.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    bate vmesto da si gubi6 vremeto po tupi forumi i da ni obejdava6 4e si grozen otidi i potrenirai da govori6 s jeni. Ne e tolkova trudno, a pa i da ti otkaje kvo tolkova...
    САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аха само дето, ако го направя, ще отнеса страшни подигравки от класа... някои нон-стоп се целуват в класа и цялото даскало, а аз само ги гледам, и нищо не ми пада!!!
    И аз кат бех 4ти клас бех така ама миналата година аз свалих ена от класа и я ебах и кво ли не правих а те си чесаха сопола

Цитирай Първоначално написано от monkmonko
    е добре де ама аз дори не знам точното значение на думата "самочувствие"!
    Това, което го нямаш.

Я се стегни. Още си на 14, закъде си се разбързал, че и за грозен тръгнал да се смята. Абе ейййй... Гледай си интересите, излизай си с аверите, за да не загубиш чувство за социален контакт, па още 1-2 годинки, да заприличаш малко на мъж(само каза, че не ти е мутирал гласа, не за друго) и си готов.

Между другото - колкото по-късно ти се наложи да се бръснеш - толкова по-добре.

ама наистина мн ви благодаря за вниманието и за съветите. От вчера съм тук и за нула време получих свестен съвет. Не от професори, доктори, родители (не е лош съвета им, но не е обективен. Те никога няма да кажат на детето си че е грозно) не от учители и т.н. а от връстници. Защото никой никога не би попитал за нещо такова връстник от класа си. А тук ни ме знаете къв съм, ни откъде и мога да получа всестен съвет.

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Re: Другите момчета

Цитирай Първоначално написано от XWWX
    Проблема ми е явно доста голям. Това нз дали се наричат комплекси или нещо подобно. Но,

1) Чувствам се много грозен

2) не съм дебел

3) нямам пъпки и тем подобни

4) що годе съм във форма

На 14 години съм и никоя не ме харесва. Предполагам, че е никоя, защото в класа ми има някои, които като че ли са ги правили генетично. Супер тяло и чар. И аз винаги съм бил назад. И досега никоя не е дошла да ми каже че ме харесва, а има една от класа ми дето много я харесвам, но като че ли тя въобще не ме харесва. Нормално ли е все да мисля повече за момчетата как са по-красиви то мен и по-малко за самите момичета. Аз не се чувствам гей, но много рядко имам усещането за момент, че прекалено много си мисля затова дали не съм гей. Не искам да съм такъв. Ако съм такъв ще се хвърля отнякъде! Омръзнало ми е. И какви са темповете на развитие. Има един от класа ми дето вече се бръсне, има косми навсякъде, мутирал гласи т.н., а аз невзрачен!!! На какво се дължи всичкото това???
    Пич ти си луд! Първото което мога да ти кажа е че като се бръснеш не означава че си мъж. Някои хора се бръснат защото си имат причини..примерно аз ссъм така защото взимам протеин и креатин за маса и се развивам по-бързо(на 14 съм и аз), но мисълта ми е, че като си мислиш че си грозен сам си копаеш гроба! Опитай се по някъкъв начин да бъдеш по-близко до момичетата така че да те опознаят по добре! Не си преписваи чужди качества а бъди такъв какъвто си...това им харесва! И просто бъди печен и се опитай да ги разбираш и да им помагаш с нещо...например! Няма грозни хора, има само такива, които не се грижат за собствената си хигиена(не казвам че си такъв)! Просто слушай съветите ми и те много ще ти помогнат, както помогнаха и на мен! ДА НЕ ТИ ПУКА !
    Всичко е възможно, трябва само желание!

Мега фен Аватара на koalka
    Спокойно бе човек, ти си само на 14.

Радвам се все пак, че има кой да обърне внимание на проблема ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си