- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към женската аудитория
пак не мога да се съглася. Аз искам стабилен, уверен, уравновесен и зрял човек до себе си. но това е не защото аз съм слаба личност, а точно защото съм силен човек и не бих търпяла някой плужек. Освен това ако разчитах на човека да себе си само вече щях да живея с него, той да ме издържа а аз да съм без преспектива за бъдещето. Но това не е така-уча 2 специалности, амбицирана съм и 3-та да запиша догодина. Освен това работя и то в съвсем различно направление. не разчитам на приятеля ми да ме издържа. Разчитам да има силен характер и да е стойностен човек с вече изградена ценностна система.Първоначално написано от gu6ter
Да знам, че има период от време, когато жените се развиват по-бързо от мъжете, но с разлика от цели 5 годиниПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
моля ти са много напреднали се изкарахте.
не ма слуша главата ко да прая???
казвам, че понякога го дават и толкова... ДО 5год... кое още не ти е ясно?! не мога да разбера защо трябва да ти обяснявам едно и също нещо по 10 пъти...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
10 пъти... за първи път ми обясняваш нещо.Кога станаха 10 пъти?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
това е тиййн форум бе лапе,Първоначално написано от Schnitzer
ако питаш във някой форум в "дир"а, ще има, просто жените по4ват да си падат по по-млади мъже, 4ак след като собствените им ве4е са твърде стари за тая работа.. а това става обикновено когато жената е на 35-6,
абе страшно сте ми смешни момичета дето тука се изказахте ... пак ви повтарям НЕ СЕ ВЗИМАЙТЕ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО
значи 1 момче на 18 незнаело какво иска от живота... е добре 1 момиче на 18 какво иска ???
държали се момчетата като малки лапенца... а нима няма една жена след 18-20години да се държи като лапе и да ми се лигави като малко бебе.
sexapilna_kukla например вижте я къв и е аргумента да не излиза с по малки ... е добре ти преди да се запознаш с някой му искаш личната карта ли кво ...
значи някое момче те кефи супер много ,запознавате се и ...... "ооооо не той е по малак от мен с 30 дена ... айде край на нашата любов.."
е такива са ми супер смешни
Mi mene edna to4no 2 godini po-golqma ot men me presledva6eno q reznah 6tot ne e moi tip.....ina4e epo qko da si hvane6 kaka ama s 1-2 godini po-golqma ot teb...kakto se kazva " Hvani si kaka da te otraka "
![]()
да бих излядла с по-малък от мен но не бих очаквала сериозна връзка... нз защо![]()
А да те питам, би ли имала по интимни отношения с него?Първоначално написано от FleurDelacor
аа как бе аз като бях на 3 и на леля ми приятелките(тя тогава беше на 20 и нещо) постоянно ме гушката и цункахаПървоначално написано от krem4et0
какъв подход съм имал към жените че такива големи да ги свалям
а ся съм го изгубил
![]()
Ami zavisi,ako toi naistina znae kakvo pravi i iska,za6to ne!No ako e vse o6te vdetinen i po4ti devstven-opredeleno ne!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Дефинирай "почти девствен"Първоначално написано от Angel4enebesno
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Да и на мен ми е интересно да разбера какво е "почти девствен" ?Първоначално написано от Angel4enebesno
sigurno "po4ti devstven" si, kogato ne si ebal ti, ama tebe sa te ebali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нека все пак авторът на мнението да каже какво е, защото май само той си знае.
az predpolagam 4e ne bih go napravila
По 4алнатото мислене е това че човека до мен трябва да е хем зрял и да знае интересите си,хем да е отворен към живота,малко луд ,с 4увство за хумор...несъвместими са нали?А за моето мислене си е отделна темаПървоначално написано от gu6ter
![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Извинявам се това бях аз ,влязох с акаунта на приятеля си соркаПървоначално написано от puhkav_mecho
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Хъм явно търсиш някой като мен !![]()
Сори не се давам лесно![]()
![]()
![]()
![]()
п.п Абе нищо не чатнах от тая тема
Първоначално написано от puhkav_mecho
Несъвместимо е определено, особено за мен...
Ами именно това е чалнатото![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ЖЕНА ХОДЕЩА С ПО-МАЛЪК ОТ НЕЯ МЪЖ Е КОМПЛЕКСАРКАПървоначално написано от gu6ter
shto pak ne i te sa hora plus tova e gotino da pokaje6 ne6to na edno sladur4e koeto nqma tolkova opit!SEXA E NAI-VELIKOTO NE6TO A S GODINITE PRAKTIKATA SI KAZVA DUMATA!
Не виждам нищо лошо-имала съм гадже,което е било по-малко.Никакъв проблем не съм имала...