- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- срам ме е мамка му
С приятеля ми правим секс от известно време..но аз не му давам да ме лижеСрам ме е просто..А и може би защото ме е страх че мириша..Къпя се всеки ден,и даже като се изкъпя още в банята като си бръкна и мирише
А..аз имам интимна прическа..което за приятеля ми не е проблем той даже обича по-окосмени..ама възможно ли е от това да е проблема?
"като си бръкна и мирише "![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Заклевам се че докато ям повече няма да чета този раздел
"като си бръкна и мирише "
абе задавих се пфу![]()
polzvai intim gelove.ima ednim mnogo hubav na nivea s laika.obrazni se!!!!tva e mnogo vajno za higienata![]()
=D> Бравос.....ми с прически не става
еми кво да ти кажа на твоя приятел тря да му направим форума един подарак
кога му е рождения ден ???
Трябва да му подарим един Аир-Лийк за миризмата
а за др проблем ...... скалпиране![]()
normalno e da miri6e, dobre de, zavisi na kakvo miri6e, ako miri6e na riba ili na ne6to umrqlo togava e kofti ama ako si miri6e suvsem normalno togava nqma problem, a za pri4eskata mu kaji ako iska da te obrusnepredpolagam 4e 6te mu e zabavno
btw, moje bi ot pri4eskata miri6e6 malko po-silno otkolkoto trqbva. A i dai mu da te li4e, nqma da zagubi6, 6te zabravi6 4e te e sram kato po4ne
![]()
vij po-dobre se obrasni 6toto tva e naistina mn vajno sa li4nata ti higiena.a da ne govorim za tva 4e polojenieto 6te stane i po-zle sa kato po4nat jegite a da i izpolzvai nqkakav intimen sapun![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Тя твърди, че й мирише отвътре...явно не е от прическата!![]()
. Ама
Ох..
![]()
Всяка вагина има специфична миризма!
Ако е нещо ..как да го обясня..по-неприятно..трябва да се консултираш с гинеколог!
"като си бръкна и мирише"...я си бръкни в ушите..
хах
2 т. от правилника. Бан на профил
da tii za urokПървоначално написано от Quartz
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
mi naistina ima sqkvi intimni gelove i t.n. ama na4ina ti na izkazvane naistina me ubi " =D> "
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
![]()
дано темата да е базик
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lenni
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Използвай интимен гел.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
abe da ti kaja ne misli6 pravilno... :0) po princip ji ti izlu4va6 nqkva specifi4na mirizma,no i toy q izlu4va da znae6!Ako si mu duhala 100% znae6! taka 4e nqma kvo da se pritesnqva6 prosto se kupi redovno/neq su6to/ i ne nosi mn tesni dunki za6toto vaginata ima nujda ot vuzduhposle kaji kakvo e stanalo...da de nii znaem ko 6e stane misulta mi be6e da kaij dali e drayfal-koeto e nevuzmojno da znae6 trqbva da funti6 na riba ta da drayfa... {}
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Изобщо не е от прическата. та тя най-малкото е на Венериния хълм,а не във влагалището й. Лошата миризма не е признак за ниска хигиена, а за инфекция. Според мен трябва да си направиш изследвания за наличие на възпалителен процес или инфекция!
ох не й се подигравайте бе!!!!! Мила ползвай интимни гелове - помагат. А то си има и специфична миризма - може при теб просто да е по-силна.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
по принцип
1 всеки 4овек има Своя си индивидуална телесна миризма, която
2 по правило не му е приятна на самия него, но
3 която е привлекателна за противоположния пол
и 4 жените имат по- силно обоняние от мъжете.
да, в момента говоря за нормалната миризма, а не за патологи4ни слу4аи(бяло те4ение) или лоша хигиена.
да, космената покривка има свойството да акумулира миризми, и ако се намали, намалява и миризмата.
п.с. ПИТАЙ ГО, що те е срам? Ако толкоз иска да те излиже пи4а, що не го питаш "ама не ти ли мирише?'
и може да полу4иш изненадващ за себе си отг. от рода " Мирише ми на секс" или "мирише ми на теб"
или просто "Штъ изям ам!"
Moje li da preporu4ate nqkakvi vie kakvi polzvate??Първоначално написано от olive_oil
![]()
Nadali e bazik..Първоначално написано от Jose
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ili pyk "q sa razkarai che mirishish ma ko3a"Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Първоначално написано от hforce
e tfa me ubi ot sqkyde![]()