- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога според вас е подходящата възраст за едно момиче?
Искам да попитам кога според вас е подходящата възраст за едно момиче, да прави секс? Интерестно ми е, защото гледайки останалите теми виждам, че според вас на 16г. е малка...а аз познавам една на която и се е.. още от 12 годишна!
От физиологична гледна точка - поне 16. От емоционална - също.
зависи много-може да е на 16 може да 18,но може и на 12![]()
Еми според мен...зависи изцяло от девойката, от връзката...
Но `Death`Whore` е права, че трябва да е поне на 16
Ако може повече- по-добре![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Глупости. Дори и да приемем, че младежите узрят физически на такава възраст за секс, от психическа гледна точка са все още деца. Не ги ли виждаш? Глупави, незаинтересовани от последствията, с безразборни сексуални връзки...Първоначално написано от MDMA
Незнам.... аз немога да кажа понеже съм само на 14, но исках да питам, защото виждам че на мойта възраст има къде, къде по "загорели" от мене и аз затова реших че мога да се посъветвам от тук- дали трябва да се изчака до подходящата възраст, или ако и двамата са готови могът да го направят?
Всичко е възможно, трябва само желание!
Готови? Братовчедка ми преди години стоеше по бански, опипваше се и пееше песен за секс, тя готова ли е? Толкова са готови и те. Загорелостта не е признак за готовност за секс.
74 - ако е по-малка не става!
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Дам може би 16... , но 12/13 тез за мен са курви... които незнаят кво искат от света...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
spored men pone na 16 \ 17 , az ne mislq 4e e normalno nqkvi na po 12 \13 da se e*at kato cigan4eta se edno seksa e si4ko...trq si i fizi4eski i psihi4eski podgotven...
Преди 2-3 години бяха писали някаква циганка РОДИЛА НА 9 !!!!!!! 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 9 ГОДИНИ РОДИЛА, Уживяла както и плода й !![]()
![]()
e te cigan4etata dosta uporito se razmnojavat...na 9 da rodi bateeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на спун ц****те тяхното мами да е*а![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ожас!Първоначално написано от Анонимко
И аз знам за подобен случай, ама с чернокож и то в Африка...
П.С. Правописа ти е обратно порпорционален на големината на буквите![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
az sum na mnenieto 4e nai dobre e na 15 tva e nai rannata vuzrast i perfektno
Kogato momi4eto e gotovo da napravi tazi kra4ka i kogato ima nqkoe seriozno mom4e do neq a tova stava ne po rano ot 16-17
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Като гледам тука всички момичета пишат 16/17.. , но тогас защо сички се е***е от 13годишна възраст![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Adwokat
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
Защото на 13 мислят по друг начин, като станат(станем) по-големи е друго....Първоначално написано от Adwokat
![]()
ех.. така така.. , но вече не мой се върни времето..Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Za6to slaga6 vsi4ki pod ob6t znamenatel![]()
i ne misli6 li 4e ako si napravil gre6kata da go napravi6 na 13 ,ne moje da izkaje6 mnenie 4e e rano i drygite da ne go pravqt na 13 ami da iz4akat
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)