- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Просто исках да кажа...
Не знам дали мястото на темата е тук,но просто в момента
не ми е до тва да мисля къде да я ш*бна... Не намирам смисъл
в нищо,дори и в това,което правя в момента..
Искам само да споделя с вас,не искам помощ и съжаление-
ни най-малко упреци...Иксам да си излея душата,да кажа това,което
мисля и това,което ми е на сърце..![]()
Значи на 14 съм.Имам сетра на 17 ,която бачка на едно кафе близо до нас... Сега успя да уреди и мен като "помощник-сервитиор" ...
Всичко беше ок,наще ме пускаха,докато днес не говорих с шефовете.
Казах им,че мога до към 11-12 да съм там максимум.Не бях говорила с
наще за час...Когато баща ми се прибра и ме пита за часа казах 12 най късно..![]()
![]()
И отговорът му бесхе..
"До 9и30 те пускам-ни повече,ни помалко.Все пак си 7 клас..."
Верно малка съм,ама баш толкова![]()
![]()
Цял ден плача и дори и в това не намирам смисъл..не знам защо сега съм на компа...лежа,плача,до тоалентана,в леглото,плача,лежа,до тоалетната и така цял ден...
А искам да работя.Искам да изкарвам мои пари,с които да разполагам.Нашите не са бездънна яма и не могат д ами угаждат чак толкова,колкото аз съм свикнала...щото средата ми е тавака-каракачанска..От малка съм с каракачани израстнала,околко мен навсякъде са такива...
Не мога да спра да мисля за думите на баща ми " Ахх тези пари как провалиха сестра ти,сега искаш и теб ли ? Сега ти ще плачеш,но по добре отколкото ние с майка ти после" ......![]()
![]()
Не ги разбирам...Писна ми от тях ... Винаги ме ограничават за излизане и имам много ранен час вечер.,..Писна ми от тях,ама бабите ми и дядовците са далече,че да отида при тях
![]()
![]()
![]()
Мерси на тези които прочетоха и сори ако съм ви отнела от времето..Имах нужда от това и сега..ще излъжа ако кажа ,че съм добре..но може би ми падна прашинка от сърцето...![]()
![]()
![]()
Хората къде къде по-големи проблеми имат и се справят......
Е да де,знам, че отстрани изглежда лесно, а на теб ти изглежда много трагично...но...мило, недей така. Ти наистина си само 7клас...с мъка помня, когато бях на тази възраст как се държаха наще с мен...и знаеш ли..... на мен в края на 8клас не ми разрешиха да работя като сервитиорка И ТО ПРЕЗ ДЕНЯ....
Опитай се да ги разбереш.........и..не стой да се самосъжеляваш, плачейки...говори с шефа, бъди мила и разбрана и му обесни, че обстоятелствата НЕ ЗАВИСЯТ ОТ ТЕБ, а работата ти трябва...
Говори и с ваще, обещай им например, че ако те пускат малко по-до-късно...ти например...ще правиш еди какво си... (учиш повече, да си оправяш стаята, да помагаш повече на ваще)...
Успех!!! Пък каквото стане, стане....не е болка за умиране.
![]()
Няма смисъл да работиш в толкова ранни години. Ще ти омръзне на втората седмица, повярвай ми. В момента си в такова положение, в което незнаеш какво искаш. Днес ти се работи, утре ще ти се доходи на вила, хижа или тем подобни. Имаш цял живот да работиш, недей почва от сега. На 14 си. Намери си някой свястно момченце и само с предпазни средства !
гадну е тфа ама един фр го земага да работи на една автомифка и работи точно 1 ден!!!! фнимавай какво си пожелаваш![]()
I am what I am !!!
До колко искаш да те пускат..някои познати си мечтаят да се прибират в девет..! ..то и на мене вечерния ми час е същия ама съм си доволна.Разбери че не може да те пускат до 12.Не е края на света спокс!Радвай се че те пускат въобще вечер![]()
Виждал съм ти снимките, ставаш за ебане, така че баща ти с пълно основание се притеснява за теб.![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от air_J
ъЪъ nO cOmenT![]()
И аз в нищо не намирам смисъл последно време ама... всичко си има причина.. предполагам.
est
ся ревеш ама като си тръгваш от там 12 часъ посред нощите като те сбара някой в някоя уличка ше ревеш 100 пъти повече...![]()
кой вика, че на българина не му се работело ?
![]()
Първоначално написано от ShannonLarkin
Ам шефовете в кафето осигуряват превоз.Винаги си закарват персонала до вкъщи с кола ,ей това поне евала им правя![]()
нали знаеш, че е незаконно да се работи под 16 годишна възраст или по-точно е незаконно да те наематПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
да,всичко това съм го преживяла.
повече от потискащо е,чувствала съм се по същия начин-безполезна,взимаща нещо,което не е толкова мое.но те са ти родители,а ти си им дете.и те са прави.ще го разбереш след време,обещавам.а сега се успокой,наплискай си лицето със студена вода и като излезеш навън се радвай на слънцето,вместо да мислиш за вечерен час.всичко хубаво,мацка. : )
Верно ли си на 14???Мислих те за по голяма.........но както и да е .
Ами няма смисъл да се впрягаш толкова.
След време може да имаш работа,а да не искаш да работиш , така че сега си изживей годинките![]()
Да, има го и този момент...казвам го от личен опит. До преди 2-3 седмици от бачкане не ми оставаше почти никакво свободно време.Първоначално написано от Mimka_sweet
porednata emo ligla![]()
q se snimai s kamera kak pla4esh i go ka4i nqkade , nie shte ti se zaradvame!![]()
180- бан на профил 2 т.
Нито съм емо,нито слушам подтискаща музикаПървоначално написано от BastardOfChrist
А мимка суийт за колко голяма ме мислеше е ...![]()
Не се притеснявай, ще дойде времето и да работиш. На 14 е по-добре да се забавляваш с приятели и да правиш други приятни неща. Със сигурност се чувстваш кофти, но разбирам родителите ти, за тях още си дете, а 12 никак не е рано за едно 14годишно момиче.. Така, че горе главата.
ПП и аз мислех, че си по-голяма като съм те мяркала на снимки..![]()
да бе...всеки на който му пише ИЙМО на челото казва че не е иймо...
I ti liПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
A dokolkoto do stila mi,koito i nego veche nqkoi zapochnaha da obsyjdat ...Mi ne,ne sym emo ili iimo kakto nqkoi go kazvat.Slusham si haus ,hodq po takiav zavedeniq i tova e![]()
Emo si.
Tova 4e slushash house ne te pravi ne-emo.
Vij si samo avatara i podpisa , kreshtqt EMO.
Pravish si nqkakvi izmisleni problemi za koito da revesh... ligla...
Pikla e dosta podhodqshta duma za takiva kat' teb
180- бан на профил 2 т.
@BastardOfChrist,кУравия,стига си злобял,щи приседне.![]()
zashto mila emo drugarko?!?!Първоначално написано от _donna_
I ti li imash izmisleni problemi , za koito pla4esh po forumite ?((((
![]()
![]()
![]()
![]()
180- бан на профил 2 т.
да,аз плача доста често,но не за такива неща.
и все пак няма значение,за всеки неговите проблеми са си най-големи.не ставаш по-мъж или по-оригинален като се държиш арогантно с хора,които очевидно се чувстват зле.а и не вярвам да ти е чак толкова забавно,но както ти решиш,естествено. = )