- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата - непукисти!!!
Някой от вас анонимните има да ми каже нещо ли???Първоначално написано от Анонимко
По темата той ми е гадже от 2 месеца ама.. работата е там ,че се държи понякога перфектно и явно се усеща ,че става много.. как да го кажа лесен и решава пак да се прави на онтересен.Най-интересното е ,че ми повтаря "к'вото напрайш","както си решиш" ,а пък като не съм направила това ,за което аз съм претендирала цял ден (например дса се видим еди кога си) и се нацупва и става адския скандал... и много се нервя и днеска ми вдигна кръвното пак.. постоянно му тичам след задника и лошото е ,че не мога да кажа "няма пък ще съм непукистка"... не мога .. някога може и да мога и тогава ще е лошо ..
Да, бе, с изневери само можете да се покажете като долни курви. Мъжете просто се правят на непукисти заради другите мъже. Но ако и насаме са непукисти, просто ги зарязвате.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Единственото мнение с което съм съгласен в тая тема.Първоначално написано от `Death`Whore``
Повечето се правят на такива,ама иначе не са.. аз познавам и много загрижени и чувствителни и искрени момчета,така че недей да си мислиш,че всички са такива,като сегашното ти гадже...ако докато е с тебе,не му пука за тебе,тогава защо сте заедно,по дяволите!? Ами и ако на теб не ти пука за него,кво прайм? Що за връзка ще е това?
4e taka ni6to nqma da promeniПървоначално написано от Witch NOT Bitch
samo 6te vlo6i ne6tata
Това е верния отговор. =D>Първоначално написано от sexy_small_lady
![]()
![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Стани и ти непукистка и тогава ще разбереш дали найстина държи на теб.Ако продължава да не ти обръща внимание,значи не те харесва.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!