- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към женската аудитория
Няма невъзможни неща...и аз си мислех че има,но кат прочетох темата с ония дето майка му му лъскала бастуна и вече съм сигурен че всичко съществуваПървоначално написано от gu6ter
![]()
Имам чувството, че 90% от момичетата, които са отговорили не са спазили , това което искаше авторът, а именно да отговорят по-"големичките". Аз не, че съм голяма, де ама поне съм на 18. А дали момчето щее на 20 или на 23 няма значение. То е ясно, че ако отговорилите сте на 15 няма да им е готино с някой 12 годишен, така че не си прави изводите че всички мислят така. Но е факт, че повечето мислят така, може би над 20 годиин вече се променя.
И аз така си мисля, но аз възрастова граница не съм поставял нека се изрази всеки, но за предпочитане беше да отговорят каките.Примерно една кака на 21 да речем би ли имала по интимни отношения с 18 годишен младеж (нямам предвид като мен, просто задавам конкретна ситуация)?Първоначално написано от shadow4e
не ма слуша главата ко да прая???
Не,защото той ще бъде прекалено малък и несъзрял още.Но ако ставаше дума за жена на 35 и мъж на 30 - защо не?
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Първоначално написано от gu6ter
![]()
![]()
![]()
![]()
на 21 съм и не бих имала връзка с по-малък от мен. Съжалявам, не е въпрос на самочувствие. Въпрос на нужда е-аз не мога да съм задоволена емоционално и интелектуално от някой по-малък от мен. Колкото и да взема живота на сериозно-аз няма да мога да се задоволя с детските му за мен тревоги, с това, че не е взел живота си в ръче, в това, че е по-незрял от мен. И това не е защото имам високо мноние за себе си, а защото очаквам високо ниво от партньора си!Първоначално написано от gu6ter
Ех това самочуствие...![]()
Защото не си срещнала някои на 19 да кажем които е по-зрял от теб,може би затова така мислишПървоначално написано от krem4et0
![]()
Именно...Първоначално написано от Schnitzer
като се има предвид, че сега съм на 18... и 2-3год означава да е 15-16... пфф абсурд... като стана на 25 може да не ми е проблем..ама с'я![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
abe 6to p1k da ne ...az nqmam ni6to pritv..daje sq se zabivam s edno mom4e s edna godina po- malko ot men ..ama kfo ot tfa na men ne mi puka.....6otto e syper dobre za v1zrastta si ..i izob6ot ne moje da mu se dade 4e e na 16 godini..taaa tfa e ot men...az s1m na 17 :P
emi to ne moje da opredeli6 v koi da se vlubi6 i v koi ne,nqma6e da ima razbiti sarca ako be6e taka i da bih bila s nqkoi po malak ako se vluba v nego 6to da ne sam
ххаха ти ме разби, излиза че всеки по малък от теб трябва да е по тъп така ли.Първоначално написано от krem4et0
това са просто 2 години разлика , едва ли имат толкова различно мислене хората
плюс това ако е на 19 а се движи с по големи от него пак ли трябва да има "детски тревоги" и да не е достатъчно зрял.
просто кво се взимате всички жени толкова насериозно немога да разбера ... "интелектуално незадоволена" ... мале мале ....
без да се засяга никой... но по принцип момчетата се развиват с 2-3 до 5год по-бавно от момичетата... психически физически както щеш... защо в тази възраст повечето момичета на по 13-14-15 ходят с разни на по 16-17-18, че и нагоре? когато момчето стане на 19-20 вече по- му идва ума в ГОРНАТА главаПървоначално написано от Анонимко
макар че дори и тогава не е сигурно... но дотогава са си още дечковци поне 80% от тях
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
да да да бабини деветини.. в 21 век живеем не ми ги пробутвай тея глупостиПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
и в 37 век да заживееем ако генетично нещо не се оправи... няма да има разлика... т'ва че се чувстваш пряко засегнат едно на ръка... но поне се опитай да погледнеш малко по-обективно на нещата... ти може да не си такъв примерно... да си мн по-зрял за възрастта си...да изглеждаш мн по-голям...да не си като няк'ъв изтърван дивак на 16 дет' се чуди де да си ръгне пишока... но е факт, че има и недорасли тийнчета...в крайна сметка то за т'ва е и пубертет... аз имам приятели на по 24-5-6 дето още се държат като 15-16годишни...какво остава за тези дето са и на по толкова...
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
при 18/21 години трудно ще стане номерът, защото разликата е огромна м/у това да учи и следваш, още повече и ако единият живее с родителите си, а мацката-не. По принцип за мен не би имало проблем, ама за повечето би било проблем и то не защото имат самочувствие, а просто поради причината, че възгледите за живота на средностатистично момче на 18 и на средностатистично момиче на 21 са коренно различни.
Ами не бих си хванала такъв, просто не си падам по по-малки от мен.
Ей на това вече му викам дискриминация...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Мойта гледна точка е следната ако аз съм на 22-23-24 години момчето е примерно на 20-21 нищо не ми пречи,но ако аз съм на 18 а той е пишлеме на 16,дето не знае кфо иска и как да го постигне, може и да се позамисля
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
До сега всички изписани мнения си приличат по едно нещо... а именно всички жени търсят мъж, който вече се е ориентирал в живота, което подсказва вие жените колко неориентирани сте и предполагам повечето се чудят как да продължат живота си и разчитат на човек, който има по реална представа за нещата от живота за да го имат като опора в техните начинания.Без да се засяга никой изразявам личното си мнение, което не се отнася за всички, правя го на базата на мненията, които получих по темата ми.
сори, ама аз съм доста зряла и съм много сериозно момиче. Прекалено сериозна за възрастта си. И това не е само мое мнение. Освен това съм доста над средното интелектуално ниво, възпитанието ми е на 6 и изобщо смятам,че до себе си заслужавам умен, овладян, стойностен, и порасъл мъж. та, моя приятел понякога се държи инфантилно и ме нерви. какво остава за някой, който и без това си е малък? Колко да е зрял? да ти кажа това, че движи с по-големи за мен е минус,а не плюс. това показва невъзможност да се приобщи към социалната среда, която го обкръжава 8-10 часа на ден, а именно съучениците или състудентите си. А и да ти кажа, че между студент и ученик има огромна разлика. дори между завършил вече и работещ има разлика. Приятелят ми е 1-ви курс, а аз 3-ти. Той ходи в казармата и за това. След като стана студент просто все едно ходя с друг човек. По-самоуверен, по-загрижен за бъдещето си, по-отговорен! дори самият факт, че е студент го накара да преобърне представите си за живота!Първоначално написано от Анонимко
глупостиПървоначално написано от gu6ter
![]()
дискриминация щеше да е, ако подценявам мъжката половина от човечеството и определям мъжете като по-низши същества и то във всяко отношение... а аз имах предвид, че до към 17-18год да речем, се развиват малко по-бавно и ако не си съгласен, драги ми гущерчо, хвани учебника по биология и прочети, и не си прави самостоятелни заключения каквито на теб ти отърват...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена