- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko vreme izdurjate bez seks???
=D> =D> ти като беше на 12 пак ли по една седмица издържашеПървоначално написано от Adwokat
много! Стига да кажа че няма да го правя, няма да го правя! Мога 2 месеца-5 месеца-година! За сега най-дълго без секс съм била 1 година и 2 месеца![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
![]()
Аз лично не мога да издържа да правя секс 1-2 дни оба4е с раката хихихи
![]()
aniezina потписа ти я доста добър
pfffffff....malko
Винаги мога без сексза сега с гаджето ми не сме го правили от няколко седмици... поради ред причини... които не мога да споделя в момента
Но не ми е чак толкова необходимо... който казва че не може без секс според мене малко преиграва![]()
Колкото трябва, толкова ще си почакам, но напрежението в мен ще расте. И ако започват да стават няколко месеца, сериозно ще се замисля : "Какво не е наред? Как така?"
П.П. И да, липсата на терен е ужасно нещо ..![]()
П.П 2 Не обичам да чакам много .. само че не искам да изглеждам загоряла и умираща за секс, затова ще си мълча и няма да настоявам и мрънкам ..
rekorda mi e 1 sedmica
![]()
![]()
За жалост ми се налага да издържам дълго време без секс, заради липсата на терен...![]()
..Но иначе.. за сега май към месец,ако не са и два вече...
![]()
ami nai mnogo mesec
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
max 2 meseca sum izdurjala![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
za sega 14 godini![]()
А на колко годинки си?Първоначално написано от beautiful.soul
То че няма да умрем от 1-2 месеца на сухо - няма, обаче когато си свикнал, е гадно, изнервяш се...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Mii...178 meseca ili tva sa 15 godini po4ti \/
Всяка победа обикновено е поредица от поражения.(А. Касон )
Колкото трябва - толкоз. Определено мога и без секс. Уча в чужбина, а момчето ми е в България, та най-дълго 51 дена без секс за сегаИ това просто да бъде до мен и да си го виждам ми липсваше мнооого повече, отколкото сексът.
Около 6 месеца съм издържала ... Просто не исках да виждам мъже ;) А сега мога да издържа колкото е необходимо.
az sum izdurjala 2 meseca nqkude..no tova samo 1 put se slu4i..ina4e 2 sedmici i umiram![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Извинявам се, че не е по темата, ама голям фен клуб от Добрич, беТам като стане по-топло, че като тръгнат полуголите по центъра... мани мани...
Така де ... поздрави, градски... може и да си дойда скоро, нищо че не ви пука, мечтая за парка
![]()
Лично аз вземам да се превръшам в манийка напоследък, ама също съм в чужбина. Като прибавим терени, настроения и останалата купчина тъпотии и... става към половин година...
Не ми е проблем. Имам изпити сега и не мога да се концентрирам, ама ... и лятото оказва влияниеИначе, като ветеран мога да стоя колкото трябва, ако ми беше за цел можеше цял живот, ама ...защо по дяволите да се самоизтезавам
![]()
Това съм аз, и ако още веднъж глупавото ми хистъри ме забрави ....Първоначално написано от Анонимко
Половината ми мнения са от гост, поради тази причина....
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR