- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИСкам да попитам
Ходя с едно момиче - лесбийка и вече правихме тройка . Тази седмица може би пак ще стане така обаче четворка - аз и 3 момичета . Искам да попитам каде мога да си купя някакви хапчета да го държа вдигнат 4-5 часа че не знам кво ме очаква пак не искам да се излагам.....
Или ако иска некой да дои да клецкаме заедно да ми пише ЛС
П.П Някой по загорякюл....
Имам хамстер, куче, кон и плъх.
Да ти дам скайповете им да се разберете?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Само да ти кажа, че на лесбийките изобщо не им трябва Тъпата ти пръчка.
ако немаш проблеми с потентноста си зимаш една виагра и немаш никакви проблеми. а за после писа - не мерсиПървоначално написано от Поебливко
абе тази тема е просто някаква ебавка, за ко си на лесбийките?
хахаха а и да не знаеш отде да си купиш хапчета? подиграваш ли ми се ? хахаха да бе да..
pi4 smenqi dilyra na mlekoto
Пич, няма шанс да задоволиш 3 жени наведнъж, както и те са наясно, че не можеш да си в постоянна ерекция 4-5 часа. Няма хапче дето да те държи толко време вдигнат.Първоначално написано от Поебливко
Малко повече Али Макбийл сме гледали мисля.Първоначално написано от `Death`Whore`
Земи се опрай малко
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Hap4eta???hahhah ti lud li si i za kvi lesbiiki govori6,po hubava istoriq izmisli![]()
Има някви спрейчета, питай в сексшоповете
tebe ti treat hap4eta ... ama za bolniq ti mozuk pi4![]()
Спасе, високо същество такова, проблем ли имаш с това? Изразът си е готин!
Късметлия 4-ка с още 3 момичета... аиц..![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Този тип теми вече не са и толкова оригинални, малко фантазия баце...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
С какво асоциираш 6-8-1 ?
Бяло зелено червено герб с три лъва и три корони за България – нищо друго освен любов на преклонен патриот !!!
Аз съм нисък бееееееПървоначално написано от `Death`Whore`
1'20 съм
хихи
иначе няя проблем
Първоначално написано от Spaz
Ем порасни още малко е![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
xaxaxax....![]()
![]()
tfa e sme6no...no vse pak su6testvuvat sprei4eta i xap4eta v sexshop-ite ....
Metal Is Forever!!!