- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет без лиготии
За първи път пиша тук но от доста време влизам, и не съм точно тийн в смисъл на 20 години съм, ама изникна малък проблем та предполагам ще помогнете на стария кокал. Моля който мисли да се лигави в тая тема да си прави сметката че тъпкано ще му го върнаТа да се върнем на проблема - от бая време не съм правил секс освен с другарката деснячка, имам съвсем нормална лична хигиена , но от няколко седмици насам започнаха да се появяват малки бели пъпчици по жезъла, ама наистина много малки,и честно казано като го огледах днес хич не бяха малко. Та мисълта ми е - не вярвам да е нещо венерическо щото няма от къде да го лепна, освен ако не инкубира половин година, та някой ако има идея да помага ( нещо ми е неудобно да ида на лекар, питам тук пък ако няма отзиви срам не срам ще ида
![]()
1.Иди в раздел "венерически болести", там има много теми по този въпрос
2.Това са мастни образувания. Нищо страшно. Ако се появят усложнения от сорта на парене или уголемяване-лекар.
Но при всички положения е добре да идеш на лекар, за да може да ти помогне проблема да изчезне завинаги![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Да бре то имало такъв раздел, извинявяйте че ви развалих идилията просто влязох в раздела директно през гугъл. Абе тия мастни образувания са доста като бройта бате и да ти кажа хич не ми се ходи на лекар. Мажа пищова с една работа дето си мажех акнето ама не върши работа, само за одеколон май минаватя не че за акнето върши работа ...
Там имаше точно такава тема, сега май.
Недей да си правиш експерименти! Не е далавера![]()
Няма нищо срамно да идеш на лекар, те за това са измислени лекарите, за да помагат за проблемите ни.
Пък току виж се паднала някоя лекарка и ти хареса "шмайзера"![]()
Моят окончателен съвет: Иди на лекар, няма да съжаляваш.
Ето ти линк към темата: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=90178
Ама не се влияй от разни дебилски мнения
Ето линк и към статията, където е споменат проблема ти : http://www.teenproblem.net/s/1287.html
Абе ще се ходи на лекар явно видях я тая тема и мненията не ми вдъхват много доверие, и без това съм решил да се обрежа че по хигиенично, а пъпчиците по принцип нито ме дразнят нито сърбят ама ще ходя по морето а там си има мегдан за секс много, та ще трябва да се лекувам експресно че срамота да го извадя такъв пуберски с акнепък и тука гледаш пишат срамно нема то е лекар, на мен не че ми е неудобно ами съм ходил на времето че ми се беше изметнало някакво сухожилие на/около мадурите , и лекаря така ме оправи че лежах една седмица докато се оправят сами. Та затова не ми се ходи, да давам на някакъв дърт мурдар да ми се разполага с пищова, не е друго.
За всичко съм съгласен, освен за обрязването. За него съм твърде против, ама няма сега да спорим за това. Ти си си решил и така ще бъде
Айде, жив и здрав![]()
Първоначално написано от Анонимко
явно жезъла ти е чумав - РЕЖИ ЗА ДА СПАСИШ ХИЛЯДИТЕ НЕВИННИ ДУШИ
222
Temi4kata ti ne e za tukno utivai na urolog da ti pogledne "jezula"
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Стига се закача , че СА ще ти го върни хахахахахПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
еееееееее развалил се е сори режи го и го изхвърляй![]()
Някой брои ли ги тия теми за пъпчиците?
Аз им изгубих бройката...
А сега какво...?
За тая работа се ходи на дерматолог мисля...а иначе и аз имам такива гадни пъпчици и кат се прибера в родината ще ходя на лекар че ме нервятПървоначално написано от nemepoznava6
но пишеше че не са нищо страшно
и бтв недеи си маза жезъла с квито и да е кремове че може да напраиш некоя беля,един път аз напраих такава и повече нищо не мажа освен ако е по лекарско предписание
![]()