.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: daite syvet

Guest

daite syvet

Predi nqkolko dni trqbva6e da mi doide menzis... taman na vreme na 17 april se poqvi kryv po bekinite mi... no be6e malko.bqha dve malki petna kryv (obiknovenokato mi idva vseki mesectaka zapo4va), no pove4e ot tova ne be6e... kakvo mojeda zna4i tova???

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Водиш ли полов живот?
    На колко си?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    emi na 14sym i da pravila sym gospriqtelq si...pravihme go bez prezervativ,no kato vyrna lentata nazad imam spomen 4e sled kato go pravihme vzeh postinor duo i menzisyt si mi doide po4ti na vreme... a sega ne znam kakvo stava

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми, аз не съм специалист в тази област, но мога да ти препоръчам да идеш на лекар, така е най-добре.
    П.С.НА 14 СИ МАЛКА ДА ПРАВИШ СЕКС, ОЩЕ ПОВЕЧЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ПИЕШ ПОСТИНОР!!!!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    У нас

Уфф.. отврат!Поредната 14 годишна ... от постинора е ! Ама знаеш ли к'во .. вървете си купете презервативи щотУ постинора не е хубавУ да се пие повече от 1 път на колко месеца там беше .. не си спомням вече ... 20ст един презерватв .. на 14 още незнаете коя дупка за к'во е ама се е*ете ..

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Mi ti nai-golqmata podrobnost si izpusnala kato si pisala temata ... neznaesh li,che ot Postiunora menstruaciqta se narushawa ... sq hodi na ginekolog i idi obqsnqwai na maika si shto cikyla ti e neredowen .

Град
    varna
    4esto piene na postinor = opasnost e bezdetie
    sq vi e sme6no ama sled vreme kato iskate deca 6e revete

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Mi ti nai-golqmata podrobnost si izpusnala kato si pisala temata ... neznaesh li,che ot Postiunora menstruaciqta se narushawa ... sq hodi na ginekolog i idi obqsnqwai na maika si shto cikyla ti e neredowen .
    abe na men maika mi mi e obesnqvala 4e poprincip na 13-14 i pove4e daje , menzisa e vseo6te neredoven, a kato se vzeme i postinora....Tyi 4e vyzmojno ot tova da se e polu4ila tazi reakciq -n.z.

Guest
    Може да ви звучи тъпо, но съм момче и ми е интересно какъв този постанор или там каквото е..

ako se slu4i ne6to (skysa se prezervativa ili ne6tostane) pie6 gosled sex,zada ne zabremenee. 4esta upotreba ne se prepory4va

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си