.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 122
    StronGBodY
    Guest

Кога според вас е подходящата възраст за едно момиче?

Искам да попитам кога според вас е подходящата възраст за едно момиче, да прави секс? Интерестно ми е, защото гледайки останалите теми виждам, че според вас на 16г. е малка...а аз познавам една на която и се е.. още от 12 годишна!

Мега фен
    От физиологична гледна точка - поне 16. От емоционална - също.

зависи много-може да е на 16 може да 18,но може и на 12

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми според мен...зависи изцяло от девойката, от връзката...
    Но `Death`Whore` е права, че трябва да е поне на 16
    Ако може повече- по-добре
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MDMA
    зависи много-може да е на 16 може да 18,но може и на 12
    Глупости. Дори и да приемем, че младежите узрят физически на такава възраст за секс, от психическа гледна точка са все още деца. Не ги ли виждаш? Глупави, незаинтересовани от последствията, с безразборни сексуални връзки...

Незнам.... аз немога да кажа понеже съм само на 14, но исках да питам, защото виждам че на мойта възраст има къде, къде по "загорели" от мене и аз затова реших че мога да се посъветвам от тук- дали трябва да се изчака до подходящата възраст, или ако и двамата са готови могът да го направят?
    Всичко е възможно, трябва само желание!

Мега фен
    Готови? Братовчедка ми преди години стоеше по бански, опипваше се и пееше песен за секс, тя готова ли е? Толкова са готови и те. Загорелостта не е признак за готовност за секс.

Фен
    Град
    Варна
    74 - ако е по-малка не става!
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Дам може би 16... , но 12/13 тез за мен са курви... които незнаят кво искат от света...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

spored men pone na 16 \ 17 , az ne mislq 4e e normalno nqkvi na po 12 \13 da se e*at kato cigan4eta se edno seksa e si4ko...trq si i fizi4eski i psihi4eski podgotven...

Guest
    Преди 2-3 години бяха писали някаква циганка РОДИЛА НА 9 !!!!!!! 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 9 ГОДИНИ РОДИЛА, Уживяла както и плода й !

e te cigan4etata dosta uporito se razmnojavat... na 9 da rodi bateeee

на спун ц****те тяхното мами да е*а
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    На мен 16-17 ми се вижда нормално...

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    да е поне на 16

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Преди 2-3 години бяха писали някаква циганка РОДИЛА НА 9 !!!!!!! 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 9 ГОДИНИ РОДИЛА, Уживяла както и плода й !
    Ожас!
    И аз знам за подобен случай, ама с чернокож и то в Африка...

П.С. Правописа ти е обратно порпорционален на големината на буквите
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

az sum na mnenieto 4e nai dobre e na 15 tva e nai rannata vuzrast i perfektno

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    16-17 .. това за мен е нормално за едно момиче.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Kogato momi4eto e gotovo da napravi tazi kra4ka i kogato ima nqkoe seriozno mom4e do neq a tova stava ne po rano ot 16-17
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Като гледам тука всички момичета пишат 16/17.. , но тогас защо сички се е***е от 13годишна възраст

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Дам може би 16... , но 12/13 тез за мен са курви... които незнаят кво искат от света...

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Като гледам тука всички момичета пишат 16/17.. , но тогас защо сички се е***е от 13годишна възраст
    Защото на 13 мислят по друг начин, като станат(станем) по-големи е друго....

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Защото на 13 мислят по друг начин, като станат(станем) по-големи е друго....
    ех.. така така.. , но вече не мой се върни времето..

Za6to slaga6 vsi4ki pod ob6t znamenatel i ne misli6 li 4e ako si napravil gre6kata da go napravi6 na 13 ,ne moje da izkaje6 mnenie 4e e rano i drygite da ne go pravqt na 13 ami da iz4akat
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си