- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Просто исках да кажа...
Da , otivam da zapla4a , zashtoto tvoite dumi me nakaraha da se 4uvstvam zle. Shte ida da si popla4a , no q sec , daite mi nqkoi izmislen vash problem , ot koito da mi stane gadno i da zapla4a v tumniq ugul na staqta si?Първоначално написано от _donna_
180- бан на профил 2 т.
Sarkazym? kude go vidq tova neshto?Първоначално написано от _donna_
Az te pitam KATO 4OVEK ti me napadash? tipi4no po bulgarski
180- бан на профил 2 т.
Аааааа, Смешкоооо, ти само тва ИМО знаеш и се прайш на голямата работа като казваш на тоя и оня имо, като знаеш само повърхностни и основни неща за тази субкултура... хахахаПървоначално написано от BastardOfChrist
И той се заяжда, защото това го кара да се чувства добре...![]()
Problem? q me napsuvaiПървоначално написано от Анонимко
shto ne si vleznesh ot profila ? :< Shte si razvalish dobriq imij?
Emo![]()
180- бан на профил 2 т.
Брей, явно са останали още разумни родители... гордей се с тях
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ахахахха... с профила не съм си влизала мноооооооого отдавна, иначе няам никъф имидж, но ако държиш никът ми едно време беше Manic_PanicПървоначално написано от BastardOfChrist
Просто ти казвам какво впечатление правиш със смехотворните си постове... иначе нямам проблем... забавлявам се като гледам такива смешници!
да те напсувам... ти като няма как да се защитиш и не знаеш как да отвърнеш така ли правиш?!... е аз-не![]()
кво има да се знае за тая субкултура?! педалчета дет се самоубиватПървоначално написано от Анонимко
![]()
заяжда се ама се заяжда правилно...пикла си е...реве ми за няква си работа...![]()
Хах не става въпрос за това дали се заяжда или не, а начина по който го прави.Първоначално написано от ShannonLarkin
Иначе и аз смятам, че е тъпо да се реве за това, но тя е още малка и не разбира за важността на детството и това как ще бъде изживяно... защото всичко е подвластно на парите![]()
Bi trqbvalo da mi plashtash , nali znaesh , smehut lekuvaПървоначално написано от Анонимко
AZ ? ne , az ne psuvam , vij mi postoveteProsto na vas , vishite i tvurde umni i mudri emota , za da budat razbrani ot prosti horica kat' men , vi e hubavo kato napsuvate ei taka , za sporta .
180- бан на профил 2 т.
Тряаше ме 2 минути ти разбера поста... според твоето разбиране и това изказване следва, че вие "rosti horica kat' men" разбирате само когато ви напсуватПървоначално написано от BastardOfChrist
![]()
![]()
Tolkova si "vish" , 4e moite prosti dumi ostavat nerazbrani ot teb.Първоначално написано от Анонимко
The shame
180- бан на профил 2 т.
Не, просто си го написал толкова некадърно, че и сам не се усети как се ИЗСРА върху себе сиПървоначално написано от BastardOfChrist
![]()
Shtom kazvash!Първоначално написано от Анонимко
I live to obey and execute your commands master!
180- бан на профил 2 т.
Hm, как така се ядосваш на вашите, че не те пускат, все пак си само на 14, нормално е да се прибираш по - раничко. За всичко си има време, след 2 - 3 години(които ще минат неусетно)ще работиш и тогава няма да ти правят такъв рпоблем. А и не мисля,че е редно да си сервитьорка на 14 и да стоиш по нощите в заведенията. Пияни маймуни ще се лиготят с теб, не мисля, че трябва да понасяш такива глупости за някви смешни пари. Свикнала си да ти угаждат, но трябва да разбереш, че парите на са всичко. Ако толкова много искаш да спечелиш някой лев, намери си работа за пред деня, някаква почасова, която не изисква от теб да обикаляш посред нощ навън...Когато станеш родител, ще разбереш притесненията на вашите. Те те обичат, не трябва да им се сърдиш.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Все пак мерси,че отделихте време и да се похваля ще работя денем.Днес ми беше първият работен ден и ме похвалиха,че нося по добре таблата от сестра ми![]()
sestra ti razreva li se ?Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
180- бан на профил 2 т.
Що питаш?!?! така или иначе за теб е имо...Първоначално написано от BastardOfChrist
![]()
da znam kolko sme emotata na planetataПървоначално написано от Анонимко
![]()
180- бан на профил 2 т.
Да,наистина "сте"Първоначално написано от BastardOfChrist
![]()
Ар' УА... я сподели колко сте... аз снам че вече намаляхте, ама...Първоначално написано от BastardOfChrist