.
Отговор в тема
Страница 10 от 24 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 576
    Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Има го в един зоомагазин на Солунска, в посока от Славейков към витошка.Пада се от дясно
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мерси много

eieiei

Vsi4ko tva za trivitaminola mi izglejda mn hubavo i bi bilo 4udesno ako e istina , no nz ne sum go probvala ..ta ako naistina ima deistvie togava , za6to vs zvedi , manekeni , modeli etc .. 6te si prisajdat kosa , taka mogat da si slojat trivitaminol tva ne moga da razbera i mi e stranno ...puk i az se zaribih vupreki vsi4ko ..ta trugnah da go tursq po centura na Sf , cql den go tursih , pitah , razpitvah , no polza nuleva , nikude ne go namerih , za6toto nikude nqma6e veterinaren magazin , ako nqkoi zn kude ima po Sf da pi6e ..mn 6te se razdvam aaa i zabravih da vi kaja dokato turseh , nali razpitvah i popadnah na edna jena , koqto e lekar i mi kaza , 4e 6tom e ot veterinarna apteka zna4i ne se zn kakuf 6te e efecta i dali 6te pomogne i me rqazubedi , no az pak se zapalih i mn iskam da go probvam puk kfot 6te da stava KOSA RASTE !!! :P
    Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!

Супер фен
    Град
    ^^ хлапета.. и ти се чудиш защо манекенките си слагат изкуствена коса,вместо тривитаминол ли?Еми ето защо: 1во трябва постоянство с тривитаминола, да отделяш по 2 4аса 2 пъти в седмицата да седиш с него.Изисква време и грижи косата.2ро като правиш маска с тривитаминол косата не расте с по 10см на ден,а става доста по-бавно, доакто с изкуствената коса отиваш в салона и ти я слагат за едва ли не 5 минутки и вече си с 30см по-дълга коса.Друг е въпросът колко по-добре е да имаш естествена,здрава и лъскава коса продължавам.. относно тази жена... много хора са против тривитаминола.. и то само защото е за овце и е от ветеринарна аптека.Е няма такова нещо.това са просто витамини.И не мисля,че е удачно човек който не е пробвал да излага мнение
    и накрая.. вече съм писала къде в софия има тривитаминол- Солунска в посока от славейков към витошка.5,80 е шишенцето

Малии,моме,обичам те мерси ще го пробвам

Aham а тва нещо в аптеката има ли го?

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Aham а тва нещо в аптеката има ли го?
    Миличка ти не прочете ли,че го има само във ветеринарните аптеки..?? ??
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Браво, браво. После да не се сърдите, че ви казваме "оФце". хехе.
    А това преди години се е продавало и за хора, но под друго име (мама ми разправяше, как на млади години 70 и някоя си зимали). Обаче сега като има 1000000 вида балсами, лосиони и прочие не е популярно.
    ААхахааххаАХаАх
    цЪк тУк за да ми помогнш да си купя pSP ! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО На тезИ които решат да ми помогнат !!

ne bih probvala,ima mn losioni i t.n. 4e da polzvam kozmetika za OVCE.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

eieiei

(do avtora) V4era si vzeh trivitaminol , i o6te ne sum go probvala bihte li mi kazali po kolko to4no da slagam v maskata ot trivitaminola ? Pitah taq det mi go dade , no tq ni6to nz ...i sa nz kfo da pr :S plss kajete ?
    Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!

Имам и аз 1 въпрос относно Тривитаминола. Значи: Искам да попитам дали, може да се мажеш само с него ( в смисъл такъв, че нали казвате, че трябва да е част от някаква маска, в която има и други продукти; не може ли само той да се използва ) и ако може, задължително ли е косата ти да е покрита с неща (например кърпа) или може да се намажеш и така да си стоиш?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    ne bih probvala,ima mn losioni i t.n. 4e da polzvam kozmetika za OVCE.
    да права си.. химии колкото искаш на пазара.

Lo_Lo_LOvE_me принципно аз слагам по 2 ч.л. тривитаминол,но косата ми е по-дълга и гъста.Ако ти си с къса коса слагай 1ч.л.

varnen4e трябва да е и с други продукти.Иначе задължително слагай найлонова торбичка или шапка за баня.Може отгоре и кърпа

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не ми се четът 14 страници,та я кажете това не мирише ли неприятно?

Samo iskam da vi kaja , 4e skoro si vzeh tribitaminol i izob6to NE E SAMO ZA OVCE , zn li kfo pi6e 4e stava za muleta , kone , kravi , agneta , praseta , koko6ki , magareta i dr... i se slaga podkojno , no ne e gnusno tva spored men e pone taka pi6e na opakovkata ina4e az 6te si go nabutam v kosata i 6te gledam da ne mi poniknat kosmi na u6ite

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Не ми се четът 14 страници,та я кажете това не мирише ли неприятно?
    Не усещам никаква миризма.А и като се смеси с други съставки по-скоро може да усетиш тях..

Lo_Lo_LOvE_me няма да ти поникнат косми на ушите по-скоро след редовна употреба ще почне да ти расте нова косичка и ще ти се сгъсти

А ами ако имам хубава гъста коса и искам да порасне????Има ли вероятност да стане хубава рядка дълга коса
    Once again waiting for the darkness, beat up
    spun and scarred. Prepare for another war.
    Day by day we decay. Sunlight, get out of my way.

Супер фен
    Град
    ^Няма вероятност

мн бих искал да ви попитам аз сам мъж и ми е танка косата и ми се омазнява след мн-то шампоани кои сам ползвал ако сам разбрал правилно това ше ми помогне моляви кажете

Супер фен
    Град
    1во избери шампоал,който да регулира омазняването.Икаров имат масло/ако не с елъжа от гроздови семена/ което регулира омазняването.За маската незнам дали ще ти помогне.Като цяло тя подхранва косата и расте малко по-бързо.

И аз щях да питам ако косата ми е гъста а искам само да порасне но виждам че вече са ме испревалили ако някой има снимка на продукта нека да я сложи та като ида да си го купя да не сгреша с продукта мерси предварително...

Цитирай Първоначално написано от Carnival Of Rust
    А ами ако имам хубава гъста коса и искам да порасне????Има ли вероятност да стане хубава рядка дълга коса
    Az pak 6te ti kaja,4e IMA veroqtnost

Супер фен
    Град
    ^^Аз пък ще кажа,че нишо не разбираш и бас лова че не си правила маската нито веднъж. Ето малко повече информация за маската

Оригиналната маска:
    2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
    1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, .... Информация за маслата тук
    1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
    1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
    2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.

Съставките, които може да добавите по свое усмотрение към оригиналната маска, по своето действие се делят условно на два вида: регулиращи омазняването и изсушаващи.

Регулиращи:
    Всички видове масла
    - бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса);
    - масло от гроздови семена (силен антиоксидант, подходящо за мазна коса и кожа)
    - масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса - нанасяйте предимно в краищата)
    - масло от шеа/карите
    - масло от жожоба
    - кокосово масло
    - маслиново масло
    Изсушаващи:
    - кисело мляко - за еластичност на косъма
    - мед – за всеки тип коса, прави косата мека и подхранена
    - жълтък - подхранва, но „извлича” боята от боядисаната коса , затова ще се наложи да се боядисвате по – често. Изсушава леко. Да се измива внимателно с хладка вода, тъй като ако започнете с гореща, ще се пресече и „свари” – ще останат малки топченца, които трудно се премахват и започват да гният в косата.
    - аспирин – за растеж и п-в пърхот
    - хума - има различни видове хума - зелена, жълта, бяла, розова, синя, - консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество, за да се покрие цялата коса.информация) - консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество, за да се покрие цялата коса.

Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа или се увива в потопена в гореща вода и добре отцедена кърпа. След 2 часа се измива.
    Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да не се предизвика обратен ефект.

Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).

Какво съдържа тривитаминолът?

VITAMIN AD3E

Активни вещества:
    Vitamin A palmitate 1 500 000 IU
    Cholecalciferol /Vitamin D3/ 2 000 000 UI
    Alpha Tocoferol Acetate /Vitamin E/ 1. 0 g

Помощни вещества:
    Chlorocresol
    Sunflower oil

След отваряне се съхранява 4 седмици в хладилник.
    Пише Витамин АД3Е, но в аптеките като кажеш,че искаш тривитаминол, те знаят и го дават. Шишето е кафяво, а етикета с жълт и зелен надпис, 100мл. Отдолу има снимки на разни животни. Няма значение, че пише, че е за овце, най- често се купува за маски.

Източник Форум БГ-мама

добре ако си слагам само тривитаминол ше помогне ли това искам да знам

Супер фен
    Град
    На твое място с проблемите които имашне бих пробвала.Тънката коса.. не би трябвало да е проблем за едно момче,колкото до оманяването ти казах-избери правилен шампоан

ем мерси много за савета ма нз и аз просто сам се загледал в тая коса и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си