http://boginqta.hit.bg/halucinogeni.html
прочетох това (не само това, много книги съм чел, за индианци и т.н., попринцип много се бях запалил това го давам за тези които не разбират) ипрецених че съм `психонавт`

Първия ми въпрос е следния: единственото, което ме изплаши е следното
Цитат:
Лошото пътуване може да се случи и на най-опитния и подготвен психонавт, но е почти неизбежно, ако човек е нервен, напрегнат, намира се в неуютна обстановка, или има предразположеност към психози; в последния случай приемането на халюциноген може да извади наяве скрито психично заболяване

попринцип мога да избегна нервността, напрегнатостта и да си създам уютна ситуация... но по другите въпроси... смятам, че ИМАМ психично заболяване (Биполярно афективно растройство) и мисля че това ще повлияе лошо на `Пътуването` ми... освен това ако някой ми обясни какво означава ПСИХОЗА ще съм му много благодарен... иначе смятате ли, че едно такова пътуване и `откъсване` от реалността ще ме докара до лудницата? има лри начин да го избегна (един приятел е в лудницата заради халюциногенни гъби...) аз знам че съм слаб човех, че бих се поддал, че може и да не мога да `се върна` но... просто любопитството и желанието за знание са по големи, затова ако някой може да ми каже как да избегна вероятното `ПОЛУДЯВАНЕ` след LSD, гъби или пейот, някой който е пробвал, ще се радвам да ми помогне...

Втория ми въпрос е за това, че трябва да си намеря ВОДАЧ, човек който е минал през това и знае как да се направи по безопасен начин, човек, който ако се наложи да ме върне към реалността ще го направи и по важното - знае как да го направи... има ли такива хора в България? познавате ли? смятате ли че мога да се справя и сам...?

Третия въпрос:

Дали в специалните магазини за цветя се продава този кактус - пейот (Lophophora williamsii)? Трябва ми точно този заради Мескалинът, НЯКАЙ знае ли от къде мога да си го намеря в саксия?

за LSD няма да питам, макар че и него не знам от къде да го намеря...

а относно гъбката Psilocybe semilanceata, която расте в планините, дали я има на пазара, как мога че някой няма да ме излъже, от къде ги намирате бе хора

айде стига толкова че много писах, надявам се да ми помогнете, благодаря