- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какви презервативи използвате
кажете кои според вас са наи-добрите презервативи
о не! добре,че никой друг не се е сетил да направи такава тема....!!
ne polzvame.Mnogo e typo i neudobno i pravqt huq po-malyk i stiskat i pre4at i t.n.
Да ти е живо и здраво бебето![]()
est
![]()
![]()
![]()
:P
Първоначално написано от Анонимко
И аз съм на това мнение.. и ни не ползваме![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Кръстете го на менПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Adwokat
Щот сте шашави.
луд си бацеПървоначално написано от fak_you_maafaka
![]()
![]()
![]()
Зависи от каква гледна точка.. по отношение на сигурността, удоволствието или квото и да е. По-често ми се е случвало с Дюрекс Елит, но ми харесва най-много с Дюрекс Тингъл. Някак си самото усещане е много по-хубаво.
Не е зле и с Ултра Тин.
Сякаш няма голямо значение за мен (момиче съм), но определено Дюрекс. Ако няма под ръка евентуално Лайфстайлз.
Ами точно така си е..Първоначално написано от Skullbreaker
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Sportex![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
durex i mn rqdko sportex
Vseki 4ovek,umira,no ne vseki jivee istinski!!!
Sportex power
първия път ни беше със екстра (такива със спермицид) и после на бъзик си взехме пауър щото на кутийката имаше китара а нали и двамата сме по рока. Ама пък много ни харесаха...на мен защото са на пъпчици
. Пък и другите уж си стават перфектно и след 15 минути са се разтегнали и почват да се смъкват. А при Спортекс Пауър не е така
![]()
А кой модел е по-широк?И се поставят по лесно
аз с която и да сам не ползвам празна се отвънка и нема проблеми !Първоначално написано от Skullbreaker
И кат фанеш някоя болест да ти е за урокПървоначално написано от Gerom_se_gavri_s_vas!
![]()
Първоначално написано от голям
Има дурекс със специална форма...що не влезете в сайтовете =)
А сега какво...?
DUREX,SPORTEX the best no durex se kusat lesno taka 4e sportex the best xaxa![]()
![]()
Sportex от тея с вкус4етата или Lifestyles, а Durex изоб6то не ни харесват!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
никога не съм го правила с Дюрекс-гажето не купува. Общо взето всякави сме пробвали. Имах даже 1 Оne touch-да ви кажа с него ми беше най-яко. както и да е-Лайфстайлз и спортекс са ок, ама на мен лично най-ми харесват Куул ментовите!