.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от gu6ter
    До сега всички изписани мнения си приличат по едно нещо... а именно всички жени търсят мъж, който вече се е ориентирал в живота, което подсказва вие жените колко неориентирани сте и предполагам повечето се чудят как да продължат живота си и разчитат на човек, който има по реална представа за нещата от живота за да го имат като опора в техните начинания.Без да се засяга никой изразявам личното си мнение, което не се отнася за всички, правя го на базата на мненията, които получих по темата ми.
    пак не мога да се съглася. Аз искам стабилен, уверен, уравновесен и зрял човек до себе си. но това е не защото аз съм слаба личност, а точно защото съм силен човек и не бих търпяла някой плужек. Освен това ако разчитах на човека да себе си само вече щях да живея с него, той да ме издържа а аз да съм без преспектива за бъдещето. Но това не е така-уча 2 специалности, амбицирана съм и 3-та да запиша догодина. Освен това работя и то в съвсем различно направление. не разчитам на приятеля ми да ме издържа. Разчитам да има силен характер и да е стойностен човек с вече изградена ценностна система.

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

без да се засяга никой... но по принцип момчетата се развиват с 2-3 до 5год по-бавно от момичетата... психически физически както щеш... но дотогава са си още дечковци поне 80% от тях
    Ей на това вече му викам дискриминация...
    глупости

дискриминация щеше да е, ако подценявам мъжката половина от човечеството и определям мъжете като по-низши същества и то във всяко отношение... а аз имах предвид, че до към 17-18год да речем, се развиват малко по-бавно и ако не си съгласен, драги ми гущерчо, хвани учебника по биология и прочети, и не си прави самостоятелни заключения каквито на теб ти отърват...
    Да знам, че има период от време, когато жените се развиват по-бързо от мъжете, но с разлика от цели 5 години моля ти са много напреднали се изкарахте.
    не ма слуша главата ко да прая???

казвам, че понякога го дават и толкова... ДО 5год... кое още не ти е ясно?! не мога да разбера защо трябва да ти обяснявам едно и също нещо по 10 пъти...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    забраих
    казвам, че понякога го дават и толкова... ДО 5год... кое още не ти е ясно?! не мога да разбера защо трябва да ти обяснявам едно и също нещо по 10 пъти...
    10 пъти... за първи път ми обясняваш нещо.Кога станаха 10 пъти?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Аре бе,една педофилка ли няма в тоя форум?
    това е тиййн форум бе лапе,
    ако питаш във някой форум в "дир"а, ще има, просто жените по4ват да си падат по по-млади мъже, 4ак след като собствените им ве4е са твърде стари за тая работа.. а това става обикновено когато жената е на 35-6,

Guest
    абе страшно сте ми смешни момичета дето тука се изказахте ... пак ви повтарям НЕ СЕ ВЗИМАЙТЕ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО

значи 1 момче на 18 незнаело какво иска от живота... е добре 1 момиче на 18 какво иска ???
    държали се момчетата като малки лапенца... а нима няма една жена след 18-20години да се държи като лапе и да ми се лигави като малко бебе.

sexapilna_kukla например вижте я къв и е аргумента да не излиза с по малки ... е добре ти преди да се запознаш с някой му искаш личната карта ли кво ...
    значи някое момче те кефи супер много ,запознавате се и ...... "ооооо не той е по малак от мен с 30 дена ... айде край на нашата любов.."
    е такива са ми супер смешни

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Mi mene edna to4no 2 godini po-golqma ot men me presledva6e no q reznah 6tot ne e moi tip.....ina4e epo qko da si hvane6 kaka ama s 1-2 godini po-golqma ot teb...kakto se kazva " Hvani si kaka da te otraka "

да бих излядла с по-малък от мен но не бих очаквала сериозна връзка... нз защо

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от FleurDelacor
    да бих излядла с по-малък от мен но не бих очаквала сериозна връзка... нз защо
    А да те питам, би ли имала по интимни отношения с него?

dirtydogg
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    на 12 с подход към жените, айде не на мен тия. те по на 27(визирам 1 голяма тема от последните дни) нямат подход, а на 12 ще имат. Разбира се, че възрастта не е определяща в случая, но аз по-малък от мен не съм бутала(ако не се брои 1 дето се оказа 3 дни по-малък от мен). Достатъчно съм си зряла за възрастта и не бих се впечатлила от някой, който не отговаря на нивото ми. А колкото за секса-не знам. Аз не правя такива неща, но определено не бих. Преди време бях харесала 1 момче-супер сладур,но по-малък от мен с повече от година. Много ми харесваше, но нищо не предприех. Имам си някаква вътрешна морална спирачка.
    аа как бе аз като бях на 3 и на леля ми приятелките(тя тогава беше на 20 и нещо) постоянно ме гушката и цункаха какъв подход съм имал към жените че такива големи да ги свалям а ся съм го изгубил

Град
    Някъде там
    Ami zavisi,ako toi naistina znae kakvo pravi i iska,za6to ne!No ako e vse o6te vdetinen i po4ti devstven-opredeleno ne!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Angel4enebesno
    Ami zavisi,ako toi naistina znae kakvo pravi i iska,za6to ne!No ako e vse o6te vdetinen i po4ti devstven-opredeleno ne!
    Дефинирай "почти девствен"
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от Angel4enebesno
    Да и на мен ми е интересно да разбера какво е "почти девствен" ?

Guest
    sigurno "po4ti devstven" si, kogato ne si ebal ti, ama tebe sa te ebali

Град
    забраих

Нека все пак авторът на мнението да каже какво е, защото май само той си знае.

az predpolagam 4e ne bih go napravila

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Ами до сега не съм срещала по-малки момчета ,които някак си да ме впечатлят,да са в мой стил-знаещи какво искат ,със цели в живота,зрели,същевременно и отворени хора ,новатори с 4увство за хумор... просто няма такива или поне не съм срещала ,защото аз си падам по хора с по-чалнато мислене и интереси
    Май имаме различни разбирания под израза "по-чалнато мислене".Какво имаш предвид като казваш "по-чалнато мислене" ? Моите представи за чалнато мислене са пълна противоположност на това което ти искаш от един мъж.Искам да чуя твоята версия.
    По 4алнатото мислене е това че човека до мен трябва да е хем зрял и да знае интересите си,хем да е отворен към живота,малко луд ,с 4увство за хумор...несъвместими са нали?А за моето мислене си е отделна тема
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Цитирай Първоначално написано от puhkav_mecho
    Ами до сега не съм срещала по-малки момчета ,които някак си да ме впечатлят,да са в мой стил-знаещи какво искат ,със цели в живота,зрели,същевременно и отворени хора ,новатори с 4увство за хумор... просто няма такива или поне не съм срещала ,защото аз си падам по хора с по-чалнато мислене и интереси
    Май имаме различни разбирания под израза "по-чалнато мислене".Какво имаш предвид като казваш "по-чалнато мислене" ? Моите представи за чалнато мислене са пълна противоположност на това което ти искаш от един мъж.Искам да чуя твоята версия.
    По 4алнатото мислене е това че човека до мен трябва да е хем зрял и да знае интересите си,хем да е отворен към живота,малко луд ,с 4увство за хумор...несъвместими са нали?А за моето мислене си е отделна тема
    Извинявам се това бях аз ,влязох с акаунта на приятеля си сорка

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

jugolo
    Guest
    Хъм явно търсиш някой като мен !
    Сори не се давам лесно

п.п Абе нищо не чатнах от тая тема

Mi..az izlizah s mom4e po-malko ot men i dosta vreme se zadurjahme,no prosto razlikata v godinite si li4i i na akul i na vs mn se obi4ahme,no....prosto e nevuzmojno da se zadurji6 mn vreme...i ve4e po-maluk ot men...ne... .....

Град
    забраих
    Цитирай Първоначално написано от puhkav_mecho

Несъвместимо е определено, особено за мен...

Ами именно това е чалнатото

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest

Re: Въпрос към женската аудитория

Искам да попитам дамите по - големичките, дали биха си хванали гадже, който е по малък от нея да речем с 2-3 години.И ако си харесате някой по малък от вас и съответно имате някакви сексуални набези към него, бихте ли правили секс с него?
    ЖЕНА ХОДЕЩА С ПО-МАЛЪК ОТ НЕЯ МЪЖ Е КОМПЛЕКСАРКА

shto pak ne i te sa hora plus tova e gotino da pokaje6 ne6to na edno sladur4e koeto nqma tolkova opit!SEXA E NAI-VELIKOTO NE6TO A S GODINITE PRAKTIKATA SI KAZVA DUMATA!

Не виждам нищо лошо-имала съм гадже,което е било по-малко.Никакъв проблем не съм имала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си