.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    nepovtorim
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Be poveche ot 1 sedmica sqkash ne moga;( inache pochwam da otkacham i da prawq gluposti (xormoni)...
    =D> =D> ти като беше на 12 пак ли по една седмица издържаше

15 години и 3 месеца станаха...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    много! Стига да кажа че няма да го правя, няма да го правя! Мога 2 месеца-5 месеца-година! За сега най-дълго без секс съм била 1 година и 2 месеца
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

nepovtorim
    Guest
    Аз лично не мога да издържа да правя секс 1-2 дни оба4е с раката хихихи aniezina потписа ти я доста добър

pfffffff....malko

Винаги мога без секс за сега с гаджето ми не сме го правили от няколко седмици... поради ред причини... които не мога да споделя в момента
    Но не ми е чак толкова необходимо... който казва че не може без секс според мене малко преиграва

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Колкото трябва, толкова ще си почакам, но напрежението в мен ще расте. И ако започват да стават няколко месеца, сериозно ще се замисля : "Какво не е наред? Как така?"
    П.П. И да, липсата на терен е ужасно нещо ..
    П.П 2 Не обичам да чакам много .. само че не искам да изглеждам загоряла и умираща за секс, затова ще си мълча и няма да настоявам и мрънкам ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    rekorda mi e 1 sedmica

Град
    Бургас

...

За жалост ми се налага да издържам дълго време без секс, заради липсата на терен... ..Но иначе.. за сега май към месец,ако не са и два вече...

Град
    sofiq
    ami nai mnogo mesec
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

max 2 meseca sum izdurjala
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

hahasasdf
    Guest
    za sega 14 godini

Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Винаги мога без секс за сега с гаджето ми не сме го правили от няколко седмици... поради ред причини... които не мога да споделя в момента
    Но не ми е чак толкова необходимо... който казва че не може без секс според мене малко преиграва
    А на колко годинки си?
    То че няма да умрем от 1-2 месеца на сухо - няма, обаче когато си свикнал, е гадно, изнервяш се...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Mii...178 meseca ili tva sa 15 godini po4ti \/
    Всяка победа обикновено е поредица от поражения.(А. Касон )

Супер фен Аватара на Barbie
    Колкото трябва - толкоз. Определено мога и без секс. Уча в чужбина, а момчето ми е в България, та най-дълго 51 дена без секс за сега И това просто да бъде до мен и да си го виждам ми липсваше мнооого повече, отколкото сексът.

Град
    У нас

Около 6 месеца съм издържала ... Просто не исках да виждам мъже ;) А сега мога да издържа колкото е необходимо.

Град
    BEZDOMEN
    pa 4as 4as i ne6to
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

az sum izdurjala 2 meseca nqkude..no tova samo 1 put se slu4i..ina4e 2 sedmici i umiram
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Guest
    Извинявам се, че не е по темата, ама голям фен клуб от Добрич, бе Там като стане по-топло, че като тръгнат полуголите по центъра... мани мани... Така де ... поздрави, градски... може и да си дойда скоро, нищо че не ви пука, мечтая за парка

Лично аз вземам да се превръшам в манийка напоследък, ама също съм в чужбина. Като прибавим терени, настроения и останалата купчина тъпотии и... става към половин година...

Не ми е проблем. Имам изпити сега и не мога да се концентрирам, ама ... и лятото оказва влияние Иначе, като ветеран мога да стоя колкото трябва, ако ми беше за цел можеше цял живот, ама ...защо по дяволите да се самоизтезавам

Фен
    Град
    BlackWorld
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Извинявам се, че не е по темата, ама голям фен клуб от Добрич, бе Там като стане по-топло, че като тръгнат полуголите по центъра... мани мани... Така де ... поздрави, градски... може и да си дойда скоро, нищо че не ви пука, мечтая за парка

Лично аз вземам да се превръшам в манийка напоследък, ама също съм в чужбина. Като прибавим терени, настроения и останалата купчина тъпотии и... става към половин година...

Не ми е проблем. Имам изпити сега и не мога да се концентрирам, ама ... и лятото оказва влияние Иначе, като ветеран мога да стоя колкото трябва, ако ми беше за цел можеше цял живот, ама ...защо по дяволите да се самоизтезавам
    Това съм аз, и ако още веднъж глупавото ми хистъри ме забрави .... Половината ми мнения са от гост, поради тази причина....
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си