- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Означава ли, че си к*рва, ако си правила свирки..
Аз обръщам внимание на времето. Дори акцентирам върху него!!!Първоначално написано от cherinka
ДА спала е с 2-ма, но е духала на 4-ма...или то тва свирките, нещо нормално да го правиш на кой ти падне?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Пак ще се повторя - нормално е, стига да не са хора от обкръжението ти и познати на твоите познати.Първоначално написано от jony
За мен е нормално, за тебе не.
Животът не се свършва със свирки на четири момчета за период от един месец.
Джони, яд ли те е, че не е духала на тебе?![]()
Шега![]()
бе курва е бе кво да е като сменя плюшените мечета с които спе през ден...![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи на кого правиш свиркиако имаш сериозно гадже и му ги прилагаш на него, на дали някой би те нарекъл курва...
Дали ме е яд или не...т'ва си е мой проблем, (но за протокола: Не, не ме е яд. Щом го е правила с още цифра хора, би ми била противна, но тва произтича нагласата ми).Първоначално написано от cherinka
Другото което е: 4 свирки + със 2-ма е спала. ЕМи не е нормално.
И аз в момента не се опитвам да променя твоето мнение, а да те убедя, че за повечето хора не е нормално.
Нооо, разни хора, разни идеали.![]()
За нормалните хора това е ненормално.Първоначално написано от jony
Кажи ми, на днешно време, кои са повече нормалните (моралните) или ненормалните (неморалните).
(Като се замислите, казах нещо философско)
Мнооооого малко хора успяват да си запазят морала. Тъй, че няма кво да критикувате тези хора. Тва и бабите ви ще ви го кажат.
Един вид, тук във форума, излиза, че присмял се щърбел на хърбел.
Всички сте грешни еееееей, но не си го признавате.
Кои са повече, това няма значениеПървоначално написано от cherinka
, сещаш ли се?
Защо като са малко моралистите, не могат да критикуват?
Те в крайна сметка са прави, независимо колко са!!!
Наистина живеем в общество, в което правилата и нормите се диктуват от мнозинството(неморалните хора), но това по никакъв начин не означава, че трябва, моралните да им се оставят т.е. да не им се противопоставяме.
Аз не отговарям за другите във форума. Те правят каквото си искат. Аз пиша моите мнения, според моите разбирания и постъпки, според моя морал.
Да, скъпа, курва си ...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
estestveno 4e ne
До определела възраст моралът се губи.Първоначално написано от jony
КУРВА ДОКРАЙ![]()
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
pulen bokluk
Аз ли бе![]()
![]()
Интересно ми е това ако не са си баш действия на курва, то кои ще са...
Mi to momi4eto ne e vinovno 4e mu se 6ava no dumata s koqto se opredelq takova povedenie e KURVA !!!![]()
Адски си лесна и податлива. Мразя такива момичета, абе .. имайте поне малко самоуважение. Как ще духаш на 4 приятели и ще спиш с 2 от тях .. Грр ..
Да, това за мен е курвенско поведение. Може да имам предразсъдъци според някои, но такова нещо не бих могла да го приема за нормално.
Моралистите на са малко, моралните са малко!Първоначално написано от jony
![]()
Абе всеки говори че ако едно момиче спи с 4-5 момчета в месеца е купва но ако едно момче спи с 4-5 моичета е герои от една страна не е чесно тва според мен момичето не е курва,това че го е направила с 2-ма и е въртяла на 4-ма за един месец не означава че е курва