- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога според вас е подходящата възраст за едно момиче?
Според мен няма точно определена възраст. Друг е въпроса за 10-13 годишните....за няколко години всичко толкова се променя...вече между 15 и 18 мисля, че си е напълно нормално...може да се случи и по-късно естествено. Но по-рано ми изглежда курвенско...абе това всеки сам си го преценява! Има 14 годишни момичета, които разсъждават по-зряло от едно 20 годишно!
А сега какво...?
mi ne vsi4ki da kajem pove4etoПървоначално написано от Adwokat
![]()
aZ lichno bqh Po4Ti Na 17 (ostavaha nqkolko dena to den dena mi) ii si4ko si beshe perFektno i ne miSLq 4e ako go bqh napravila po rano Shtqh da izpitam SyShtoto
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
И какво се чудиш? Търси в google информация за Lina Medina. Ако искаш пък отвори направо на раздел снимки и търси там. Ще ти стане много интересно.Първоначално написано от Анонимко
Няма такова нещо, като "приета" или "определена" възраст. Всеки, когато сметне, че е готов. Лошото е, че има два варианта основно.
Едните готови, защото са любопитни, а другите готови просто защото са стигнали това ниво на мислене и желания.
Аз лично толерирам 2я вид. Срещал съм го във всякакви възрасти, над 12.
не знама ама според мен момичето е готово тогава, когато момчето успее да я "прекътка" както му се викаот физиологична гледна точка се замислете, чел съм сума ти теми как някои жени чак на 20-21г. усещат истински оргазъм така че си направете изводите кога една жена е готова..
![]()
Аз съм консервативното лице на форума и пак ще се изкажа така. След 18. Просто каквото и да сгафят ще си поемат те последствията, ще си решават те и ще се оправят сами. защо трябва на по 15 да тормозят родителите си за своите грешки, породени от желанието да си живеят живота!
to4no takaПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
I az pravq sex ot 12 godi6naA mislq,4e nqma opredelena v1zrast za zapo4vane na poloviq jivot...a vseki kogato se 4uvstva gotov togava trqbva da go napravi
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
И мислиш ли, че това е нещо нормално? Ти не си особено добре, но този, който е правил секс с дете на 12 е още по-зле!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
аз на 13г. това нищо незначи възрастта изобщо не е определяща.по-добре да се опариш на 13 и да научиш много нвща,отколлкото до 20г да не знаеш какво е кур =D>
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Първоначално написано от kukli4ka__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме спукаш от смях. Напротив - по-добре е на 13 да си играеш с куклите, а на 20 да правиш нещата за големи.
неща за големи нямаПървоначално написано от `Death`Whore`
ти на 20 като незнаеш за какво става въпрос и си като заблудена овца,която току що напуска кошарата,всеки яко ще те преебава и цял живот ще си останеш някаква задрастенячка,която изобщо не знае какво е всъщност живота
не говоря за теб а принципно
![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Ставаш смешна.
а ти си,си![]()
нямам намерение да споря с теб още при предния спор ти го казах не те познавам,а и нямам желание нито да те обиждам нито нищо,ти започна спора все пак нека да го прекратим нали сме големи хора![]()
Абе кукло, каквото и да си говорим - на 13 си все още дете.А тва че било по-добре да научиш нещата още от рано - ти едва ли си ги разбрала.Живота не свършва със секса.Колкото до темата - поне на 16, макар че и тва ми се струва ранко де ама поне толкова.
Не за вражда, за обич съм създадена!
да съгласна съм донякъде-дете си,наистинаПървоначално написано от Radeto_
но човек винаги си дава ясна преценка за нещата доста след като те са се случили
![]()
Аз като съм почнала на 20 почти 21 не съм станала задръстянячка и никой не ме преебава. Точно 13 годишните преебават. Аз съм разумно и голямо момиче и не се увличам така лесно. А за това,че не познава живота ще ти кажа само едно-животът не е само секс. той не е най-важното и най-ценното в живота на човека. Ако си мислиш, че неправенето не секс означава, че нищо не си видял от живота, значи живееш в много розов свят. Животът ми е поднасял прекалено много проблеми, болка и страдание, което могат да понесат крехките ми плещи, но това изобщо няма общо със секса.Първоначално написано от kukli4ka__
Смях-деца да знаете чукайте се на 13, нека да ви зарежат и да страдате, че ако останете девствени след 18 ще сте супер зле. Абе, слънчице аз като на 20 не съм знаела какво е "мъжки полов орган" да не съм умряла,бе? виж ме-млада, права, хубава, обичана и най-вече ценена и уважавана. не като тебе парцал, с който се търкат въпросните органи!Първоначално написано от kukli4ka__
Един зрял човек може да си даде ясна преценка и преди да направи някоя глупост. Има 1 нещо в главичката ти-мозък. Той те кара да вършиш 1 действие-да мислиш, от което повярвай ми ще имаш полза!Първоначално написано от kukli4ka__
парцал може да викаш на някой от твоето обкръжениеПървоначално написано от krem4et0
и щом си толкова издръжлива я вземи се успокой малко,че както си права,млада и целана и незнам си каква ще се състариш!И кой те е излъгал,че не си задръстена?
![]()
![]()
![]()
не могат да прават свирки още ама трябва да се упражняват на някой за да се научат![]()
12 godini li?ta tq o6te neznae za kakvo jivee
Май си прав! Явно тя все още е една малка курви*ка!Първоначално написано от gafinka
Всичко е възможно, трябва само желание!
Защо ли 90% от приятелките ми си имат дълги връзки, правили са секс с 1 момче и то след 18 годишна възраст. Не знаех, че им се вика парцал. И не съм задръстена-консервативна-да, но не и задръстена!Първоначално написано от kukli4ka__
Ами според мен на 16-17г. е савсем нормално!![]()
CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!
Извинете ме ,че задавам въпрос,който не е точно по темата.![]()
Аз съм на 15 г. и съм детствена... гаджето ми иска да го направим,но аз не се чувствам готова.Как да му откажа без да го убидя?![]()