.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    emi 6tom do sega si bila s epilator i s nego ne te boli zna4i kola maskata 6te ti se stori kato leten polyh
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    emi 6tom do sega si bila s epilator i s nego ne te boli zna4i kola maskata 6te ti se stori kato leten polyh
    Ам мерси Ще пробвам и дано си права!
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Град
    Бургас

..

Аз също предпочитам да се обезкосмявам там,но най-вече го правя заради самата себе си ) А.. имам едно въпросче.. Тези които не използате самобръсначки , каква кола маска използвате?

задължително - не, но желателно - да.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    Аз също предпочитам да се обезкосмявам там,но най-вече го правя заради самата себе си ) А.. имам едно въпросче.. Тези които не използате самобръсначки , каква кола маска използвате?
    emi az li4no hodq na kozmeti4ka ina4e sam pravila na sestra mi i izpolzvat te4na kola maska ot nai-obi4novennta i sama sam si pravila s neq no kogato otida na kozmeti4ka tq mi pravi kola maska za to4no 4 minuti i polovina za tova predpo4itam pri neq
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

с косми е по гот, приятеля ти ще може да си праи плитки от космите на газа ти, ко по-яко от тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си