.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Коя е най-фрапиращата и гнусна гледка,която сте виждали?

Добър ден на всички
    Днес докато бях на сутрешен крос в парка,минах покрай една стара,обрасла сграда.Там имаше едно малко котенце,което мяукаше доста жално и просто се спрях,за да го видя И тогава пред очите ми се появи ужасяваща гледка-някакъв огромен паяк(странното е,че беше бял),ядеше някакво бяло.....нещо Като буболечка,подобно на хлебарка може би,но беше лигаво и отвратително.......щях да повърна! Извинявам се за израза.....та,исках да споделя с някого....
    И това ме подтикна да направя тази тема.Кои са най-отблъскващите неща,които сте виждали?

Град
    нямам си на представа...
    доста са...90% от тях е днешната младеж по улиците...аре махнете тея очила колкот гъзъ ми бе!!! грозни сте знаете го и се мъчите да го прикриете под два соларни панела...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    От едно мини камионче бяха паднали 5-6-7 каси Шуменско и бирата се лееше по пътя... а не в устата ми

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    От едно мини камионче бяха паднали 5-6-7 каси Шуменско и бирата се лееше по пътя... а не в устата ми

Guest
    na plaja prez lqtoto v blizkite hrasti edni "mangal4eta" se bqha subrali ... i si bieha 4ikii na men i na edna fr,s koqto se pe4ahme gledkata be6e gnusna,te ne bqha osobeno 4isti,a i vijdah v detaili vs ot tqh

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Блъснати животинки.

А едно лято бях на море с майка и татко, бяхме си наели нещо като виличка, в една хора беше....Влизаме ние във вилата, а майка настъпва нещо...Видях, че беше съвсем малко бебе - катеричка, явно катеричката е родила в къщата, защото както казах, тея вили се намираха в гората. Много гадно ми стана за смазаното животинче...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Един циганин в автобуса. Беше преди няколко години. Беше...толкова мърляв и гнусен. И му течеше нещо сиво-жълто от ухото, явно ушна кал. Беше доста гнусна гледка.

Голям фен
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

180- бан на профил 2 т.

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Иначе аз... абе един камион се беше обърнал за да не сгази едно куче по пътя Панчарево-Самоков. Е все пак го сгази де...
    тва е много смешно, да.
    умрели животни ме покъртват. имаше едно смазано малко кученце до блока на една приятелка, баси гадното.
    другото още по-брутално и любимото ми - един тролей беше размазал главата на някакъв човек срещу Саботаж на Патриарха. мозъкът му беше по половината улица, части от черепа му също.

за любители - www.rotten.com
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    kak edna luda jena smisul na ndk si4ki q znaem kato ludata se amm izhodi pred ndk po golqma nujda i sled tova si obu gashtite koito bqha v kruv ,urina i drugi mmm neshta dosta otvratitelna gledka beshe .

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Няма по противно нешто от едно момче дето преди беши ф класа ми..... Бляяяяк само като си спомня и ми стаа гадну...Имаше по жълти зъби и от тоз емотикон , от него се носеше буквално воня на около десетина метра около него (затфа даже през зимата остаяхме отфорени прозорците ф стаята ф даскало), дъха му беше на сероводород (ако не се сештате тфа са вкиснали яйца ).... целия е ф гной и ушна кал (не говоря за нормалното пубертетско акне, а за нш наистина противно)..... да не коментирам как се облича да не ви изплаша... Изобшто той стана нарицателелно за най противния чивек ф даскало пък да не кажа и ф целия град....
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
    www.goatse.cz

Мега фен Аватара на quench

Re: Коя е най-фрапиращата и гнусна гледка,която сте виждали?

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Добър ден на всички
    Днес докато бях на сутрешен крос в парка,минах покрай една стара,обрасла сграда.Там имаше едно малко котенце,което мяукаше доста жално и просто се спрях,за да го видя И тогава пред очите ми се появи ужасяваща гледка-някакъв огромен паяк(странното е,че беше бял),ядеше някакво бяло.....нещо Като буболечка,подобно на хлебарка може би,но беше лигаво и отвратително.......щях да повърна! Извинявам се за израза.....та,исках да споделя с някого....
    И това ме подтикна да направя тази тема.Кои са най-отблъскващите неща,които сте виждали?
    божичко,мутанти! казвай къде е тоя парк,имам желание да се завра там и да снимам,снимам!

впрочем,нещо което ме е погнусило или ужасило истински нямам - иначе обективно съм виждал гадории колкото искате

кален съм от малък
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    ..във един измислен свят..
    Ми един полицай се беше застрелял в главата и аз патката да ходя да гледам

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    хора...заради вас ми стана лошо като за световно..............

мачокккк,плз спри ги докато е времееееееее [-o<
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Кога след мач... какво бой какво видях как смазахме едни пичове което не бе много спортсменско... то небяха каврища и рани но се пак сравнение с блъснатите в колите си беше чистичко и спретнато
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    тъкмо неска на обяд котката повърна и вие ква тема ми сервирате..
    мм и аз доста гадости съм виждала,сега такива с хора няма да описвам..нооо си спомням преди 6-7 години,връщам се от даскало ии си ям курасааан иии виждам едно малко кученце да се пече на тротоара полегнало такова под едно дърво..ии както си дъвча и се навеждам да му дам едно парченце,фокусирах,че всъщност беше прегането и вътрешностите му бяха излезли от устата..е напрао щях да пометна..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ммм темата си я бива!
    Моята случка:
    Преди 2 години и малко си стоиме аз брат ми и двама френдове на пейките пред НДК-то зад скейтърите където са сега.Та стоиме си ние и беше събота късен следобед и яко хора по алеите..по едно време минава един пенсионер който продава семки..и разбира се ние налазваме ...купуваме си 4мата тиквени семки.Брат ми и френдовете си чоплят като некви селтаци пред пейката на плочките..а аз културния се обърнах да плюя зад пейката.Повярвайте ми този път културата ми излезе прескъпо...та седим и си чоплим и си зяпам паркчето зад нас обаче нали съм седнал и почти нищо не скивам защото е леко хълмисто...и по едно време минават момиче и момче хванати за ръка и гледат в паркчето и момчето се изцепва "Аааа тоя сере!"
    Ние 4мата се стъписахме и веднага да скиваме кво става...ебати гнусната гледка некъв тамън се беше изсрал и с омазания си задник към нас ..на нас направо ни се отяде..веднага се изнесохме и както си вървим по-надолу се оказва че там си смърди от бая време но хората си стояха по пейките...ебаси!!! направо ми става лошо като се сетя!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    ммм темата си я бива!
    Моята случка:
    Преди 2 години и малко си стоиме аз брат ми и двама френдове на пейките пред НДК-то зад скейтърите където са сега.Та стоиме си ние и беше събота късен следобед и яко хора по алеите..по едно време минава един пенсионер който продава семки..и разбира се ние налазваме ...купуваме си 4мата тиквени семки.Брат ми и френдовете си чоплят като некви селтаци пред пейката на плочките..а аз културния се обърнах да плюя зад пейката.Повярвайте ми този път културата ми излезе прескъпо...та седим и си чоплим и си зяпам паркчето зад нас обаче нали съм седнал и почти нищо не скивам защото е леко хълмисто...и по едно време минават момиче и момче хванати за ръка и гледат в паркчето и момчето се изцепва "Аааа тоя сере!"
    Ние 4мата се стъписахме и веднага да скиваме кво става...ебати гнусната гледка некъв тамън се беше изсрал и с омазания си задник към нас ..на нас направо ни се отяде..веднага се изнесохме и както си вървим по-надолу се оказва че там си смърди от бая време но хората си стояха по пейките...ебаси!!! направо ми става лошо като се сетя!
    и аз съм срал там, не е един и два пъти след порядъчно наквасване

нуждата не пита,а идва!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Разхождам се със едно момиче по някакви тесни улички.. минаваме до некъв козметичен салон и вътре застанала привидно 70 годишна жена, нагримирана като във филм на Стивън Спилбърг, качила си и 2-та крака на некъв стол и някаква й прави педикюр на онова нещо... което ние смъртните наричаме нокът.. при нея беше около половин сантиметър дебел и около 2 сантиметра дълаг..
    познайте кой повърна в краката на момичето...

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Много са, но се сещам само за една - едно удавено куче на Русалка. Никога не съм си представяла, че така би изглеждало. Някакво зелено....

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Като се започне от дебела жена, серяща посред бял ден на НДК и се стигне до размазани животни.

ami na4i v edin den stanaha tri gnusni ne6ta s koito namrazih burgas za nqkolko meseca napred:1.kako si varvqhme po ulicata nqkolko momi4eta i po edno vreme v centara gledame nqkfa kleknala jena-takmo se izpravq i celiq i mrasen,debel,i lainqn zadnik lasna... po4na da se obuva i da si opraq ga6tite pred celiq centar a be6e o6te obed i takmo hapvahme...i edno ot momi4etata estestveno otide i povarna v edin ko6...2.razhodihme se nadolu i sled 15-20 min gledame nqkfi ciganeta s nqkfa kutiika i to4no varvqha do nas i imashe nqkfa jena i te otvarqt kutiikata v liceto i kfo ima6e vatre-nqkfo 5kg laino sig cqloto s muhi vah ujas...3.posle si prodaljihme nagore i to4no pred nai golemiq magazin v bs-triqta imashe nqkaf dqdo...po4na da pee nqkfi pesni i da se zadava sre6tu nas po4na da barka ne6tu v platoto si i nie si pomislihme 4e 6te izvadi noj..pak to se okaza 4e tfa bilo nosna karpi4ka...po4na bavno da se priblijava kam magazina izduha si nosa pred nas sas vsi4ka sila i sled malko otide i v nai hubaviq magazin na stykloto go namaza...i na stykloto lasna nqkaf zelen sopol...ujaaasss i nie pobqgnahme

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си