като вол ... Майка гледа много философски на нещата и е някак си много неспокойна ( малко луда )... с нея по-скоро би останал брат ми, той и той е малко такъв ... е все пак всеки си има право на избор ...
... k33p w@lkinG ...
Гаден въпрос!!! Ама майката си е майка! Но с баща ми също ъе подържам връзка!![]()
пфффффф незнам защото насте няма да се развеждат обичам си ги на двамата по равно и двамата ми дават пари и двамата ме разбират обичам си ги и двамата и не искам да се замислям над този въпрос.Дано никога не ми се налага да правя този избор