- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- v kofti polojenie!!!
Zdraveite iskam razbirane a ne zlobni komentari... molq vi ako nqkoi iska da me obijda i unijavva molq vi nedeite dostata4no e prekyr6eno dostoiinstovot mi za da go potypkvate o6te pove4e... moqta golqma melodrama e 4e pravq redoven sex sys nai dobriq si priqtel... "kakvo tolkova" 6te si kajete vie ? emi mnogo e ... i porblemyt ne e4e mi e kato brat problemyt ne e 4e sme v 1n klas problemyt ne e v tova 4e se poznavame ot 6 godini ... a togava v kakvo ? emi problemyt e v tova 4e sym mom4e ... {toi sy6to!!}
И какво по-точно искаш да направим ние![]()
Dobre....samo ne razbrah v kakvo to4no se sustoi problema..Хубаво, имаш нестандартни наколнности, твой си проблем. Имало е, има и ще има народ с твоето положение. Формулирай си темата по-ясно ако искаш ясни отговори
![]()
Хайде сьс здраве![]()
emi problema e 4e sm pedal a ne iskam da byda takyv. [-o<Първоначално написано от Анонимко
Ами въздържай се да правиш секс с мъже и започни да се заглеждаш по жени.Нямам представа...
не ма слуша главата ко да прая???
Първоначално написано от nqkoi si obyrkannn!!!
No ti si tova, koeto SI, nezavisimo dali go iskash ili ne! Prosto go priemi i tolkova.
не е вярно! има начини да станеш нормален- официално е доказано че да се обратен е болест!търси в интернит със сигурност има инфото от което се нуждаеш. само не и в сайта на БГ гей организации.
еми къвто си се родил, такъв ще си бъдеш. Не можеш да се бориш с природата...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
бивш педал и наркоман няма, така че......продължавай в същия дух
а ако наистина не искаш, и си от сф, пиши едно лично , може аз да те излекувам![]()
ААААААААААА...тии имаш ли нещо общо със `Death`Whore`? Щото ако нямаш тежко ти....Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
по темата : Иди на психолог![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!