- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА дискотека....
дискотека "El corason"
Може ли за ми обясните къде точно се намира тая дискотека...разбрах, че е некъде на Графаама нз точно
![]()
Ъъъ...ако не се лъжа беше малко по-нагоре от КФС в посока Витошка...![]()
НЕ!Не е към Витошка ... на Графа точно зад Кооперативна търговска банка.....абе като ходиш в началото на Графа подминаваш КFC-то и Кооперативна търговска банка..и ти се пада от дясно на втория етаж!Но запомни нещо...винаги питай за цената на бутилка преди да си я поръчаш за да не те одерат!
Айде приятно прекарване ако годиш току виж и аз съм отишъл тази вечер..много е яко там!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
абе чак пък много яко.. малко тъпо е подредено вътре ))
средна работа.
Мачок, много си лошДаже и ми триеш мненията. Ама Буут ако дойде да те набие, ще видиш
![]()
Death Whore...:P \
/ Slava bogu, forumut pak 6te e interesen
![]()
За жалост съм в клуб, затова успявам да вляза във форума.![]()
Евала ти бия! Те тфа се казва привързаност към форума.... И да та пъдят и да те баннват ю уилл алуейс би хиър ин ауър хартс....Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
ама ти недей да пишеш в снимките бря, нищо друго ти не пипам ))Първоначално написано от `Death`Whore``
Razbira se.Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
Machok, kolko wreme planirash da ima ban, che mi e skuchno?
Да бе, беше много грубо как аз го отнесох, а сестрата си има гадже дето бачка в клуб. Баси...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!