.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    nqma da kaje

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    за жалост ако телефорнират на родителите й няма измъкване! а пи4а и той ли е на 14?
    dam...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от Gerom_se_gavri_s_vas!
    Мислела си е браво на моето синче фанало си е момиче което ще му пусне но па сега треа да се правя на добра майка и да ги издам...
    Haha nedei se gawri tei s decata

Guest
    на пича ще му правят евала а на теб ще ти лепнат прякора К*РВА

nqma spox,nqma da mi go lepnat,a i da go napravqt ne me gree. a za drugite: i dvamata sme na 14

Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от elud
    nqma spox,nqma da mi go lepnat,a i da go napravqt ne me gree. a za drugite: i dvamata sme na 14
    Do sega nii te uspokoqwahme,sega ti pochna da uspokoqwash horata ...

emi te se zaqjdat... i prosto se podraznih... syjalqvam...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Емиии, понеси си последствията.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    Nikoj ne se zaqjda. Kwo iskat da ti kajat. Nqma kakwo da naprawi6. Ako maika mu e pe4ena moje i da ne kaje ama ot toq den natatuk 6e wi sledi kato ste u tqh. A twa slujite nqma da podeistwa 6tom predi twa puk si kazala i za nekuw prezerwatiw( na purwa stranica nqkude) suwsem 6e se omaje. Nqma kwo da prawi6 taka 4e prosto si jiwej jiwota :P

I trqbwa da ti puka dali 6te te nari4at kurwa za6toto nali se s6ta6 s kakwi hora 6te zapo4ne6 da o6uwa6

Град
    Sunny Beach
    emi te se zaqjdat... i prosto se podraznih... syjalqvam...
    Mi sry ama ti puskash adski tbpi temi ... w edna ot tqh pitashe kak da razberesh dali si NEdestwena ... w tazi se waikash che washte shte razberat che si Nedewstwena ...

I trqbwa da ti puka dali 6te te nari4at kurwa za6toto nali se s6ta6 s kakwi hora 6te zapo4ne6 da o6uwa6 [/quote]

toskakvi ob6tuva6 zavisi ot tebsamiqa ne ot drugite. Nqma za6toda me interesuva ob6testvenoto mnenie.

a na postana glezanka mi se iska da otgovorq: tova mi e bilo na syrceto - koito e iskale mojel da pi6eida mi pomogne po dadenna4in. Ako misli6 4e puskam temi prosto taka lyje6 se... puskam gi za6toto naistiname interesuva ne6ti ilisympritesnena,kakto idosta drugi vtozi forum...

Град
    Sunny Beach
    Wseki w tozi forum e swoboden da puska kolkoto iska temi,ako ima nqkakuw seriozen problem ili iska da obmeni opit i t.n.Razbira se nqkoi temi sa pulni sus smisul,na drugi toi im ubqgwa,no kakwo da se prawi ... Az ne sum widqla tema pusnata ot 18 godishna dewoika,koqto da pita kak da razbere dali e dewstwena ili da se pritesnqwa,che tehnite shte razberat che wodi polow jiwot ... ili nai-tbpoto ... da pita iz foruma dali ot edin tampon dewstwenata cipa se razkuswa ...

Emi da - az ne symna 18, a sym na 14 i zatova izpitvam kakvi li ne symneniq i pritesneniq... mislq 4e tozi forum e to4no za takiva slu4ai i za tova posmqh da pi6a v nego s o4akvane da namerq razbirane ili po-skoro pomo6t

Guest
    E kwa pomo6t moje da iska6?Wsi`ko zawisi ot twa kakwo 6te naprawi mauka mu. We4e ti otgoworiha. AKo puk re6i6 moje6 da kaje6 na wa6te makar `e sigurno 6te te ubiqt, za6toto o6te si malka. I to4no poradi pri4inata 4e si na 14 i ne si zapoznata ne treq da prawi6 seks!

A i twa deto si napisala: to4no 6te6e da pronikne w men e mnou tupo.

znam 4e e typo tva deto sym napisala,ama kakvo da napi6a,a ina4e az si polu4ih otgovorite i blagodarq

Guest
    znam 4e e typo tva deto sym napisala,ama kakvo da napi6a,a ina4e az si polu4ih otgovorite i blagodarq
    Mi wuob6te ne pi6i be mnou e lesno ...

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Няма смисъл да се заяждате дали били смислени или не темите .. ако трябва да сме искрени има 100 пъти по-глупави и лишени от смисъл теми от нейната, ама какво да се прави - все пак всеки има право да пише к'вото му е на сърце.
    Пък по темата - Първо си мисля, че сте малки за секс (лично мнение .. не ангажирам никой с него). Второ: Друг път най-малкото затваряйте вратата като сте решили да правите нещо и знаете, че може да ви изненадат. Пък и щом майка му не е звъннала до сега във вас, едва ли ще го направи.

Btw, на мен ми се е случвало подобно нещо не веднъж с предишния ми приятел. Но разликата, че майка му беше много готина женица (и продължава да е) и в повечето случай като се усамотяхме така тя просто се изнизваше нанякъде и се връщаше след най-малко час-два. А и абсолютно свободно си говореше с нас за теми свързани със секса, за връзката ни и изобщо за абсолютно всякакви теми...
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Guest
    мм, да.
    заси4али са ме в "действие' с гаджето ми у нас, ама бях на 18 а тя на 17, така че лесно ги изгонихме и си продължихме.. дори не съм излизал от нея.

ама във вашия случай( ти май си малолетна ако не се лъжа) се е получило скофти ситуация(кофти за пича, че е спекал при връхлитането на майка си..) на негово място бих се държал малко по-мъжки или пък предвидливо щях да махна дръжката на вратата, ама в този живот секи сам си носи своя кръст.
    следващия път най-добре отидете на палатка в планината, най-много да ви изненада някоя баба меца
    Няма какво да се притесняваш от това, което правиш, само гледай
    а)да не стане някоя беля с корема ти
    и б)да не загази пича заради вашите(имат право да го осъдят)
    ама както гледам си доста по-зряла в психическо отношение от него , а и знаеш какво е презерватив, така 4е по вси4ко личи че ще се справите някак си.

Abe da go osydqt - nqma, no da mi zabranqt da se vijdame (tatko bi mi zabranil) tova moje i da go napravqt... maika mu ne se obadi u nas,dnes be6e v dobro nastroenie, a kolkoto do tova 4e se spe4e togava - e... vse pak sme na 14,ako bqhme malko po-golemi nqma6e da e tolkova seriozno pritesnenieto mu...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си