- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кажи не на .....
Никъде няма перфектна законодателна система , и съм напълно съгласен че нашата е отвратителна по простата причина че се прави от хората които осигуряват протекции за вноса на наркотици. За трева в затвора влизат хора от периода след падането на контрола в/у търговането на марихуана тъй като след навлизането и масовата употреба на синтетики, тревата остана на заден план. Днес всеки може да продава трева стига да може да си набави респективно количество за продан, без да бъде гонен от бръснати главочи. За трева в затвора влизат хора за да отчитат дейност и да мятат пясък в очите на народа, без да се налага да прибират нито клиентелата нито дилърите на босовете които вече се занимават главно със синтетични наркотици и хероин. С това съм съгласен. И съм напълно съгласен че марихуаната трябва да се легализира защото е опасна докато е "ъндърграунд" а не като вещество. Само че като оставим марихуаната настрани, всичко останало е боклук, вреден боклук, разсипва или физически, или психически, или комбинирано удоволствие. И престанете да ми скачате насреща, вие които пушите трева, но нищо друго - и аз пуша в компания , защото тогава ми доставя удоволствие. Сам да запаля, надали ще стане. Мойте теми засягат останалите наркотици, а наистина докато пушенето на трева е престъпление, тревата ще си остане предпоставка за ползване и на други наркотици.
А и вместо като останалите Бай Ганьовци и други български стереотипи, да мрънкаш и да лаеш срещу нещо, опитай се да направиш нещо по добро. Или българина знае само да се оплаква и да заобикаля отговорността когато го засегне. Я виж чехите колко са стегнати - да не би да са нещо повече от нас. Някой от правителството си прави своеволия - бум цяла чехия на палатки. При нас когато някой си прави квото си иска, се организират 100-1000 пенсионера който повечето не знаят за какво протестират, събитието го отразява СКАТ, и въпроса приключва. Съберете се задружно на марша за легализация , за да направите нещо. Ама го организирайте свестните пушачи, а не да се съберат парцалите от кол и въже за които си говорим, щото тях никой няма да ги чуе. А и най много вместо шествие да стане по зле от цигания.
А, така може-
Да, ти го каза- ДОКАТО тревата е ЗАБРАНЕНА в списъка с другите " наркоти4ни" вещества(ах, колко удобен термин, нали)
дотогава това ще създава условия за въвли4ане на потребителите на трева в криминогенния контингент.
Това Е, самата трева не създава нито наркомани на игла, нито престъпници.
Факта, 4е "ДЪРЖАНЕТО" на трева се подвежда под един и същи 4лен от НК създава вси4ки тия проблеми.
Да, амфетите и особено МЕТАамфетамините са ужасна дрога, и тепърва ще има да патят много хора, ама ща прощаваш никога никъде не съм защитавал амфетите.
това което се опитвам да обясня е, 4е всяка дрога е много разли4на от останалите, и 4е това, което ги обединява е забраната върху тях и 4ерния пазар.
махни забраната и 4ерния пазар ще се разпадне.
и зарибяването с топнат в амфета или в кетамин коз ще спре.
(щото нз дали знаеш, ама амфета зарибява мн.по-грозно като се пупши)
п.с 420
и още- не мрънкам и ве4е няколко години се опитвам да правя нещо по-добро от тва да лая,
ама файда-йок, и кво можем да направим, като на протест за легализация ми идват 15-годишни с БИРИ в ръка, а?
легализация на бирата ли да искам с такива около мен?
И за кво да идват "свестните пуша4и" , като секи път има камери от си4ки телевизии(и не само) , а ве4ета не излъ4ват нищо по никоя?
само щот много оби4аме да ни снимат, затова ли?
Не, драги, ТВ е умряла медия, тука в нета има смисъл, да се информират хората и да знаят кое каво е и кой-кой е, писахме да се знае, пък който иска да 4ете.
тва е най-големия форум в БГ , затва пиша тук. да не мислиш 4е ми е мн.приятно да 4ета глупости от сорта на "вижте това" и "просто кажи не"?
ама
Тревата е частен случай, тъй като времето на търговията с нея отмина, ако се отворят пазарите за други субстанции няма да помогне с нищо, най - малкото сегашните бизнесмени на ЧЕРНИЯ пазар ще се класират за бизнесмени на СИВИЯ пазар като ще бият легалните вносители с контрабандни цени, и пак ще ги имаИ пак ще се дистрибутира по същия начин, и пак ще ги има примесите. Това е от абстрактна гледна точка АКО се отворят, но за това и дума не може да става защото тук вече говорим за сериозни отраженията в/у физиката на човек, никога няма да бъде разрешено ползването на амфетамини, и каквото и да било друго
А тревицата си е ОК, и родителите ни са пушили, и днешните банкери, политици, бизнесмени, професори, и всички други са пушили, и не са пропаднали (е политиците са попропаднали), и все пак всеки трябва да се замисли иска или не иска той за себе си да пуши. Не го правете заради други, тъпо е , няма смисъл. И файдата е никаква
![]()
струвами се, че пишете едно и също в две теми, които са за съвсем различно нещо пък.. ?!? получавам дежавюта аххаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ами нали за тях става дума. За децата , наркотиците, и алкохола, и за това че повечето тук са келеши които си мислят че е много готини да се напиват и напушват и за това го правят, не че им е хубаво. Всеки има да прави каквото иска но СЛЕД като поотрасне малко, щото преди това се хвърля в тъмното, ни чул , ни видял. И някой като пусне в един форум с хлапета двоумящи се "ДА ПРОБВАМ ИЛИ ДА НЕ ПРОБВАМ"
фраза от сорта на "ПУША И ЛЕТЯ" и сам съди за себе си те какво ще направят.
е добре де не ели вярно?!!? ти нямаш ли усещане за безтегловност понякога като се напушиш?!?!? или тяа лъжем?!!? нали си за информираност..Първоначално написано от Анонимко
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Опааааааааааааааааааааааа ааааааааасна си![]()
Първоначално написано от Анонимко
гост
![]()
"ползването" на дроги НЕ е забранено драги, 4ети НК!
Тревата НЕ е "4астен слу4ай" защото макар ПАЗАРНИЯТ и дял да е малък(4е ве4е народа се сети да се самоснабдява без да се забърква в пазарни отношения) то потребителите на тази дрога са пове4е от 2 пъти пове4е от потребителите на други дроги, и пове4е от 3 пъти пове4е хора лежат за трева, отколкото за амфети, и това благодарение на КОЛЕГИТЕ съдии и прокурори...
а на хората дето питат що пиша тук, ами щото тука влизат пове4е 4енгета, отколкото във форума на МВР, а и там не бих се регнал, за да пиша тия неща.
в ТАЗИ тема се извинявам на авторите на другите теми, ама другаря от тука (оня , дето загрижен за сестра си)ме заръфа там.