.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Guest

pre4i li da si miq kosata vseki den

Miq si kosata prez den-dva ama e mn mazna i mislq da zapo4na da q miq vseki den,kajete mi kak mislite mn li 6te i navredi ako q miq vseki den za6toto ve4e ne moga da q tarpq?

Мега фен
    Колкото по-често я миеш, толкова по-бързо ще започне да се омазнява. Мий се със специален шампоан за мазна коса, слагай маски...не знам, но ежеденевното миене не е оферта.

Колкото по-често я миеш толкова по-бързо се омазнява.Ползваи ежедневен шампоан.
    Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me

Guest
    Аз се къпя през 2 дни и косата ми става на гъз. Много е гадно. Става хипер мазна. Когато съм си в нас (болна или нещо такова) се мия възможно най-рядко, ама какво да направя като съм на училище?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCkiNkiSs
    Колкото по-често я миеш толкова по-бързо се омазнява.Ползваи ежедневен шампоан.
    ami ako q miq vseki den sas ejedneven 6ampoan dali 6te i stane ne6to vsmisal da ne stane mn rqdka,da se izto6ti ili da po4ne da pada ne6to takova?

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здравей.Противопоказнао е да си миеш косата всеки ден защото така косата ти се изтощава става слаба безжизнена и се омазнява още по-цесто както беше споменато по-горе.Моята кса също е мазна аз лично ти препоръчвам да използваш плодовият гарниер много е добър цената му е мужду 4 и 5 лв.Същото така използвай и подхранващи маски от магазина или домашни.Това е което мога да ти предложа като вариант но спри да симиеш косата толкова често защото положението ще се влоши още повеце.Късмет мила.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей.Противопоказнао е да си миеш косата всеки ден защото така косата ти се изтощава става слаба безжизнена и се омазнява още по-цесто както беше споменато по-горе.Моята кса също е мазна аз лично ти препоръчвам да използваш плодовият гарниер много е добър цената му е мужду 4 и 5 лв.Същото така използвай и подхранващи маски от магазина или домашни.Това е което мога да ти предложа като вариант но спри да симиеш косата толкова често защото положението ще се влоши още повеце.Късмет мила.
    Blagodarq ti mn,az to4no nego izpolzvam ot okolo mesec nqkade,kogato se izkapq mi e mn hubava kosata no o6te na drugiq den ve4e mi izglejda mazna i iskam da miq pak,i edva iztraivam do sledva6tiq den za daq izmiq

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Пролетно време обикновено е така.Аз попринцип я мия през ден-през два,но напоследък я мия абсолютно всеки ден.Лятото даже по 2-3 пъти на ден(не всеки път със голяма доза шампоан).Според мен ако слагаш по-малко шампоан и повече маска на краищата,няма да има проблем
    Аз така правя.Чувствам се добре и дори косата ми е в целия си блясък
    А бай дъ уей и аз съм на серията Гарниер Фруктис Шампоан 2 в 1 и маска repair&shine

Аз пък лично макар и момче си я мия всеки ден .Предпочитам да ми е чистичка и да изглжда добре
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар/широчина/.

podkrepqm prednite mneniq
    a za6to ne q vruzva6?sig nqma da se omaznqva tolkova burzo

Мега фен
    Прекомерното държане на косата вързана е една от причините за косопада.

^ малеее, ако тва е вярно, аз вече трябва да съм останала с 2 косъма.
    ъъъм, миенето толкова често е кофти, да. аз я мия през ден с катранен шампоан или хед енд шолдърс, а през останалото време я мия без шампоани и сапуни... само с вода. и тва ли е вредно? сигурно...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..

Re: pre4i li da si miq kosata vseki den

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Miq si kosata prez den-dva ama e mn mazna i mislq da zapo4na da q miq vseki den,kajete mi kak mislite mn li 6te i navredi ako q miq vseki den za6toto ve4e ne moga da q tarpq?
    ми мн възможно точно това да ти е проблема..миеш я през 2 дни

бебок
    Guest
    Ам не е хубаво косата да се мие всеки ден изтощава се.Моята също се омазнява бързо но я мия 2-ти в седмицата.По добре използвай някви специални шампоани и не я мий всеки ден ако искаш да има ефект.

Бях чела някъде,че даже е препоръчително косата да се мие всеки ден.Изобщо да се къпеш.Глупаво е да си мислиш,че е вредно да бъдеш чист!Аз се къпя всеки ден и мога да ти кажа,че когато пропусна да се изкупя на следващия ден (което става изключително рядко) косата ми продължава да е чиста,а преди,когато се къпех по-рядко,беше по-мръсна.Изобщо прави това,което те кара да се чувстваш добре.Тялото ти само ще ти подскаже

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

az q miq prez 3 4 dena no pak se omaznqva burzo mn kofti

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Лятото си мия косата всеки ден.Не я изтрайвам.Имам чувството,че скалпа ми се спарва от жегата.Зимата по-бива-тогава през ден.ПъЪъък есента и пролетта хич не я мия.. joke
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Виж ся по-нагоре казаха, че миенето на косата било толкова полезно колкото къпането всеки ден.Ся....за къпането никой не спори, но ако си миеш косата всеки ден ще стане на г*з и на всичкото отгоре бяха дали няква идея да си я миеш веднъж с шампоан а на следващия ден само с вода или с вода и сапун-НЕДЕЙ! глупаво е...така още по-гадна ще ти стане косата.
    Бе ти си знаеш работата....използвай някой хубав шампоан(имаше предложения в другите мнения) Но не ти препоръчвам шампоан и балсам 2 в 1 щот косата ти е по-често се омазнява(нали тей)?
    Ади успех

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    милооо милооо след 1 година косата ти ще стане на парцал ако я миеш всеки ден по-добре искар 3 дена и тогава ... е ако ти е чак толкова мазна мий я ауеее нзм

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз моята я мия всеки ден и изобщо не е почнала да се омазнява по- бързо, даже напротив. Освен това изглежда по- добре откогато и да било.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Guest
    все мис е струва че ми е като залепнала за главта направо ужас!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си