mi zna4i az sym na 14 godini i predi godina i ne6tu mi postrigaha briton4e i poneje se haresvah samo pyrviq den na vtoriq den postigah polovinata briton do kojata na glavata a drugata 4ast skrivah po zalizvane na kosata (mn grozna gletka) nz ot kyv akyl i se si vikam sh go pusna dylyg i mine 1 mesec i pak go ostrigvam 6toto styr4i mn e sme6no sega ot qnuatri ne sym go postrigvala i e porasnal okolo 2-3 sm nz to4no ne sym go merila no mi kajete nqkfi recepti za byrz raztej na kosata i mi obqsnete hininovata voda ima li efekt bademovo maslo.a i poneje kosata mi po princip si e prava no az q izpraqm poneje styr4i a friziorkata mi kato me podstrigva q iztynqva a tq kyde e rqdka i krai6tata i sa adsi izgoreli i tynki i sym taka podstrigana 4e kosata mi e dylga do krysta no samo 1 kosym e do tam ina4e izglejda malko po ramenete drugoto e otvratitelno tynko . i e izgorqla ot tva 4e lqtoto si praih rusi ki4uri posle s 4erna boq sa povtorih i nakraq pak s 4erna kana zimata i kosata mi sega e otvratitelna a nqmam jelanie da se podstrigvam molq vi daide mi syveti za vsi4ko pls 10x predvaritelno