.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    blok4e55555
    Guest
    seki kazva na 16...ama nqma takova ne6to.16-godi6na vyzrast e nai-4esto sre6tanata vyzrast na momi4etata da im e za 1vi p1t,no vsy6tnost nqma opredelena vyzrast koga da se e*e6!vajno e kogato go napravi6 da si sig 4e go iska6 i da znae6 4e e s pravilniq 4ovek

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от jony
    И аз знам за подобен случай, ама с чернокож и то в Африка...
    А след като там, където хората са най-близо до природата Е ТАКА, нещо не ви ли навежда на мисълта, че това е ЕСТЕСТВЕНО!

Идеалната възраст: 13 (плюс/минус 2)
    tiii pravilno li Se razvivaSh

"трябва" е ужасна и отвратителна дума, и ако искате да сте щастливи в тоя живот по-добре я забравете, или пне никога не я използвайте!
    "TRQBVA" e neobhodima duma, dori mnogo vajna ako pitaSh men!
    ChaSt ot pravilata- a bez pravila do Sega Sveta da Se beShe SamouniShtojil!
    A ShtaStieto, idva ot tam da nameriSh nachina da Si ShtaStliv S tova koeto "TRQBVA"
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Това, че повтарят, означава, че са на едно мнение, нищо повече.
    Няма начин да ме убедиш, че на 13 осъзнават какво правят. Погледни поста ми преди този. Отговори ми на него и тогава ще спорим.
    Аз не твърдя, че осъзнават, поне не в тоя смисъл, който ти влагаш. Любовта не е разум, а ИНТУИЦИЯ. Именно за това, на пук на тези които твърдят, че на 12 нямало любов, ще им заявя, че това е най-истинската любов, тъй като е незасенчена от разума, а е чиста интуиция. Че не можели да разберат кога са готови - това не се разбира, то е един предвечен зов - чуеш ли го, просто се подчиняваш на повика. Що се отнася до способността на едно дете да прави избор - дай му възможност да прави избор и то ще се научи, не гледай възрастта! Колкото повече избори прави, толкова по-силен характер ще бъде!
    Да, нали... Дай да забременее, за да разбере, че трябва да се използват презервативи. Не съм съглсен с теб и точка. Тряя да мислиш трезво и си готов за евентуални последствия, за да правиш секс.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

според мен 15/16

Цитирай Първоначално написано от danitoo666
    според мен 15/16
    и аз така мисля :P

На 14 години са деца. Аз бях дете, те са по-отракани и уж по-зрели, но само си въобразяват.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от MDMA
    зависи много-може да е на 16 може да 18,но може и на 12
    Глупости. Дори и да приемем, че младежите узрят физически на такава възраст за секс, от психическа гледна точка са все още деца. Не ги ли виждаш? Глупави, незаинтересовани от последствията, с безразборни сексуални връзки...
    Маи слагаш всички на тая възраст под общ знаменател.. казвам го щото познавам хора на тая възраст, който изобщо не са такива и въпреки това според мен е добре да е след 16 годишна възраст

Looking at my own reflection,
    When suddenly it changes,
    Violently it changes!
    OH! No, there is no turning back now
    You've woken up the demon... in me!!

Град
    sofiq
    ami kogato e gotova ne slagamnqkakvi granici za6toto pri vseki e razli4no
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Добре, има и изключения, обаче тези изключения са преживели нещо сериозно и затова са зрели психически, което не означава, че с готови за секс.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Над 18- да си носят отговорността за действията (ако са по-малки, не я осъзнават )

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Добре, има и изключения, обаче тези изключения са преживели нещо сериозно и затова са зрели психически, което не означава, че с готови за секс.
    Глупости.
    Не е нужно да си преживял нещо, за да имаш акъл в главата си още на 14.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Говоря за нещо друго. Има разлика между акъл и зрелост. Акълът на 14 годишният си е акъл на дете!

ki'kisS
    Guest
    Spored men e normalko ot 14 nagore,az za purvi put go napravih na 15,be6e hubavo,zaedno sme ot 6 meseca i dano toi naistina se okaje seriozen nqma to4no opredelena vuzrat da zapo4ne6 polov jivot,no momi4e koeto o6te ne e stanalo jena(razbirate kvo iskam da kaja) ne e fizi4eski zrqlo da pravi sex-spored men

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Говоря за нещо друго. Има разлика между акъл и зрелост. Акълът на 14 годишният си е акъл на дете!
    Пак не мога да се съглася!
    Винаги има изключения, винаги!
    Приемете го най-после!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Barbie
    Гледайте си работата с тия изключения.

Секс - от 18 нагоре. Щото както на 14 се пише голяма мадама, така утре ще надуе корема и беж при мама и тати да я спасяват. Аз съм на 19 и ако ми се случи случка, признавам, че пак ще се обърна към родителите си, но поне съм завършила гимназия, имам средно образование, пълнолетна съм и имам правото сама да решавам какво да правя с бъдещето си и с едно евентуално дете.

Брех значи, кат че ли ако не се прое***e до 16 ще дойде краят на света. НЕма страшно, време има за всичко.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Приемете го най-после!
    Chakai malko Sq- nie za izkliucheniqta li govorim ili po princip

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Приемете го най-после!
    Chakai malko Sq- nie za izkliucheniqta li govorim ili po princip
    Sry- tfa bqh az :\
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Какви глупости говорите?! Те на 16 също са си деца. На 12-13 са си чисти деца, тогава е времето да се играе на народна топка или нещо от сорта, но не е време за секс. Думата "секс" на тази възраст не е на мястото си. Нямам нищо против да четат, да питат, да се образоват по темата, но не и да практикуват. Това понякога води до сериозни психологични и физиологични проблеми. И не ме кръщавайте, че тогава любовта е най-чиста. Няма такова нещо. Тогава те са най-наивни. Пък и каква отговорност могат да поемат. Ще изтичат при мама и тате или ще направят някоя глупост. На 14-15 започва да се формира по-силно желание. Но на тази възраст все още е рано. Организмът на едно момиче може да се увреди, могат да настъпят усложнения. 16-17 е интересна възраст. Вече всички си мислят, че са големи, че знаят и могат всичко. Да, ама не. Ясно със самия секс ще се справят, то там не се иска много акъл, това си ни е заложено. Но ако има последици какво следва? Кой ще носи отговорност? На 16 години има много други неща, които можеш да правиш вместо секс. Не казвам, че знам всичко, защото не е така. Но все пак си мисля, че след 18 е най-добре. Тогава човек по закон е пълнолетен и може да взема сам решения за себе си и при евентуални последици да постъпи както реши. Закона точно и ясно е казал, че лица под 16 са малолетни, а под 18 непълнолетни. Но всеки преценява за себе си. Жалко е това, че много деца на по 13-14 често питат "възможно ли е да съм бременна" , или "ако не правя секс с него ще ме зареже, помогнете ми". Това последното не е израз на любов, а на изнудване. На 12-13-14 си мислят, че като са правили секс знаят всичко. Да, ама не! Обръщам се именно към тях. Не си мислете, че като правите секс всички ще ви заобичат и зауважават. Не си мислете, че като рано сте започнали да се е**те по-късно никой няма да ви прее**е. Точно обратното. Да, ама няма да ви прави впечатление, защото от рано ще имате стаж. Деца, не си пропилявайте детството със секс. След това секс ще правите цял живот, но детството си няма да върнете. За всяка възраст си има подходящо занимание. Бих могла в името на любовта (не на обикновеното влечение или желанието да си легнеш с някой, а онази духовната любов) да приема секса след 16 години, но не и преди това. Всеки има право на избор. Винаги вариантите са най-малко два. Правилният път е винаги по-труден, по-горчив, но наградата е по-сладка и ценна. А този, който изглежда лесен в повечето случаи е миниран и опасен.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Ariena
    Какви глупости говорите?! Те на 16 също са си деца. На 12-13 са си чисти деца, тогава е времето да се играе на народна топка или нещо от сорта, но не е време за секс. Думата "секс" на тази възраст не е на мястото си. Нямам нищо против да четат, да питат, да се образоват по темата, но не и да практикуват. Това понякога води до сериозни психологични и физиологични проблеми. И не ме кръщавайте, че тогава любовта е най-чиста. Няма такова нещо. Тогава те са най-наивни. Пък и каква отговорност могат да поемат. Ще изтичат при мама и тате или ще направят някоя глупост. На 14-15 започва да се формира по-силно желание. Но на тази възраст все още е рано. Организмът на едно момиче може да се увреди, могат да настъпят усложнения. 16-17 е интересна възраст. Вече всички си мислят, че са големи, че знаят и могат всичко. Да, ама не. Ясно със самия секс ще се справят, то там не се иска много акъл, това си ни е заложено. Но ако има последици какво следва? Кой ще носи отговорност? На 16 години има много други неща, които можеш да правиш вместо секс. Не казвам, че знам всичко, защото не е така. Но все пак си мисля, че след 18 е най-добре. Тогава човек по закон е пълнолетен и може да взема сам решения за себе си и при евентуални последици да постъпи както реши. Закона точно и ясно е казал, че лица под 16 са малолетни, а под 18 непълнолетни. Но всеки преценява за себе си. Жалко е това, че много деца на по 13-14 често питат "възможно ли е да съм бременна" , или "ако не правя секс с него ще ме зареже, помогнете ми". Това последното не е израз на любов, а на изнудване. На 12-13-14 си мислят, че като са правили секс знаят всичко. Да, ама не! Обръщам се именно към тях. Не си мислете, че като правите секс всички ще ви заобичат и зауважават. Не си мислете, че като рано сте започнали да се е**те по-късно никой няма да ви прее**е. Точно обратното. Да, ама няма да ви прави впечатление, защото от рано ще имате стаж. Деца, не си пропилявайте детството със секс. След това секс ще правите цял живот, но детството си няма да върнете. За всяка възраст си има подходящо занимание. Бих могла в името на любовта (не на обикновеното влечение или желанието да си легнеш с някой, а онази духовната любов) да приема секса след 16 години, но не и преди това. Всеки има право на избор. Винаги вариантите са най-малко два. Правилният път е винаги по-труден, по-горчив, но наградата е по-сладка и ценна. А този, който изглежда лесен в повечето случаи е миниран и опасен.
    Все едно аз съм го казала. Браво за това мнение. за съжаление едва ли някой ще се впечатли. Акъл с фуния не може да се налее.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Еми според мен...зависи изцяло от девойката, от връзката...
    Но `Death`Whore` е права, че трябва да е поне на 16
    Ако може повече- по-добре
    =D>

Rammstein
    Guest
    Епа не знам ам а на село има една-на 11 години ма кви свирки прави...

когато се чувства готова ама да не се почувства готова на 12-13-14 год абе мойе 15-16-17 съм съгласна
    Every second Chance begins with the firts step!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си