- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- НЕИСКАМ ПОВЕЧЕ У ДОМА!
Хора какво да ви говоря писна ми.. толкова ми е тъжно и съм толкова объркана.. вчера през деня майка ми и баща ми се скараха на центъра псуваха се и така.. добре.. после в къщи татко каза на майка да си събиира багажите и да отива при родителите си.. (Това става пред мен) каза й че няма кво да прави тук,а аз казах че ако тя се махне и аз се махам (въпреки че не се разбирам много с нея, но я съжелявам заради тва даржание на баща ми) След което всичко мина и аз си събирах багажа и тъкмо си тръгвах от къщи майка застана до мен и се разплака, а аз и казах и да плаче и да не плаче тва е положението..(Нараних я много) няма да съм в къщи и тя ми вика каде 6те отиде6 аз й казах че по улиците ще спя но няма да съм в къщи и тя каза че ако тръгна аз и тя тръгва и почна да си събира работите... Обаче ми стана много гадно и й казах че 6те си стоя в къщи само 6те изляза да се видя с гаджето.. ОК.. но прибирам се те седят двамата с баща ми и си говорят.. майка пак плачеше.. и пак нищо не ми казаха..Легнахме си(майка ми спи в мойта стая а баща ми в др стая) и цяла вечер през 10мин той идваше и обиждаше майка искаше и някакъв номер.. после чух майка да казва"Защо ме риташ?" замълчах си и се правех че спя. ПОсле той каза "Ела отатака да се разберем кво ще правим" и я дръпна отидоха в др. стая и нещо викаха.. Аз станах и ги слушах от вратата и доколкото разбрах майка е изневерила на татко.. Стана ми мн мн ама много гадно![]()
Ама той се държеше с нея мн гадно тя само плачеше.. После чух нещо за развод..НЕМОГА ДА ОПИША КАК СЕ ПОЧУВСТВАХ.. и после баща ми излезе някаде и ми се обади по телефона..и каза че бил при родителите на майка ми, да съм и кажела да знае... незнам какво е правил там.. аз го напсувах и му затворих тел-а.. Сега незнам какво да правя никой нищо не ми казва подминават ме.и нишо нз какво става.. майка плаче.. с татко не си говоря и нямам такова намерение въпреки че по принцип е много добър винаги ме пуска до късно и ми дава много пари.. макар че нямаме много.. докато майка е точно обратното..
И ако се разделят .. КакВО ДА ПРАВЯ.. ПРИ КОЙ ДА ОТИДА...
но аз неискам да се разделят искам да стигнем до разумно решение и да продължим живота си като нормални хора.. Кажете ми вие какво бихте направили в тази ситуация към кого бихте застанали.. ? Много ме е страх.. МНОГОООООООО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. - Благодаря на тези които са прочели всичко това.. исках с някой да споделя.. аа с гаджето.. много ми е тъпо да му кажа такива неща..
и се извинявам за правописните грешки, но просто в момента.. не ми е точно до тях .. моля ви разберете ме..