- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зелени о4и и руса коса
Нуйдая се от помо6т не знам какви сенки да сложа.Имам светло кафява руса коса и сини о4и.
Благодаря ви предварително,защото знам,4е ще помогнете
ПП.Ако сложите снимки ще е супер
Живей за мига на щастието
ми секи слага различно можеш да сложиш неутрални цветове, цвят който да не личи мн като бледо кафяво или нещо близко до него. друго което съм виждала е на сини очи да сложиш черен молив и светло сини сенки. друг вариант е да сложиш сенки според цвета на блузката или друга дреха, с която си.
няма любов
благодаря ще пробвам вси4ко
Живей за мига на щастието
за нищо мацкама се пак да кажа,че не съм гримиор и ако нещо не стане хубаво съжалявам.
няма любов
svetlo kafqva rusa kosa kaza hahaha 0_o![]()
Ооо боже......всеки сам си решава!!! Няма правила!Както ти харесва...пфууууу че тема![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Амо горе долу според дрехите си избирай цвета, но аз лично ти препоръчвам по-светлите нюанси.
Е щом като имаш сини очи защо на заглавието на темата пише зелени![]()
az imam sa6tiq cvqt na kosata(v smisal tq e nqkva sredna mejdu rusa i kestenqva ama pove4eto mi kazvat 4e e rusa)ta kakto i da e i o4ite mi sa sini i 6ti kaja 4e ne e zadaljitelno da slaga6 senki az naprimen pove4e se haresvam samo s 4eren moliv i spirala a ako slu4aino re6a da sloja senki gi slagam v cveta na drehite![]()
PeOpLe AlWaYs LeAvE....
А моята коса е черна рижава. Плс помогнете! Какви сенки трябва да си сложа?? Аа и очите ми са кафеви сини.Първоначално написано от Анонимко
По темата(не че другото не беше
): Пробваш и избираш...
i moite nebesno kafeviПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()