.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    на 12 с подход към жените, айде не на мен тия. те по на 27(визирам 1 голяма тема от последните дни) нямат подход, а на 12 ще имат. Разбира се, че възрастта не е определяща в случая, но аз по-малък от мен не съм бутала(ако не се брои 1 дето се оказа 3 дни по-малък от мен). Достатъчно съм си зряла за възрастта и не бих се впечатлила от някой, който не отговаря на нивото ми. А колкото за секса-не знам. Аз не правя такива неща, но определено не бих. Преди време бях харесала 1 момче-супер сладур,но по-малък от мен с повече от година. Много ми харесваше, но нищо не предприех. Имам си някаква вътрешна морална спирачка.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Честно казано(сигурно ще ме оплюете),като бях на 16,си хванах гадже на 12.Той беше адски готин,ама адски готин.И го направихме ( не беше баш секс,а по-скоро топене на чушката) само един път.И беше доста надарен!
    О господи!!! Те ме ужаси!

Мега фен
    Град
    SF
    Гаджето ми е близо 2 години по-малък от мене и да, правим секс редовно!

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    По4ти вси4ките ми гаджета с били колкото мен. Имала съм и по-малки от мен с по година и половина и не е било проблем!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен

Re: Въпрос към женската аудитория

Цитирай Първоначално написано от gu6ter
    Искам да попитам дамите по - големичките, дали биха си хванали гадже, който е по малък от нея да речем с 2-3 години.И ако си харесате някой по малък от вас и съответно имате някакви сексуални набези към него, бихте ли правили секс с него?
    НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Според мен повечето дето казаха НЕ го правят от чиста закостенялост на акъла и простотия..."НЕ"! И защо не? От някаква поза ли от кво?Щото не могат сами да възприемат,че ще бъдат с по-малък,явно някакво самоунижение ще бъде? ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ? По-нататък в живота смятам,че ще останете учудени колко по-малки от вас момчета ще харесвате и ще се чудите какво ви пречи да сте с тях освен простотията...Едно по-малко момче може да е много по-зряло и ориентирано от вас-просто зависи от човека!Освен това след 18/19г. момчетата не се различават физически особено много от тези с 2/3/4г. по-големи от тях!

Град
    забраих
    Наистина точно казано, подкрепям това мнение
    не ма слуша главата ко да прая???

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мен повечето дето казаха НЕ го правят от чиста закостенялост на акъла и простотия..."НЕ"! И защо не? От някаква поза ли от кво?Щото не могат сами да възприемат,че ще бъдат с по-малък,явно някакво самоунижение ще бъде? ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ? По-нататък в живота смятам,че ще останете учудени колко по-малки от вас момчета ще харесвате и ще се чудите какво ви пречи да сте с тях освен простотията...Едно по-малко момче може да е много по-зряло и ориентирано от вас-просто зависи от човека!Освен това след 18/19г. момчетата не се различават физически особено много от тези с 2/3/4г. по-големи от тях!
    по нататък в живота могат да станат много неща въпроса е че за сега отговорът е -не трябва да изглежда голям и да не мисли по детски за да му обърна малко внимание,но няма да е повече от 1-2 седмици засега предпочитам да излизам с по-големи по-лесно разговарям с хора на 45 отколкото на 15 просто съм израснала в такава среда
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Аре бе,една педофилка ли няма в тоя форум?
    Педофилка?Това ли целиш да намериш чрез тази тема в този форум,ех детеее.....
    Не,не бих се занимавала с деца,просто защото не са ми по интересите и начина ми на мислене.С това мое изказване не искам да си мислите че се правя на голямата нали....просто не ме впечетляват малки неопитни момченца ,които незнаят какво искат...и нямат все още преоритети в живота а си мислят ееех каде да намеря някоя яка кака да ме отрака ...Пък и не ми допада идеята -момиче си ляга с детенце за едната вечер ....Така правят евтините мацки.... и няма да обяснявам кво още!!Айде със здраве!!!
    Напълно погрешно си ме разбрала! Аз не търся педофилка, пък и съм пълнолетен вече и да правя секс с някоя кака няма да се счита за педофилия.Мисля, че въпросът ми беше точен и ясен, беше ми интересно да ви попитам дали бихте спали с някой по-малък от вас.Като казвам "ПО-МАЛЪК" нямам предвид някое дете на 14-15г. А в рамките на посочената от мен разлика в годините, а съответно тя беше 2-3 годинки.Според мен не би било голям проблем, но всеки си има мнение и на мен ми е любопитно да разбера какво ще кажете по въпроса, досега всички отказаха...
    Ами до сега не съм срещала по-малки момчета ,които някак си да ме впечатлят,да са в мой стил-знаещи какво искат ,със цели в живота,зрели,същевременно и отворени хора ,новатори с 4увство за хумор... просто няма такива или поне не съм срещала ,защото аз си падам по хора с по-чалнато мислене и интереси

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    zavisi az na kolko sam i na kolko e toi! ako i dvamata nqame 18 i ako razlikata e nai mnogo 2godini...za6to ne?ama ako az iam 18 a toi e nqkakvo lapence....ZA NI6TO NA SVETA!

Град
    забраих
    Ами до сега не съм срещала по-малки момчета ,които някак си да ме впечатлят,да са в мой стил-знаещи какво искат ,със цели в живота,зрели,същевременно и отворени хора ,новатори с 4увство за хумор... просто няма такива или поне не съм срещала ,защото аз си падам по хора с по-чалнато мислене и интереси
    Май имаме различни разбирания под израза "по-чалнато мислене".Какво имаш предвид като казваш "по-чалнато мислене" ? Моите представи за чалнато мислене са пълна противоположност на това което ти искаш от един мъж.Искам да чуя твоята версия.

za sega ne bih si hvanala po-malak.no sled 2-3 god 6e si hvana nqma lo6o

popricip vsi4ki momi4eta iskat po-golemi

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пък съм на мнение, че с набор е най-добре. След 20 мисленето е еднакво, поведението е идентично, а и изживявате едновременно едни и същи неща-балове, кандидатстване, студентски години, дипломиране, работа и прочие. какво по-добре от това да вървиш ръка за ръка с този човек по този път, който по отделно за всеки е вълнуващ, но заедно за двамата го прави незабравим.

Аре бе,една педофилка ли няма в тоя форум?
    Педофилка?Това ли целиш да намериш чрез тази тема в този форум,ех детеее.....
    Не,не бих се занимавала с деца,просто защото не са ми по интересите и начина ми на мислене.С това мое изказване не искам да си мислите че се правя на голямата нали....просто не ме впечетляват малки неопитни момченца ,които незнаят какво искат...и нямат все още преоритети в живота а си мислят ееех каде да намеря някоя яка кака да ме отрака ...Пък и не ми допада идеята -момиче си ляга с детенце за едната вечер ....Така правят евтините мацки.... и няма да обяснявам кво още!!Айде със здраве!!!
    Напълно погрешно си ме разбрала! Аз не търся педофилка, пък и съм пълнолетен вече и да правя секс с някоя кака няма да се счита за педофилия.Мисля, че въпросът ми беше точен и ясен, беше ми интересно да ви попитам дали бихте спали с някой по-малък от вас.Като казвам "ПО-МАЛЪК" нямам предвид някое дете на 14-15г. А в рамките на посочената от мен разлика в годините, а съответно тя беше 2-3 годинки.Според мен не би било голям проблем, но всеки си има мнение и на мен ми е любопитно да разбера какво ще кажете по въпроса, досега всички отказаха...
    Аз пък мисля че тая си е чела с задника аве кат не моете разберете не пишете да ви еба!!!И плюс тва изобщо не съм дете

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Да, бих защо не? Като е по-малък от мен с 2 години да не е сакат?!

Моят приятел е една година по-малък, но сме в един клас, но и да беше в долния /по-долния/ клас нямаше нищо да ме спре да сме заедно, нито мои предразсъдъци, нито клюкарските, злобни шушукания на хората.

Но за мен най-добре е да са една възраст.

Цитирай Първоначално написано от jony
    Най-добрите ми френдове са гаджета съответно момчето на 17, момичето на 20. Те са просто перфектната двойка. Това е...
    Няма значение възрастта, а акъла!
    Каза ли им го баце!!!А така \/ \/ Аз лично познавам един на 17 дет няма акъл ма хич

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    .

Евала

че 2-3 години не са кой знае колко, нищо разлика даже. моето гадже е с 4.5 години по-малък от мен. беше на 19 като се запознахме. и какво от това вие да не би да питате първо кога е роден и тогава да преценяте дали ви харесва, допада и т.н.
    а колкото за това за една вечер, не вярвам на тези които казват 'НЕ".
    (е освен ако не са прекалено малки, че да е практически невъзможно да си намерят някой по малък от тях )
    Змията не си хаби отровата напразно!

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от malkozmiiche
    че 2-3 години не са кой знае колко, нищо разлика даже...
    И аз това казвам, но явно някои се правят на големите каки и шибаното самочуствие надделява и подценяват малко по-малките от тях.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    .

Евала

И аз това казвам, но явно някои се правят на големите каки и шибаното самочуствие надделява и подценяват малко по-малките от тях.
    Ихааа,и на мен така ми се струва,а и има значение кви пари има мъника ако има 100 тачки в джоба да видиш как сички "каки" ще казват "ДААААА" хах хитруши

Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Честно казано(сигурно ще ме оплюете),като бях на 16,си хванах гадже на 12.Той беше адски готин,ама адски готин.И го направихме ( не беше баш секс,а по-скоро топене на чушката) само един път.И беше доста надарен!
    мръсница

Град
    забраих
    Ихааа,и на мен така ми се струва,а и има значение кви пари има мъника ако има 100 тачки в джоба да видиш как сички "каки" ще казват "ДААААА" хах хитруши
    "Мъника" !? Добре ако срещнеш "мъник" с пари и не е пълнолетен, били се хванала с него, като предположим,че ти си пълнолетната кака (може и така да е не знам)?

Az li4no po4ti ne se vpe4atlqvam ot mom4eta po malki ot men
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си