- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Другите момчета
bate vmesto da si gubi6 vremeto po tupi forumi i da ni obejdava6 4e si grozen otidi i potrenirai da govori6 s jeni. Ne e tolkova trudno, a pa i da ti otkaje kvo tolkova...
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!
И аз кат бех 4ти клас бех така ама миналата година аз свалих ена от класа и я ебах и кво ли не правих а те си чесаха сополаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Това, което го нямаш.Първоначално написано от monkmonko
Я се стегни. Още си на 14, закъде си се разбързал, че и за грозен тръгнал да се смята. Абе ейййй... Гледай си интересите, излизай си с аверите, за да не загубиш чувство за социален контакт, па още 1-2 годинки, да заприличаш малко на мъж(само каза, че не ти е мутирал гласа, не за друго) и си готов.
Между другото - колкото по-късно ти се наложи да се бръснеш - толкова по-добре.
ама наистина мн ви благодаря за вниманието и за съветите. От вчера съм тук и за нула време получих свестен съвет. Не от професори, доктори, родители (не е лош съвета им, но не е обективен. Те никога няма да кажат на детето си че е грозно) не от учители и т.н. а от връстници. Защото никой никога не би попитал за нещо такова връстник от класа си. А тук ни ме знаете къв съм, ни откъде и мога да получа всестен съвет.
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Пич ти си луд! Първото което мога да ти кажа е че като се бръснеш не означава че си мъж. Някои хора се бръснат защото си имат причини..примерно аз ссъм така защото взимам протеин и креатин за маса и се развивам по-бързо(на 14 съм и аз), но мисълта ми е, че като си мислиш че си грозен сам си копаеш гроба! Опитай се по някъкъв начин да бъдеш по-близко до момичетата така че да те опознаят по добре! Не си преписваи чужди качества а бъди такъв какъвто си...това им харесва! И просто бъди печен и се опитай да ги разбираш и да им помагаш с нещо...например! Няма грозни хора, има само такива, които не се грижат за собствената си хигиена(не казвам че си такъв)! Просто слушай съветите ми и те много ще ти помогнат, както помогнаха и на мен! ДА НЕ ТИ ПУКА !Първоначално написано от XWWX
Всичко е възможно, трябва само желание!
Радвам се все пак, че има кой да обърне внимание на проблема ми.