- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към женската аудитория
на 12 с подход към жените, айде не на мен тия. те по на 27(визирам 1 голяма тема от последните дни) нямат подход, а на 12 ще имат. Разбира се, че възрастта не е определяща в случая, но аз по-малък от мен не съм бутала(ако не се брои 1 дето се оказа 3 дни по-малък от мен). Достатъчно съм си зряла за възрастта и не бих се впечатлила от някой, който не отговаря на нивото ми. А колкото за секса-не знам. Аз не правя такива неща, но определено не бих. Преди време бях харесала 1 момче-супер сладур,но по-малък от мен с повече от година. Много ми харесваше, но нищо не предприех. Имам си някаква вътрешна морална спирачка.
О господи!!! Те ме ужаси!Първоначално написано от lo_flo
Гаджето ми е близо 2 години по-малък от мене и да, правим секс редовно!
![]()
Робинята на Quench
По4ти вси4ките ми гаджета с били колкото мен. Имала съм и по-малки от мен с по година и половина и не е било проблем!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от gu6ter
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Според мен повечето дето казаха НЕ го правят от чиста закостенялост на акъла и простотия..."НЕ"! И защо не? От някаква поза ли от кво?Щото не могат сами да възприемат,че ще бъдат с по-малък,явно някакво самоунижение ще бъде? ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ? По-нататък в живота смятам,че ще останете учудени колко по-малки от вас момчета ще харесвате и ще се чудите какво ви пречи да сте с тях освен простотията...Едно по-малко момче може да е много по-зряло и ориентирано от вас-просто зависи от човека!Освен това след 18/19г. момчетата не се различават физически особено много от тези с 2/3/4г. по-големи от тях!
Наистина точно казано, подкрепям това мнение![]()
не ма слуша главата ко да прая???
по нататък в живота могат да станат много неща въпроса е че за сега отговорът е -неПървоначално написано от Анонимко
трябва да изглежда голям и да не мисли по детски за да му обърна малко внимание,но няма да е повече от 1-2 седмици
засега предпочитам да излизам с по-големи по-лесно разговарям с хора на 45 отколкото на 15 просто съм израснала в такава среда
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Ами до сега не съм срещала по-малки момчета ,които някак си да ме впечатлят,да са в мой стил-знаещи какво искат ,със цели в живота,зрели,същевременно и отворени хора ,новатори с 4увство за хумор... просто няма такива или поне не съм срещала ,защото аз си падам по хора с по-чалнато мислене и интересиПървоначално написано от gu6ter
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
zavisi az na kolko sam i na kolko e toi! ako i dvamata nqame 18 i ako razlikata e nai mnogo 2godini...za6to ne?ama ako az iam 18 a toi e nqkakvo lapence....ZA NI6TO NA SVETA!![]()
Май имаме различни разбирания под израза "по-чалнато мислене".Какво имаш предвид като казваш "по-чалнато мислене" ? Моите представи за чалнато мислене са пълна противоположност на това което ти искаш от един мъж.Искам да чуя твоята версия.Първоначално написано от Sunny_stz
za sega ne bih si hvanala po-malak.no sled 2-3 god 6e si hvana nqma lo6o
popricip vsi4ki momi4eta iskat po-golemi
Аз пък съм на мнение, че с набор е най-добре. След 20 мисленето е еднакво, поведението е идентично, а и изживявате едновременно едни и същи неща-балове, кандидатстване, студентски години, дипломиране, работа и прочие. какво по-добре от това да вървиш ръка за ръка с този човек по този път, който по отделно за всеки е вълнуващ, но заедно за двамата го прави незабравим.
Аз пък мисля че тая си е чела с задникаПървоначално написано от gu6ter
![]()
аве кат не моете разберете не пишете да ви еба!!!И плюс тва изобщо не съм дете
![]()
Да, бих защо не? Като е по-малък от мен с 2 години да не е сакат?!
Моят приятел е една година по-малък, но сме в един клас, но и да беше в долния /по-долния/ клас нямаше нищо да ме спре да сме заедно, нито мои предразсъдъци, нито клюкарските, злобни шушукания на хората.
Но за мен най-добре е да са една възраст.
Каза ли им го баце!!!А така \Първоначално написано от jony
/ \
/ Аз лично познавам един на 17 дет няма акъл ма хич
![]()
Първоначално написано от shadow4e
Евала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
че 2-3 години не са кой знае колко, нищо разлика даже. моето гадже е с 4.5 години по-малък от мен. беше на 19 като се запознахме. и какво от това вие да не би да питате първо кога е роден и тогава да преценяте дали ви харесва, допада и т.н.
а колкото за това за една вечер, не вярвам на тези които казват 'НЕ".
(е освен ако не са прекалено малки, че да е практически невъзможно да си намерят някой по малък от тях)
Змията не си хаби отровата напразно!
И аз това казвам, но явно някои се правят на големите каки и шибаното самочуствие надделява и подценяват малко по-малките от тях.Първоначално написано от malkozmiiche
Първоначално написано от gu6ter
Ихааа,и на мен така ми се струва,а и има значение кви пари има мъникаПървоначално написано от gu6ter
ако има 100 тачки в джоба да видиш как сички "каки" ще казват "ДААААА"
![]()
хах хитруши
мръсницаПървоначално написано от lo_flo
![]()
![]()
![]()
![]()
"Мъника" !? Добре ако срещнеш "мъник" с пари и не е пълнолетен, били се хванала с него, като предположим,че ти си пълнолетната кака (може и така да е не знам)?Първоначално написано от Schnitzer
Az li4no po4ti ne se vpe4atlqvam ot mom4eta po malki ot men
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....