- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога според вас е подходящата възраст за едно момиче?
Не отричам, че са деца, защото всички човешки същества под 18 години са такива (според хартата на ООН), ама то не им пречи да се обичат.Първоначално написано от fulldelight
И какво значи 'когато трябва' ?!?Първоначално написано от jony
Няма граница...
Защо не можете да разберете, че развитието при всеки човек е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО!!!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Значи, че трябва да го направи, когато осъзнава какво прави.Първоначално написано от Lady Death
Представи си 2 деца на по 14. Полово са съзряли. Готови са.
Правят го. Момичето забременява. И сега какво? А?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Според моята теория, която се потвърждава от това, което се пише тука, децата са най-близо до истината (особено между 11 и 14 години). Тогава вродената сетивност е най-изострена и те могат да дадат по-точен отговор, от колкото някой задръстен със статична информация мозък. Ми глейте я тази тема: "големите" повтарят едно и също като папагали - "аз на 13 си играех с кукли"... Е па ти, ако искаш и на 30 си играй с кукли, то не значи, че всички трябва да са бавноразвиващи се като тебе!Първоначално написано от jony
![]()
"Искам" и "трябва" са най-важните думи. Силата на личността се измерва по единството на двете работи. Без една от двете се превръщаш а) в неморален човек б) в задръстен човек. Идеята е да си в) съвестен човек.Първоначално написано от Анонимко
Да вземем следната ситуация:
Яка 12-годишна пичка иска да я ебеш:
а) неморалният човек мисли така:
Не ми пука... Сега ми е паднала курвичката... Ами прокурора? А бе, не ми пука.
б) задръстеният човек мисли така:
Не приближавай, блуднице на Сатана! Има закони в тая държава, щом закона казва, че не трябва, значи не трябва. (всъщност ако закона казваше друго, задръстения човек би мислил по точно обратния начин)
в) съвестният човек - аналитик мисли така:
Първо - Божата воля рече я срещна, значи има два варианта: тя е дар за мен или е изпитание. Ако е дар, значи трябва да го направя, ако е изпитание, значи трябва сам да реша дали трябва. Да видим сега: Аз го искам, тя го иска, прокурора също го иска, щото от това си вади хляба. Щом за всички е добре, значи трябва. Закона казва, че не трябва, но на първо място е Божия закон, а всички мои разсъждения произтекоха от Божията воля, следователно моето заключение е правилно. Мммм дааа, какво по-красиво на тая Земя от блажената усмивчица на едно невинно личице!![]()
СектантПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не преиначавай Божията воля, според своите разбирания, ве маниак.
Един "свестен човек" не би го искалДо тук
Ama ne namerih tema na su6tata tematika no za mom4e?
Когато се почувства добре със себе си.
И едва след това - и с този до себе си.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Това, че повтарят, означава, че са на едно мнение, нищо повече.Първоначално написано от Мъдречко
Няма начин да ме убедиш, че на 13 осъзнават какво правят. Погледни поста ми преди този. Отговори ми на него и тогава ще спорим.
ami da na 16 e normalno oba4e tq moje da e gotova da se ... i na 12
Има си предпазни средства...Първоначално написано от jony
Правилно каза, че да си готов значи да осъзнаваш какво правиш, ако те наистина го осъзнават ще знаят рисковете и ще се пазят!
Пфф... не мога да се съглася, че 14 годишните са деца!
Дете си до 7-8... но към 14-15...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Добре, ще сменим термина. Не са деца, а тийнейджъри(то се тая, ама)Първоначално написано от Lady Death
Това какво променя?
Tова бях аз.Първоначално написано от Анонимко
Мухахах, Бухихи !!!Първоначално написано от Анонимко
)
![]()
Ти там ли си бил като Бог е какзвал кое как, а?
Нито "искам" , нито "трябва" не са задължителни, за да Бъдеш Ли4ност и за да взимаш РЕШЕНИЯ.
"искам и "трянбва" се появяват 4ак СЛЕД като разцепим на две
ЕДИННОТО "МОГА"
Мога, разбираш ли??? Когато така поискам.
Ако иска, но по някаква при4ина предпо4итам да не е "сехга" или дса не е "тук", тогава пак МОГА, ама по- късно, и ли някъде другаде.
Или с някого другиго!
Вси4ко мога да избера, и нито един избор не го ограни4авам в рамките на някакви дуалисти4ни клишета от сорта на "трябва" (така ли, и на кой му тябва? като му тябва ан него, той да прави квото може по въпроса, и да не ме занимава)
или "искам" (хубу, искам, ама ако не стане веднага , тогаз кво? ше мрем ли? или ше трепем някого? или ше 4акаме ??ми не е ли по- добре просто да пробвам по някой друг път тогава)
Аз не твърдя, че осъзнават, поне не в тоя смисъл, който ти влагаш. Любовта не е разум, а ИНТУИЦИЯ. Именно за това, на пук на тези които твърдят, че на 12 нямало любов, ще им заявя, че това е най-истинската любов, тъй като е незасенчена от разума, а е чиста интуиция. Че не можели да разберат кога са готови - това не се разбира, то е един предвечен зов - чуеш ли го, просто се подчиняваш на повика. Що се отнася до способността на едно дете да прави избор - дай му възможност да прави избор и то ще се научи, не гледай възрастта! Колкото повече избори прави, толкова по-силен характер ще бъде!Първоначално написано от jony
Нещо против 15 годишните ли, а Джони??? Я си помисли пак...Първоначално написано от jony
по темата смятам че тва не се обсъжда и си зависи от човека... някой може да се почувства готов и на 14-15 и да е на мн по-високо интелектуално равнище от тези на по 16-17...
Това бях аз.Първоначално написано от Анонимко
![]()
и накрая като в Африка- си4ки се райдат със ХИВ, на по 11 стават бащи/майки, на 12 стават войници и ако имат късмет да умират от друго преди да развият СПИН..
а средната възраст на народонаселението е 13 години.
Awe ne razbiram kak na po 12 godini 6e mi se 4ukat deeba.....u Fakulteta se ebat i sus zatvoreni o4i no da ne zabravqme 4e nie sme BULGARI...Prosto nz kak....NO COMMENT....takova povedenie e suvkupnost ot redica malki i golemi faktori...
! ?
Skoro estestvenata ni poziciq 6te buda v 2 vida kon i ezda4 ot rajdane....![]()
EEE, всяко правило си има изключенияПървоначално написано от FleurDelacor
![]()
![]()
Между другото деца са всички младежи до 21 според не знам си коя европейска директива. Така че...............на 14-15 са си деца. за мен си дете до към 16-17. А и не виждам нищо лошо в това-детсвото е едно и не се връща!
Когато се почувства готова - тогава е най-подходящата възраст (не говорим за прищевки на някои млади девойки, които бързат да пораснат, а за момент в който смяташ - физически и психически, че си готова за секс).![]()
Има ги всякакви.. няма определена възраст, когато се почувства готова психически и физически, но все пак трябва да има някакви граници. Поне 16-17 години, иначе е прекалено рано.
Евала и от мен!Първоначално написано от kuber